Inlägg

Inlägg som wzaa har skrivit i forumet
Av wzaa
Skrivet av GizZm0:

Jag tycker det är riktigt bra! Sjukt smidigt att uppdatera med, dock verkar det sällsynt att man inte stöter på problem.

Jag har inte gjort något extra alls, gick från WIN 7 64-bit pro. Windows 10 dök upp via Windows Update, sedan tankade jag hem typ 2.7GB. Fick hem allt direkt, tryckte installera. Tog typ 20 min att installera sedan var jag igång. Startade om datorn 2 gånger för alla saker att uppdatera sig.

Det enda jag var tvungen att göra var att ladda hem och installera en clean install av nvidia geforce drivers till windows 10. Sedan var allt klart. Det hela tog kanske 1h. Inga problem so far alls, älskar win 10

Rappare OS, bättre fps i spel, smarta funktioner osv. Bra jobbat Microsoft!

När du installerade, valde du att ha kvar alla filer och program osv eller gjorde du en så att säga clean install?

Av wzaa
Skrivet av BillyB0khylla:

Det ska va DX12 i 10:an, någon själ som märkt någon prestanda ökning i något spel än tro?

Får se hur bra Bf4 flyter på i 10

För att du ska märka någon skillnad på spel måste spelet även köra DX12 vilket jag inte tror något spel i dagsläget gör. Men ingen större koll på det. Så du får nog avvakta tills något spel släppt DX12 för att veta om det blir något förbättring i och med DX12 eller ej.

Men annars har jag läst att för vissa har det just spelandet för vissa blivit bättre med Windows 10.

Av wzaa
Skrivet av devhdc:

Fel och fel, går väl att slänga in en fråga här också skulle jag vilja säga Men kan tänka mig att han får fler svar på garaget ja!

Av wzaa

Har även jag en Audi A3 SB TDI 2011. Min har också något märkligt ljud som uppstår ibland vid låga hastigheter men endast då jag svänger, så vet inte om de har något med främre axeln att göra eller vad de nu kan vara.
Inget högt och störande ljud i sig men det finns där om man lyssnar lite smått. Kan ju vara något som inte är smort rätt Jag kan nada om bilar jag med haha...

Hoppas du får rätt hjälp och att det löser sig!

Av wzaa

Är de någon som vet vart man kan testa dessa stolar fysiskt? Vilka butiker har dessa stolar i lager?
Någon som har någon aning?

Om intressant så bor jag i Sundsvall.

Av wzaa

Samma som ovan Galaxy S6 Edge när mitt abonnemang tar slut i September.

Av wzaa

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1414895

Där har du ju några alternativ om du vill välja någon av de "mindre rätta hemsidor" för att ladda ner spelet efter köp.

Jag har själv använt några av dessa hemsidor och inget problem än så länge. Var noga att kolla till höger där det står "Nedladdningsbar".

Av wzaa

https://www.inet.se/produkt/4304722/samsung-ssd-pro-850-serie...

Denna ovan är jag sugen på att införskaffa. Har just nu 2 stycken SSD redan men en 3:e skadar inte antar jag!

Av wzaa

Borderlands 2, till visso multiplayer och Co-op också men värt en titt!

Av wzaa

Jag har två Samsung SSD.
Ena är 840 EVO 120GB som har enligt papper problem, men själv känner jag inte av några större problem med "vanligt användande". På denna har jag OS installerat.
Den andra är en 850 PRO 256GB. Den fungerar klockrent, lägger endast vissa spel på denna.

För övriga filer har jag en HDD på 1TB.

Av wzaa

Jag har också en Chromecast och för mig är problemet att när jag väl ska börja streama från tex netflix så kommer den inte upp som alternativ, måste då antingen starta om min surfplatta och i vissa fall reseta CC.
När jag väl hittat den och börjat streama så är de inga problem alls med uppkopplingen för mig. Men det är lite smått irriterande att det ska strula när man väl vill få igång den fort ibland..
Men antar att man kan leva med det!

