Inlägg

Inlägg som Shiftypants har skrivit i forumet
Av Shiftypants
Skrivet av Goffy:

Hej!

Ja den rubriken kanske inte är den bästa vald, men det är det jag söker efter.

Jag vill kunna leta upp avvikande ljudkurvor lätt i filmen jag spelat in och därmed spara in tid.

Har testat shortcut i listan med gratis tips program men den hade inte den funktionen var jag kunde se.

Är detta vanligt o möjligt i ett program ämnat för videoredigering?

Kanske får vända mig till mer avancerade o därmed program licenser isåfall?

Nån som kan vända mig i rätt riktning?

Tack!

Vet inte om du menade "Shotcut", redigeringsprogrammet. Men där kan du dra ner en videofil till tidslinjen, klicka på klippet och välja koppla från ljud för att få ljudet på ett separat spår. Vet inte om det var detta du tänkte på?

Av Shiftypants

När resultatet speglar intresset.

Av Shiftypants

Han skulle ha cashat ut när han erbjöds 100 miljoner dollar. Nu är det bara skadereglering som gäller. Den här veckan kommer främst användas till att folk ska glömma bort. Standard PR-move.

Av Shiftypants

Ena låten fungerade inte inbäddad i quizet men gick över förväntan.

Av Shiftypants
Skrivet av Enviro:

Det går att aktivera på Messenger, men man måste göra det manuellt.

Har de fixat detta på dator? För innan kunde jag bara välja krypterat på telefonen och då var den konversationen bara synlig på telefonen.

Av Shiftypants

Svarade fel på x64-frågan. Aldrig tänkt på det eller sett något om det innan.

Av Shiftypants

Mitt 3080 kostade en del men fick också 6700 kr för mitt 2080 jag sålde så det gjorde ju att priset för det blev mer rimligt. Men framöver kommer jag satsa mer på XX70 serien eller vad motsvarande från AMD skulle vara. Ju äldre jag blir ju mindre bryr jag mig. Vill hellre ha energieffektiv prestanda än strömtörstigt och varmt. Hamnar dessa kort över 8k kommer jag bara strunta i det. Så länge jag stannar på 1440p så räcker det jag har.

Av Shiftypants

Aldrig förstått poängen. Jag spelar aldrig de senaste spelen generellt så är inte superviktigt att sitta på senaste drivrutinerna. Behöver jag en replaybuffer likt shadowplay så finns det i OBS. Så för mig är GFE bara bloat.

Av Shiftypants

Jag hade lagt ifrån mig telefonen efter att ha startat uppdateringen så när jag såg att jag hade fått "telefonen är inte online" så verkar den ha jobbat på i bakgrunden för när jag klickade bort den så tog det inte lång tid innan telefonen startade uppdateringen.

Av Shiftypants

Det är 2023. Använd lösenordshanterare med 2FA.

Av Shiftypants

Bättre än väntat!

Av Shiftypants

Gick bättre än jag trodde det skulle göra...

Av Shiftypants

Ej spion…

Av Shiftypants

Ett annat spel med kass pc-port är Need for Speed: Hot Pursuit Remastered (alltså remasterversion av Hot Pursuit från 2010 och remasterversionen släpptes 2020). Remasteredversionen har texturer från Xbox 360 och Playstation 3 så det finns en mod för att åtgärda detta... Länk

Beskrivningen av modden är följande på hemsidan:

Skrivet av NFSMods hemsida:

This mod restores many textures from the original release of the Need for Speed Hot Pursuit 2010 (PC) that were downscaled in the remastered version. The remastered version has 3565 downscaled textures in relation to the original PC release, which represents 69.4% of all the game textures, excluding UI textures. Most of the downscaled textures are used in vehicles. This mod restores these downscaled textures and it keeps the not downscaled ones.

Av Shiftypants

Sitter på ett 3080 och en 5950x. Men ärligt talat hade jag klarat mig minst lika bra på 5800x och ett 3070. Lesson learned till framtiden.

Av Shiftypants

Har tänkt ändra till engelska och denna tråden fick mig att göra det.

Av Shiftypants

Rätt intressant att bo mitt emot en vallokal och ändå behöva gå 1.5 km bort. Det är sunkigt imo.

Av Shiftypants

Sitter här på min snart (om en månad) tre år gamla iPhone. Jag får uppdateringar samtidigt som de släpps för samtliga lurar. När jag hade Android och det släpptes en ny version så fick jag glatt vänta ett par månader på att tillverkaren skulle släppa mjukvara för just den telefonen jag hade. Sen får jag fortfarande 3 år senare uppdateringar som inte bara handlar om säkerhet och det är bra mycket bättre än allt jag upplevde när jag hade en Android. Hypen dör lite om en ny version av Android släpps i februari och uppdateringen inte landar på telefonen innan sommaren börjar...

Är medveten om att det kostar mer men för mig personligen så smakar det mycket mer också. Kommer inte gå tillbaka till Android.

Av Shiftypants

Som sig bör!

Av Shiftypants
Dold text