Inlägg

Inlägg som wzaa har skrivit i forumet
Av wzaa
Skrivet av robbas:

Tack för ditt svar! "Riktig fiberanslutning". Båda påstår sig ha det, fram till väggen. Du tycker alltså att jag ska välja bort coaxialkabeln?

Skickades från m.sweclockers.com

BBB har fiber in, alltså fiberoptik. ComHem i ditt fall kör med fibercoax. Oftast går det fiberoptik till fastigheten alternativt någon överlämnningspunkt i området där det sedan går vidare coaxkabel till varje enskilt boende.

Jag hade gått på den som har den bästa dealen sett till pris och vad man får för det priset. Man märker inte nån generell skillnad mellan fiberoptik och fibercoax mer än att pingen på coax kan vara snäppet sämre. Men inget märkvärdigt

Av wzaa

Det flöt på väldigt bra för mig den timme jag spelade igårkväll!

Spelade aldrig Destiny 1 så detta blir spännande att se hur det fungerar och om det är något för mig. Än så länge gillar jag det, blir nog ännu roligare när man kommit in en bit och kan lira med friends!

Av wzaa
Skrivet av Frux:

@wzaa Mavic är portabel som i att den går ner i en ryggsäck men Spark går ner i en stor ficka, så bättre för spontant användande.

4 tusen vs 10 tusen är ju rätt stor skillnad om man nu inte är säker på att man behöver mer hos Mavic, längre räckvidd, 4k upplösning osv. Finns ju returrätten också.

Ja gillar starkt smidigheten hos spark!

Blir det ett köp blir det fly more combo så man får med kontroll, extra batteri och annat smått. Sitter med den i varukorgen men fortfarande osäker om man ska slå till nu eller vänta och se vad som händer under Black friday eller mellandagarna. För egentligen finns inget större behov av en drönare nu under vintern då jag inte tänkt resa..

Skickades från m.sweclockers.com

Av wzaa
Skrivet av Pelle:

en polare har en sån och han säger att rangen är typ 500m... tydligen inte helt bra

Hm, har läst lite om range jag med. Vissa får ut betydligt mer än 500m men många ligger där omkring. Svårt...

Edit: har googlat om räckvidden och de flesta använder kontrollen fel. Vill säga att de har ställt in vinkeln på antennerna felaktigt. Men ja inom EU ligger man nog runt 500-1000m som bäst. Men för mig som endast kommer använda denna för video när man är utomlands och reser och småturen här hemma så duger nog det.

Av wzaa
Skrivet av Frux:

Webhallen har 1-dagarsdeal med upp till 30% rabatt på DJI/Spark.

https://www.webhallen.com/se-sv/lek_och_gadgets/kampanjer/dji...

Shit, jag som varit sugen på denna sen den lanserades. Någon som kan motivera varför jag ska trycka på beställ??

Eller nån som kan motivera motsatsen, varför jag inte ska beställa?? HELP

Av wzaa

Ser fram emot lir!

Har joinat klanen och hoppar in i discord när man är vid datorn.

Av wzaa
Skrivet av siggealm:

Testa att försöka att beställa något igen, när jag försöker göra det så står det där att mitt konto är låst osvosv.

Det fungerar för mig att lägga till varor i kundvagnen och även gå vidare till kassan. Mina varor som var beställt sen innan står som "Leverans".

Av wzaa
Skrivet av siggealm:

Beställde "bara" lite posters till mig och tjejen la till lite blandat junk.. 60% till en summa av ca 1000kr och jag är med bannad.

Hm knas, även jag beställde lite smågrejer där totalsumman landade på ca 350kr efter 50%. Har inte fått något meddelande i appen om att jag blivit bannad. Fick däremot att alla varor är behandlad så återstår väl att se...

Av wzaa

Hur har det gått för er andra som beställt Mavic, Spark och annat med denna rabatt??

Av wzaa
Skrivet av Wheezymoon:

Gjorde en till beställning nu med Nox för att kunna nyttja en till 50% kod, samt 5% + 5%.
Köpte en DJI Mavic pro med extra batterier för 5,9k

Återkom gärna hur det gick när/om du får hem den och om den fungerar som den ska! Tittar också på denna men drar mig för att köpa något så dyrt från wish...

Av wzaa

Hej, vad hade du, @Kakann , beviljat i lån för två personer som är ute efter husköp/nybygge?

Inkomst 47000kr brutto, räknar man med övertid och provision så ligger det strax över 51k.
Befintliga lån:
1. Bostadsrätt 620 000, lägenheter har sålts runt 1,2-1,5 miljoner så vi räknar att kunna sälja runt omkring där.
2. Bil, ca 70 000.
Inga övriga lån
No kids.

Tänker väl oss att använda en del av vinsten till kontantinsats för den nya bostaden.

Sjukt bra tråd för övrigt!

Av wzaa

Jag är sugen på detta!

Spelat pubg sen tidig closed beta så detta är ett spel i mitt tycke. Blir att testa ikväll!

Av wzaa

Har samma problem på min S8:a. Har inte orkat tänkt på det mer eller sökt upp nå mer information om det. Men skönt att inte vara ensam då!

Av wzaa

Användare: @Jaevel
Typ av affär: Köp
Tillvägagångssätt: Swish
Produkt: Destiny 2 PC Kod

Positivt:
Väldigt snabb och smidig affär.
Leverans av kod direkt efter betalning.

Negativt:
Inget

Slutbetyg: 5/5

Av wzaa

Kul att de går bra för dem!

