Inlägg

Inlägg som zki har skrivit i forumet

En gång när jag hade en AMD K6-2/3 (är osäker på vilken) så skulle den överklockas. Jag höjde spänningen (volt) från vad jag tror var standard på ca 2,5 till 3,4. Den processorn fungerade inte igen. Jag kommer inte ens ihåg om jag orkade prova om moderkortet var okej.

Jag har spelat BL2. Min uppfattning är att det är ett bra spel om man gillar estetiken. Men jag tyckte att det kändes som att man behövde vara flera spelare för att det inte skulle bli för svårt. Jag spelade enbart ensam, vilket är det spelläge jag tycker bäst om.

Jag kopplade in båda mina fläcktar till moderkortet och styr dem därifrån. Det blev avsevärt mycket tystare. Dock önskar jag precis som du att jag hade bättre kontroll på rotationshastigheten på punmpen.

Jag har haft problem i vissa spel som laggar när man rör musen. Jag har då ställt ner "polling rate" (hur många gånger per sekund musen läser av rörelse) och detta har hjälpt för mig. Kan kanske vara värt att prova.

Kan inte använda tangentbod i startmeny, task manager, powershell m.m.

Hej,

Jag har problem med att mitt tangetbord inte fungerar i bland annat startmeny, task manager och powershell. Det verkar som att de flesta aplikationer/funktioner som är dirket knutna till Windows 10 är problemet. Det konstiga är att allt detta fungerar precis som det ska om jag startar om Windows. Efter ett tag när Windows har varit igång så slutar tangetbordet/inmatning från tangentbordet att fungera i ovan nämnda aplikationer. Jag kan inte isolera någon specifik händelse om ger upphov till problemet.

Jag kan tillägga att jag har sökt runt efter lösningar på problemet men inte hittat någon information som hjälper mig.

Hoppas att det finns någon här som sitter inne på en bra lösning. Jag upplever det som ganska frustrerande att behöva starta om datorn med jämna mellanrum.

Mvh

<Edit>
Till Moderator: Inser nu att jag lagt tråden i fel forumdel, ni är mer än välkomna att flytta den till rätt forumdel ( Forum > Mjukvara > Microsoft Windows)
</Edit>

har du kollat på e-bay?

eller här (http://spares.sennheiser.co.uk/) kanske?

Sen så har du inte uppgett modell, kanske blir lättare att tipsa om man vet vilken lur det gäller.

Skrivet av Dezzie:

Vad ändrade du till? När jag försöker ändra något får jag upp att skriva in router användarID och lösenord, sen hoppar den tillbaka till första sidan och det står scriptfel och inget är sparat.

EDIT: Löste scriptfel genom att köra i webläsaren, så nu kan jag ändra inställningar. Har ställt in 20 mhz. Vilken control channel bör jag köra på? Blir det några problem att välja en channel om man har många enheter?

13 (2,4 GHz) respektive 100 (5 GHz). Men vad som blir bäst för dig vet jag inte. Beror väl på hur dina grannar har ställt in sina trådlösa nätverk (om du har några).

Jag hade samma problem. Den var stabil i någon vecka sen började den trådlösa hastigheten att bli slö. Jag ändrade "Control Channel" på både 2.4 GHz och 5 GHz banden (från auto), detta löste problemet för mig.

Har du provat att gå tillbaka till sensate fungerande drivrutin?

http://torguard.net kan du koppla upp dig mot Portlanes server i stockholm vilket ger bra hastighet och låg ping.

på sidan https://torguard.net/store/ så säljer de även routrar med ddwtr förkonfigurerat så det går säkert att fixa själv också.

Skrivet av Gozs:

köpte 2 st 8gb 2400mhz minnen men i CPU-Z står de "Max Bandwidth pc3-10700 (667Mhz) " och i memory taben står de "DRAM frequency 668 mhz" dom går alltså bara i ca 667 mhz ? måste man in i bios å ställa in 2400 mhz ? förvirrad n00b..

Ja det måste man. Jag sjkulle rekomendera att du tar och läser manualen till ditt moderkort för mer info hur du går tillväga.

Skrivet av Area52:

Lyckades koppla ihop en 12v fläkt med en lite äldre NOKIA-nätadapter. Det står inte på adaptern om den ger 12v, så hur vet jag om den ger full effekt till fläkten?

Har du redan den kunskapen så skulle jag rekomendera närmaste second hand. Finns antagligen flera olika AC till DC konvertrar med olika spänninig (V) och effekt (W) till ett pris av under 20 SEK.

Skrivet av ZenTaurus:

Jag la till länken under den sista bilden

Tack!

Skrivet av ZenTaurus:

Kontrollerkortet är det kretskortet som tar emot signalen och du använder det för att ställa in inställningar och så vidare. En laptop skärm är platt och går ner i en laptop väska

Kan du länka till kortet?

Skrivet av ZenTaurus:

Fungerar inte Dropbox eller? Jag kan se bilderna.

Detta medddelande kommer upp när man försöker skriva in länken till bilden:

Citat:

Error (403)
It seems you don't belong here! You should probably sign in. Check out our Help Center and forums for help, or head back to home.

Antagligen kommer du åt bilderna eftersom du är inloggad på dropboxkontot som länken hänvisar till.

Skrivet av Kvickstick:

Tänk vad förvånad han måste bli, när han inser att både hans DVD och Blu-ray skiva innehåller filer.

Ibland är det faktiskt bättre att hålla tyst än att prata om saker som man inte har kunskap om.

Du kan inte använda splittern för att använda både mic och hörlurar via samma 3,5mm ut-/in-gång på datorn.

Skrivet av Bil_experten:

Någon mer som haft problem?

Jag försökte uppgradera, Men efter installationen så Behövde jag givetvis andra drivrutiner till grafik kortet.
går ut på Nvidias hemsida och där finns det att välja för mitt kort.
försöker att installera men Nekas. Mins inte exakt vad det stod. Men kunde inte slutföra installationen något sånt. Och i mer detaljerad info stod det att jag redan hade nyare version av physX
Försökte installera Nvidia experience. Exakt samma sak problem
då kom jag på. kanske måste avinstallera mina tidigare drivrutiner. Och allt ska bara bli flashigare och mer invecklat nu för tiden. så tog en stund att börja hitta i menyerna. Men Nopp kunde inte Avinstallera något från Nvidia det och mycket annat stod det inte tillgängligt på. Så jag klicka in på Uppdatera och valde att återgå till 8.1... och nu är jag tveksam fall jag ens vill uppgradera.. Känner mer för att Nedgradera. DOS 8.1 Det var tider det.. (drömmer tillbaks)

Jag kan inte hjälpa dig just nu, men det är större chans att du får hjälp om du skriver vilket grafikkort du har och vad systemet består av i övrigt.

Skrivet av johnny:

haha, provar köra programmet och möts av " Något har hänt"

Har alltid gillat MS felmeddelanden innan de redigerats klart....något har hänt

Lite off topic kanske, men det är ju lika bra som f-secures felmedlande installationen misslyckades när man vill installera deras mjukvara.

Lite med on topic kanske, får du ingen felkod?

Skrivet av Streit:

Stort tack!

Går det sedan att ändra tillbaka till Svenska när installationen är klar?

Du får gärna berätta hur det gick med att ändra tillbaka till svenska så att andra som har liknande problem kan ha mer nytta av tråden.