Av wzaa
Skrivet av v1lle:

CPU: i5-3570K
GPU: GTX670 SLI
RAM: 16GB 1600MHz
UPPLÖSNING: 1920x1080
GRAFIKINSTÄLLNINGAR: Lägsta på allt
FPS: Går ofta under 60
DRIVRUTIN: 350.12

Måste vara något som strular för dig med antingen SLI eller CPU då jag sitter på ett GTX 670, 8GB RAM dock i5-4670K och kör samma upplösning som dig men ligger aldrig under 60 fps, visst den kan dippa ner till dryga 58 nån enstaka gång men inte ofta alls.
Kör på High och nån inställning på very high.

Av wzaa
Skrivet av klemze:

Hej alla! Tänkte bara fråga om det finns något bra sätt att tjäna pengar i GTA? Har testat alla sätt som finns på youtube men inget fungerar och har ingen aning om hur man ska farma.

Det bästa är väl att göra uppdrag, alltså såna som har en "stjärna", beroende på om du kör själv eller med dina vänner etc så får du mer eller minder pengar samt RP. Beroende på uppdrag och om du kör Easy, Normal eller Hard så skiljer de sig lite, men oftast när jag kör uppdrag gör jag de på Hard och då får man kanske ut mellan 10-15k och sen matar man på med några uppdrag direkt.

Sen är ju Heist det uppdrag där du får mest, körde en heist igår och fick 100k eftersom ledaren bestämmer där hur mycket varje spelare ska få.

Så kör uppdrag samt heist så ska du se att du får pengar!

Av wzaa

Förstår inte att så många har så mycket problem med online, jag har inte haft ett enda problem sen release, förutom laddtiderna då men de får man leva med.
Spelet för övrigt är sjukt roligt, men blir roligare ifall man spelar med vänner så man inte sitter själv och söker uppdrag.

Av wzaa

Har inte ens börjat spela på SP pga att online är roligare!
Spelade dock ut SP på Xbox så känns lite samma sak och tråkigt att gå igenom allt igen på pc, men ska nog spela igenom det någon gång framöver ändå!

Av wzaa

Jag kör med ett 670 och för mig rullar spelet på fint. Visst att det kommer något smålagg ibland på nån millisekund men det får jag nog leva med när det gäller detta grafikkort och minnet som de har. Har tänkt att köpa mig ett 970 inom någon månad, väntar tills de släppt 980ti samt 300 serien för att se ifall priset sänks lite.

Av wzaa

Spelade litegrann igår med några vänner online, riktigt roligt måste jag säga! Springa runt och yra och göra missions då och då, sjukt kul kommer man ha.
Trodde min setup skulle göra de tråkigt och inte klara av att köra spelet, men det klarade det utan något problem alls!

Sitter på följande just nu:
GPU: GTX 670 2GB
CPU: i5 4690K
8GB Ram
SSD 256GB som jag la GTA på.

Inte kollat så noga vad FPS:en ligger på men tror den ligger runt 60, får kolla ikv!
KÖPKÖPKÖP!

Av wzaa
Skrivet av KulanZ:

Det går, gjorde det själv. Du lägger till en ny katalog för steam i inställningarna och sedan när du ska installera GTA väljer du att det ska lagras i den katalogen.

Ohfan, grymt isånnafall. Ska testa det när jag kommer hem från jobbet. En liten fråga, är det inställningarna i steam jag ska in och lägga till en ny katalog?

Av wzaa

är de någon som har nån aning ifall det går att installera GTA på en annan hårddisk ( SSD i detta fall ) när man köpt spelet från steam.
Har för mig att för att göra det måste man ta med hela steam mappen och då följer ju alla andra spel med vilket inte känns nödvändigt då jag endast vill ha gta på bättre laddningstider.. någon?

Av wzaa

Om en snart 22 åring funkar så kan ni som vill adda wza93, spelar lite då och då när man har tid!