Inlägg

Inlägg som Big Lars har skrivit i forumet
Av Big Lars

E30 är en stor favorit i mina ögon. Riktigt nice!

Av Big Lars
Skrivet av Bopper:

Ursäkta, men vad är det för bil? Polo? Vad har du gjort...?

VW Lupo 1.4 16V.
Utseendemässigt gjort just nu är coilovers runtom. Japan racing jr-9 15x8" fälgar med stretchade 165/45 däck på.
Gjort nu sedan den bilden är tagen är plasti dip. Kan lägga upp bil senare om det är intressant. Förstod inte riktigt om du seriöst var intresserad eller om du bara tyckte den såg "normal ut".

Skickades från m.sweclockers.com

Av Big Lars

http://www1.garaget.org/archive/184/183048/380431/380431-3598564...

Årets/sommarens "nya" daily. Står och väntar i garaget på en ny omgång plasti dip för tillfället.

Av Big Lars

Blandande känslor just nu efter att jag försökt plasti dippa bilen och insåg att färgen inte var tillräcklig. Måste beställa ännu en till färgburk som tar ca 1-2 vecka att få hem och jag som ska på bilträff nästa helg. Har för övrigt stått hela dagen och hållit på med detta så en del ilska och ont i huvudet existerar.

Av Big Lars

Tråkigt att du tycker så. Jag kan dessvärre inte ta hänsyn till när folk jobbar och inte. Satte en "deadline" för att jag måste dra en gräns. Det skulle inte vara rättvist att jag väljer att skicka till en som skrev senare än deadline. Speciellt inte när det rör sig om 10 kr skillnad.

Av Big Lars

Helt fantastisk
PRETZEL - MAC CITY (The McDonald's Rap)

Av Big Lars

@Retazz du har PM

Av Big Lars

Är nästan helt säker på att "GOTV" har minst 1 minut delay för att just detta inte skall ske.

EDIT: Efter en snabb sökning verkar det som att HLTV använder 120 sekunder delay

Av Big Lars
Skrivet av Flygman:

Sorry för off-topic men jag förstår inte verkligen meningen med en så låg kärra Ser (enligt mig) bara barnsligt ut..

Det är garanterat air ride suspension. Dvs han har bara sänkt den sådär när han står still. Men ja, jag antar att det är en bilgrej som man inte riktigt kan försvara helt enkelt. Kör själv en låg bil utan att tycka det är barnsligt hehe

Av Big Lars
Av Big Lars

Låter budgivningen fortsätta till och med torsdag kl 20.00

Av Big Lars

1/10

Någon gång måste vara den första!

Av Big Lars

Såg faktiskt nu att limmet släppt på en VÄLDIGT LITEN del av glaset nere i högra hörnet. Absolut ingenting man tänker på eller ser om man inte letar efter det.
För att inte förvränga så sitter glaset kvar, men limmet som håller fast det har lossnat väldigt lite.

Av Big Lars

Samsung Galaxy S4 GT-I9505

Hej.

Då jag köpt ny telefon så tänkte jag kolla om någon är sugen på min gamla Samsung Galaxy S4. Köpte telefonen i maj 2013 med Halebop, så jag antar att den fortfarande är låst till Halebop och Telia. Har för mig det kostar runt 150 kr att låsa upp.

Skicket på telefonen är bra för att vara två år gammal och dagligen använd. Aldrig bytt skärmglas och är inte heller någon spricka eller större repa i skärmen. Det enda som är lite slitet på den är den kromade lilla listen som sträcker sig runt hela (klassiskt slitage på S4).

Telefonen har väl egentligen inte krånglat något speciellt förutom att det är Android. (iPhone ägare igen numera)
CyanogenMod 11.0 är installerat på den men bör väl inte vara några krångligheter att få tillbaka touchwiz om man hellre vill ha det.

Telefonen finns i Varberg, 6 mil söder om Göteborg. Föredrar att sälja på plats, men går även att skicka mot att köparen står för frakt. Då är det förskottsbetalning som gäller.

Tänkte att vi kör på lite bud. Börjar på 600 kr!

Läs hela annonsen här

Av Big Lars

Är 188cm och vägde 89 kg förra året. Var väl egentligen inte fet, men kände att jag kunde gå ner lite i fettmassa i alla fall för att se mer "rippad" ut.
På ungefär 2,5 månad gick jag ner 14kg, dvs lite mer än 1 kg i veckan. Träningen gick ut på att köra mycket cardio (konditionsträning) och även lyfta en del. (70% av passet gick åt cardio).
Sen gav jag mig fan på att äta kalorisnål mat. Svälte inte mig själv utan åt tills att jag kände mig nöjd. Maten bestod mestadels av kyckling och ris (vilket jag förövrigt älskar alla dagar i veckan hehe) och vatten som dricka. Kostrådgivare kanske inte håller med om att det är det optimala sättet att äta alla dagar i veckan, men jag mådde bra och det funkade.

EDIT: Sen har jag åh andra sidan alltid hållit på med sport, så jag har inte svårt för att ut och röra på mig.

Av Big Lars

*UPPDATERING*
Sätter 350 kr för dom! Billigast på prisjakt är 499kr

Av Big Lars

http://images.bidorbuy.co.za/user_images/252/931252/931252_14060...

Här är klockan jag kör med. Diesel Double Down heter modellen. Rätt stor och tung så funderar på att komplettera med en smäckare klocka så småningom, men är förövrigt helnöjd med den. Har på mig den varje dag.

Av Big Lars

Tomorrowland får 6,5/10 av mig.

Helt klart sevärd, däremot kanske inte på biografen... Tyckte hela filmen i sig vart ett stort "jaha?" men den hade fortfarande det här spännande så att man ville fortsätta titta.

Av Big Lars

Försöker han vara rolig eller? Jag skrattade till i alla fall

Av Big Lars

Köpte själv en iPhone 6 plus nyligen. (Har tidigare haft en Galaxy S4)
Det är otroligt bra batteritid. Laddar telefonen vart annan kväll utan att den verkligen skriker efter laddning. Jag är minst sagt nöjd med mitt köp.