Spelat sen closed beta och tycker fortfarande det är lika kul. Stor skillnad då jämfört med nu när det kommer till hur spelet presterar.
Och för att vara ett early access tycker jag det tuffar på rätt bra med uppdateringar. Nu har det gått ut med information att det inte kommer uppdateringar lika ofta som det gjort till nu.
Tror däremot att detta är positivt då de kan fokusera på att släppa updates som faktist ger något och som fungerar.

Man får ha lite tålamod gällande Early access, det tar tid!

Av wzaa
Skrivet av WebMaximus:

Att ett företag skjuter ut en uppdatering som gör att du helt plötsligt inte längre har bild från kameran efter att du själv inte gjort något med drönaren mer än att ha haft den nerpackad i en väska över vintern och som drabbar en väldigt stor mängd användare ungefär samtidigt är väl kanske inte något jag själv skulle beskriva som en olycka om än olyckligt för alla stackare som drabbats...

Vad du än väljer hoppas jag du blir nöjd med din drönare

Det är såklart inte roligt att en uppdatering ska ställa till med ett sådant problem. Heller inte roligt att DJI i sig backar från detta som i ditt exempel.

Är ändå fortfarande inne på DJI men får se hur det blir!

Skrivet av anon173292:

Yuneec 500 4K har en riktigt bra kamera, 20-25 minuters flygtid med Gifi 7500mah batterier. GPS/Glonass/RTH, ingen objekt sensor dock som P4/Mavic etc, men, det ska inte behövas om man vet vad man sysslar med. Kan inte flyga mycket längre än inom synhåll, men det är ju bara bra eftersom man inte får flyga utom synhåll i Sverige utan licens/tillstånd. Går att modda upp dock.

Den är även ganska stor så lätt att se, bra pos ljus med.

Är så pass nöjd att det fortfarande inte rycker i köp fingret.. :\ Steget över vore väl något som Yuneec H, eller Inspire, som inte jag behöver iaf.

Men, man har ju vart sugen på lilla mavicen, tyvärr håller jag med om DJI's datatracking osv, det är för mycket.

Den går direkt bort då den är för stor tyvärr Gillar smidigheten hos Mavic och Spark. Därför Phantom nästan går bort den också.

Får se om det dyker upp någon fin beggad mavic!

Tack för din input!

Av wzaa
Skrivet av virre567:

En av mina kompisar köpte en spark med fjärrkontrollen som vi hade med oss på vår resa. Jag tycker att du ska satsa på en mavic om du vill ha en portabel drönare med bra kvalitet. Det är inget fel på kvaliteten på filmen från sparken även fast det bara är 1080.
Däremot är räckvidden på den katastrofalt dålig, när man flyger så tappar den signalen efter ca 100-150 meter oavsett om det är fritt fält eller inte. Kanske kan vara fel på just hans exemplar men såg på Dji forumet att det inte är den enda med det felet.

Nu har jag aldrig flugit med en mavic, bara inspire, phantom 4/4 PRO och spark, men aldrig upplevt såna problem som med sparken på några andra drönare från Dji.

Skickades från m.sweclockers.com

Låter inge vidare gällande spark. Får rikta in mig mot mavic just för att behålla smidigheten. Lite tråkigt dock att de roliga kostar så mycket!

Av wzaa
Skrivet av Implor:

@Choffe: Jag är kluven på FPP. Främst då det är så oslipat att jag får huvudvärd om jag spelar det för länge. Tror framförallt hackigheten när man lootar som är stora problemet. Då man vill vara snabb så slänger man kameran fram och tillbaka i loot letandet.

Missförstår mig inte. det är fortfarande riktigt kul! Men måste jag välja så tar jag nog tredje person just nu.

EDIT: Andra sak är hopp funktionen. När man exempel ska över ett litet wire staket eller genom en glugg i muren och det tar tvärnit fast man tycker man borde tagit sig igenom. BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD

Du vänjer dig!

Sen updaten med FPP har jag endast kört det och kommer nog aldrig gå tillbaka till thirdperson. Jag har alltid lootat via inventory (tab) så tänker inte riktigt på animeringen för loot. Men kan hålla med dig om att från början var det lite halväckligt med kameran, men det är jag van med nu!

Kör med FOV inställd på max, 103 tror jag det är.

Av wzaa
Skrivet av WebMaximus:

Personligen skulle jag satsa på i princip vilken modell som helst så länge det inte står DJI på den och är en åsikt jag delar med tusentals andra av skäl angivna några poster upp i den här tråden.

Du syftar på ditt problem med Phantom 2? Vad skulle du säga är en bra drönare med inbyggd kamera likt Dji?

De mesta jag läst om DJI är positivt. Såklart kan olyckor osv hända oavsett modell.

Av wzaa

Behöver råd för eventuellt köp av drönare inför utlandssemester samt lite skoj hemma.

Har varit inne på Spark alternativt Phantom 3 standard då de ligger i ungefär samma pris. Skillnaden är ju storleken och bildkvalité. Samt även flygtid/batteritid.

Kommer inte vara något direkt professionellt men vill kunna använda den utomlands för lite mer annorlunda bilder/videos än de man tar på marken med vanlig kamera. Samt även ha lite skoj här hemma då man har mycket skog och mark att använda sig utav. Föredrar smidigheten hos spark och mavic.

I och med detta har jag kikat lite på Mavic, dock begagnat. Det osäkra där är skicket på drönaren då man inte helt 100 vet vad säljaren gjort med den eller ej.

Vad säger ni? För en nybörjare inom både drönare och redigering, ska man köra på den enkla och smidiga Spark eller bör man gå på Phantom för bättre bild? Eller ska man till och med satsa på en beggad Mavic?