Inlägg

Inlägg som wzaa har skrivit i forumet
Av wzaa

nån?

Av wzaa

behålla graffe eller inte?

tjenixen, hoppas det är nån vänlig datorkunnig som skulle säga om de är värt det jag har i tanke...

det här är min kundvagn just nu, och då har jag ett gigabyte gtx 560ti liggandes hemma ifall ni undrar varför de saknas ett gkort.

http://www.inet.se/kundvagn/visa/1117034/2011-11-13-560ti

är det värt att ha kvar mitt grafikkort ( 560ti ) och sätta in de där med de delarna eller ska man lämna tillbaka kortet och köpa sig nåt helt annat??
om jag har kvar det tänkte jag kanske köra SLI inom snar framtid då tillgång till de pengarna finns. annars tänkte jag lämna tillbaka kortet och köra på endast ett 570.

vad säger ni datorkunniga? vad är de smartaste valet?

om inte nåt här verkar bra så kan ni gärna göra en inköpslista till mig om ni hellre vill det, min budget är då ca 8-9k.

tack på förhand!

Av wzaa
Skrivet av swe021:

High är lugnt men Ultra kommer inte funka.

okej tacktack

Av wzaa
Skrivet av NightFred:

Två länkar att ta en titt på
Prestanda index i BF3 testet - http://www.sweclockers.com/artikel/14650-prestandaanalys-batt... Och då skall du försöka hålla 60FPS för att få en så bra speluplevelse som möjligt.. Se vad detta kräver så kan du se vilket grafikort som passar dig bäst.
Strömförbrukning 2x GTX 570 = rekomenderad nätdel 750W se lista - http://www.sweclockers.com/recension/13695-nvidia-geforce-gtx... Tänk på att dessa kort är stockkort och ej fabriksöverklockade så dom drar lite mindre ström och wattantalet är inkluderat hela datorn..

Okej tack så mycket!
Men med ett asus gtx 570 och en intel i5 2500k processor borde man klara av High? Iaf medium va?

Skickades från m.sweclockers.com

Av wzaa
Skrivet av NightFred:

Kommer att funka bra men hade skippat 1TB HD och behålt en äldre HD tills priserna sjunker för den disken kostade typ 450kr för några veckor sen och ökningen beror på översvämningen i Thailand bla.. Hade köpt en http://www.inet.se/artikel/5315111/ocz-ssd-vertex3-60gb istället och fått extra prestand.. I övrigt ser det bra ut, kanse en 550W nätdel istället då det räcker för ett GTX 570 utan problem..

okej, så priserna kommer antagligen gå ner då de gäller hårddiskarna? är det smartare att köpa en SSD och hoppas på att 60gb håller, för vet inte om jag har nån hd liggandes hemma just nu.
men om man vill kanske uppgradera sig till sli med två 570's sen i framtiden så räcker det med 650W nätdel då?

vad kommer min dator klara för settings i BF3?

Av wzaa

är datorn prisvärd??

heeej, ska beställa ny dator då min gamla är för dålig. Men tänkte att ni skulle få säga vad ni tycker om den, kan inte så mycket om datorer och alla komponenter så kom med kritik!

http://www.inet.se/kundvagn/visa/1098878/2011-11-08-asus-570

här är min inköpslista just nu, verkar den bra? prisvärd?

datorn ska klara av bf3 på medium/high!

tack på förhand!!