Inlägg

Inlägg som Yatagarasu har skrivit i forumet
Av Yatagarasu

@Swegatron Öppnar med 2 500 kronor + frakt då

Av Yatagarasu
Nytt bud: 2 900 kr + frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Yatagarasu

@Lofvis bra om telefonen inte auto-korrigerar när jag ska tagga namnet, se ovan kommentar iaf 😅

Av Yatagarasu

@Lovfis

Om du kan tänka dig att skicka bjuder jag 4 000kr + frakt

Av Yatagarasu
Nytt bud: 3 500 kr + frakt, men ser gärna bild(er) på skärmen också :)
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Yatagarasu

Annonsen är avslutad

Av Yatagarasu
Skrivet av sudjuk004:

3 000 kr S22+

Skrivet av Thyi:

3 050 kr Endast telefon

Skrivet av KennyT:

3 100 kr S22+

Noterat!

Av Yatagarasu

Att flytta Pals mellan servrar och ett Arena-läge är för mig de stora kommande uppdateringarna!

Enda tråkiga är att precis som för Pokémon kommer det finnas fuskare som använder trainers för att få fram perfect breeding på sina Pals utanför mer "officiella" sammanhang.

Av Yatagarasu
Skrivet av andreas_dock:

Men vadå, skall de sätta en lcd/tft i en ny maskin ?

När de har OLED på sin föregående ?
Känns ju som att backa utvecklingen…

Sony gjorde en liknande vurpa med PS Vita vill jag minnas, där man först körde OLED och sedan gick över till LCD-paneler. Även PS3 hade mer kompetent hårdvara på lansering, men blev nedstrippad för att få ned priset. Playstation 5 fick mindre kylblock i senare revisioner (dock sänkte det bara kostnad för Sony och inte slutkund).

Det är inte helt ovanligt skulle jag säga att man nedgraderar konsoler i olika utsträckning, om det är för att pressa priset för slutkund eller få ned tillverkningskostnader varierar.

Av Yatagarasu
Skrivet av jOnÄTÄn:

Går det göra lagligt i Sverige? Och hur gör man då?
Trodde att man behöver bryta något kopieringsskydd om man ska få över filerna från kassetten så att de var spelbara?

Om du ska gå den lagliga vägen så kan du köpa ett spel och sedan göra en lokal dump (ROM+nyckel) på det spelet du köpt, sedan är det fritt fram att emulera – detta är mer av en gråzon, men som jag förstått det inte rakt av olagligt. Det som inte är okej är att ladda ned någon annans dump, d.v.s. ROM och dekryptering. Då är vi inne på piratkopiering-territorium.

Är lite osäker på hur SweClockers regelvärk ställer sig att länka det som behövs för att göra en dump, avstår därmed från att göra det. Men med lite Google-flit är det inte allt för mycket jobb att ta fram informationen du potentiellt eftersöker

Av Yatagarasu

Tillägg: Telefon och klocka kan säljas separat om det finns intressenter för båda, samt att totalsumman för båda då uppgår till minst startbudet om 5 000 kronor

Av Yatagarasu

Galaxy S22+ och Galaxy Watch 5 44m BT

Tjena SweClockers!

Ska byta mobiltelefon och tänkte därför göra mig av med nuvarande Samsung Galaxy S22 Plus med tillhörande Samsung Galaxy Watch 5 44mm BT. Allt är i riktigt bra skick, sånär som på nyskick törs jag påstå. Allt fungerar utan anmärkning och batterihälsan är mycket god på båda enheter.

Medföljer lite extra tillbehör och mobilskal som inhandlats separat. Skärmskydd har suttit på telefon och klocka sedan dag 1, skärmskyddet är dock bortplockat på klockan inför försäljning (för att visa repfri skärm).

Vad som ingår i paketet:

  • Samsung Galaxy S22+ 128 GB

  • Samsung Galaxy Watch 5 44mm BT

  • Samsung snabbladdare + kabel

  • Samsung laddkabel Galaxy Watch

  • Samsung Original Flip Cover

  • Silikonskal passande S22+

Pris:
Budgivning från 5 000 kronor.

Avslutas 24 timmar efter första bud inkommit, 5 min anti-snipe.

Telefon och klocka överlämnas återställd, samt är fullt laddade för att du som köpare ska kunna komma igång direkt. Telefonen är inköpt den 19/08-22 genom Comviq, medan klockan är köpt den 07/04-23 direkt genom Samsung. Kvitto finns för båda och jag hjälper till vid eventuella garantiärenden om det behövs.

Finns för upphämtning i Gävle, alternativt kan allt skickas mot att köpare står för fraktkostnad och förskottsbetalning. Swish gäller som betalmedel. Om paketet ska skickas kommer det göras väl emballerat och med Postnord, då är det spårbart och försäkrat för bådas säkerhet.

Jag har gott om positiva referenser och hundratals slutförda affärer genom mina år här på SweClockers. Snabb och smidig affär med nöjda parter är mottot!

Frågor eller funderingar?
Tveka inte på att skicka ett PM eller tagga mig (@Yatagarasu) i annonsens kommentarfält. Annars får jag önska lycka till med budgivningen

Söktermer
#Mobil #Smartklocka #Samsung #Galaxy #Android #AMOLED

Läs hela annonsen här

Av Yatagarasu
Skrivet av Almtom:

Klassisk big corp take over. Om fem år finns bara Diablo Immortal kvar

Verkar snarare som att man gör sig av med överflöd och väljer att satsa på kärnverksamheten. Mycket av folket som får gå är till synes överlappande och existerande roller inom Xbox Gaming Division, samt underpresterande lagpersonal likt den som jobbat på Oddysey (6 år av utveckling, 3 reboots och fortfarande inte nära mållinjen).

Som jag förstår det ämnar Microsoft att böka om rejält med alla sina studios. T.ex. ska i teorin Bethesda kunna jobba med Warcraft och Blizzard kan bli satt att assistera Zenimax med TESO. Det ska helt enkelt inte vara att en studio är bunden att endast jobba på sin existerande IP-portfolio, utan utvecklare och resurser ska kunna flyttas dit det behövs inom hela Xbox Gaming.

Sedan verkar Phil Spencer ha bra öga för ledning överlag, exempelvis är Chris Metzen tillbaka som ansvarig för WoW-utvecklingen där 3 expansioner är annonserade. Samt att idéen bollas med en soft-reboot av vanilla – "Vad hände om Black Portal aldrig öppnades?", d.v.s. en parallell version av den historia vi lärt känna över åren med Chris Metzen som ansvarig i spetsen.

Av Yatagarasu

Annonsen är avslutad

Av Yatagarasu

Tråkigt för utvecklarna som lär gå, dock är jag glad att se Mike Ybarra på namnlistan över folk som lämnar.. Sedan är jag lite besviken att satsningen på Odyssey blev yxad i farten – dock kanske det är lika bra då titeln verkar vara bygg på gammal teknik och fastnat i dev-hell.

Av Yatagarasu

@NisseG91 Så.. kan jag anses vara budvinnare? Tänker om jag kan släppa F5-knappen och försöka fixa något att äta haha

Av Yatagarasu

Prel såld. Inväntar betalning, annonsen ligger uppe tills det är klart.

Av Yatagarasu
Skrivet av UnkeN:

Hej

1500kr plus frakt för hela paketet.

Taget, drar iväg ett PM

Av Yatagarasu
Nytt bud: 3 900 kr + frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Yatagarasu
Nytt bud: 3 600 kr + frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.