Inlägg

Inlägg som zki har skrivit i forumet
Av zki

http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-7660G-HD-7670M-Dua... står det " In some games the performance may even degrade by 10-15% compared to using only the APU graphics card." Jag vet inte om det är till någon hjälp men du är nog inte ensam om ditt problem.

Av zki

I länken står det: "Sockets Supported | FCBGA1023". Så även om den kan köpan löst så passar den inte till sockel 1155 som du efterfrågar.

Av zki
Skrivet av leksandarn:

Kan vara för stort steg men på begagnat marknaden kan du få en för mellan 1600-1800
Har mycket in och utgångar, jag har en själv och kan inte vara annat än nöjd !
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?pu=372708

Blir det inte lite svårt att driva ett par hörlurar med detta kort utan en separat förstärkare?

Av zki

Annars är det här en trevllig liten hörlusförstärkare och DAC.

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=699851

Av zki

Om man skulle ha väldigt lite RAM så skulle jag kunna tänka mig att en HDD skulle kunna ge lägre FPS än en SSD. Detta eftersom man kan tänka sig att man inte kan ladda hela "banan/kartan" i RAM. Men om detta ska inträffa ligger man antagligen redan under minmikraven.

Jag kan ha fel.

Av zki
Skrivet av Xiwic:

@ zki

40* ~ Vanlig

up till 78 i spel som max graphic

det är moderskortet som gör defekten ....

låter som bra temp.

Jag råkade faktiskt ut för att ha förstört ett moderkort en gång då jag tog ut ett grafikort utan att först ha koplat bort all spänning. Så om du får artifakter så kanske du kan ha skadat något på moderkortet.

Av zki

Har du kollat vad du har för temperatur på din kort? Om du inte har refernskylare på korten kan det ibland vara lite svårt att få ur all varm luft som bildas när man kör SLI/CF.

Av zki
Skrivet av rajtin:

Så vad är bäst för mig att göra nu då? Köpa ett uppgraderings paket med moderkort, ram minne cpu , och så lär man väl få byta ut nätagget också.

Så långe som du är nöjd med din prestanda så behöver du inte köpa ett uppgraderingspaket. Men om du är rädd om dina komponenter så skulle jag rekomendera ett nytt nätaggregat. Men är inte helt säker på om du kan drabbas av överspänningar eller om du bara riskerar att inte få tillräckligt hög spänning som det är nu.

Av zki

spännande? och vad gör den? stabiliserar någon spänning?

Av zki
Skrivet av rajtin:

Men hur kan det hända sådär i nätagget/moderkortet bara för att jag stresstestade cpun? agget är på 500w och så vitt jag vet så drar ju inte processorn så mycket

kan vara så att du har massa andra saker inkopplade samt att ditt nätaggregat klarar 500w peak.

Av zki

OKI: Någon som använder hemma eller på jobbet?

Hej!

Jag letar efter en laserskrivare med scanner och kopiator till min bostadsrättsförening. Efter att ha undersökt vilka funktioner jag vill ha samt kostnad/sida så har jag fastnat för en oki mc351dn.

Nu undrar jag om det finns någon som har erfarenhet av produkter från den här tillverkar som kan berätta för mig vad ni tycker?

Mvh Johan

Av zki

Jag har en Asus Xonar Essence One sen ca 2 veckor. Har inte jämfört den med något annat än det interna (soundblaster x-fi) ljudkortet men tycker att den är bra och har ett rent ljud. Det mest negativa med den är väl att när man senare sätter sig och lyssnar på sin anläggning med högtalare så inser man att den behöver uppgraderas. Kan tilllägga att jag använder AKG K701 som lurar till min Essence One, vilket jag tycker är en bra kombination.

Av zki
Skrivet av MrJiM:

nån som vet hur 610m står sig mot 555m? jag funderar på denna.

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1119744

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-610M.63759.0.html

om den här länken stämmer så motsvarar den ca 520m och är alltså sämre.

Av zki
Skrivet av Galna_Dvärgen:

MSI'ns grafikkort är 10% bättre enligt: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-560M.48313.0....
Dock har Asusen dubbla grafikminnet och GDDR5, medan MSI'n har ospecifierat. Sedan har asusen dubbel hårddisk och bättre processor. Jag skulle skaffa Asusen iallafall

Jag antar att du tittar på testen för "3DMark 05 - Standard 1024x768" vilket inte är så relevant idag. Andra test visar att GTX 570 kan vara minst 25% bättre.

Av zki

Jag gjorde en sökning på organisationsnumret på 121.nu där får jag upp att personen bor på Doktor widerströms gata 8. Om man gör en sökning på 121.nu får man dessutom upp ett telefonnummer och namn på personen. Vidare gick jag förbi Doktor widerströms gata 4 idag, detta är endast en trappuppgång med 9 lägenheter i och inga referenser till någon butik. Kan tillägga att det finns ett skyddsrum bredvid porten, men jag har svårt att tänka mig att detta kan/får användas till butikslokal.

Det vore instressant om någon orkar ringa upp personen som är regestrerad på firman och berätta lite om konversationen.

Av zki

tack för era svar. ressonerade på precis samma sätt själv, men ibland kan man bli lite osäker om man har rätt. då kan de vara bra att fråga någon annan.

Av zki

Blir det skillnad på ljudet med separat ljudkort när man använder spdif?

Hej!

Jag sitter idag på ett moderkort (asos Rog maximus III gene). Detta har ett inbyggt creative x-fi kort på sig som jag använder för att köra spdif (optisk) utgång till min förstärkare. skulle jag märka någon skillnad om jag köppte ett separat ljudkort (t.ex. asus xonar) och fortfarande använde min spdif (optisk) utgågn?

tack på förhand!

Av zki

har du provat att skapa ett nytt konto då du säger att du bor i USA och sen fylla i koderna? det borde funka!

Av zki

här finns lite mer info...tydligen gått lite pluss det senaste...men ser skumt ut.

http://allabolag.se/5566890397

Av zki
Skrivet av Baounii:

Tjena!

För att gå rakt på sak; såhär ser det ut när jag kör WoW med -d3d11 inlagt.
http://www.youtube.com/watch?v=S5pex0nkfXY

Jag har ATI Radeon HD5850, med Catalyst 11.2.

DirectX11 fungerade perfekt tills för ett tag sedan och plötsligt så var det så här när jag loggade in, och har varit så sedan dess.

Har någon någon aning om vad det skulle kunna vara som är fel?

jag hade samma problem efter att han installerat cataclysm från skiva. löste det genom att ladda logga in på hemsidan och ladda ner hela spelet därifår och installera den vägen. vad det beror på vet jag inte, men ser ut som att det blir något fel med texturerna.