Inlägg

Inlägg som milo_ har skrivit i forumet
Av milo_

https://www.kjell.com/se/sortiment/mobilt/headset/tillbehor/r...

Används också för laddning. Verkar finnas i Liljeholmstorget om du bor i Stockholm.

Av milo_

@blassan:

En sådan skulle funka.

Av milo_
Skrivet av Perre E:

Aj, då, det låter inte bra! Men jag ska iaf ge butiken en andra chans att ta tillbaka åbäket. Gör dom det inte då, så blir det en reklamation direkt till Acer.

Ja, för närmare 7000 kronor tycker jag att man bör kräva mer.

Av milo_
Skrivet av Vinolik:

Var just det soma var problemet. Jag ändrade till bara den fysiska knappen men det funkade ändå inte. Knapparna på skärmen funkade utan problem

Man vet aldrig vad butiksexemplar har blivit utsatta för, kan ha varit defekt också. Jag har aldrig hört att någon har haft problem med sin nya telefon.

Av milo_

Jag har också ägt en Acer med en matt TN-panel och 1920x1080 i upplösning. Skärmen var precis så illa som du beskriver. Dock betalade jag närmare hälften och accepterade bara att man får vad man betalar för. Hade inga misstankar om måndags-ex, tror bara att deras skärmar är så kassa.

Av milo_
Skrivet av Vinolik:

Fan vad svårt det skulle bli då. Är extremt sugen på att beställa Huawei P10 nu när den är så extremt billig! Varit och känt på den i butik idag och den kändes bra, dock var funktionerna på den fysiska knappen något buggade verkade det som. Någon med P10 som har erfarenhet om detta?

Enkelt förklarat, knappen på framsidan ska ju kunna inneha alla tre funktionerna (tillbaka-kort tryck, hem-hålla in och aktiva program-svepa vänster eller höger) men när jag testade så funkade det inte.

Känner mig dock ändå ganska övertygad om att det blir P10:an eftersom den passar mina behov för ett exemplariskt pris

Om du har aktiverat navigationsknapparna på skärmen så fungerar inte gesterna på den fysiska knappen. Annars fungerar gester på knappen felfritt.

Av milo_

Har också en nyckel till Alan Wake's American Nightmare på GOG.

VUG52624398AB1771*

* = Sjätte bokstaven i alfabetet

Av milo_

Jag har använt Gravity Screen, dock använder den proximity-sensorn istället för kameran om din surfplatta har en sån. Fungerade väldigt väl i vart fall.

Edit: Verkar inte som att din surfplatta har en proximity sensor.

Av milo_
Skrivet av Cimlite:

Nattläget i Creators Update är riktigt uselt implementerat. Dom har inte alls tänkt på att fullskärms spel kan ta över färgprofilen till exempel, så när man kört något spel så kan det råkas stängas av... och precis som du säger, Windows märker inte av det igen förrän du trycker igång det manuellt.

Enda lösningarna jag har hittat är att antingen ändra knapparna i "Action Center" (knappen nere till höger på taskbar) och lägga till knappen för nattläget där. Det gör det lite enklare att stänga av/på när det strular.

Den bättre lösningen dock, är lägga in gamla goda f.lux. Programmet som funnits i en massa år nu, gör exakt samma sak, och fungerar felfritt.

Får bli att återgå till f.lux. Föredrog också att det gradvis kunde skifta till varmare temperatur än att det som nu sker på några sekunder.

Av milo_
Skrivet av Kethsi:

vad gör nattläge? sänker den ljusstyrkan eller vadå?`

och jag antar att om du har nattläge på så ska det gälla i alla spel både windowed och full screen men det kanske skiljer sig från spel till spel.

Nattläget ändrar färgtemperaturen till varmare färger för att minska ansträngningen på ögonen.

I windowed är det alltid aktiverat, då det är som att du befinner dig i windows-miljön. Funderar på att återgå till f.lux, där hade jag i alla fall inga problem med att läget inte aktiverades när det skulle och aktiverades när det inte skulle, nu kan jag vakna upp med läget aktiverat och skärmen helt gul.

Av milo_

Jag blir tokig på nattläget. Det är så inkonsistent för mig. Ibland när jag startar datorn på kvällen, efter att solen gått ner, är nattläget aktiverat i åtgärdscentret men på skärmen är det inte igång. Man får manuellt klicka igång det för att det ska fungera.

Och vad är reglerna i spel i fullskärm? Ska det vara aktivt då också? För jag har både haft att det fungerat vissa gånger och andra gånger så återställs skärmen.

Av milo_

V-sync?

Av milo_

Ta ett uppehåll från just League Of Legends.

Spela Single Player-spel med ett inte lika stort tävlingsfokus.

Om tävling är det enda du gillar, testa något nytt. När du är nybörjare har du inte samma förväntningar på dig själv som när du har mer erfarenhet och kommer att ta saker med mindre allvar.

Börja träna och ta ut frustrationen i gymmet.

Det här har funkat på mig när jag upplevt frustration från spel.

Av milo_

@mrz1360100

Wildlands är väldigt kul om man har en grupp att spela med.

Jag skulle lägga en röst på Rise Of Tomb Raider. Väldigt mycket spel i spelet så att säga

Av milo_

En "vanlig" och en vidvinkel är också ett alternativ. LG G5 och G6 har så bland annat.

Skickades från m.sweclockers.com

Av milo_

@PlogarN97

Fotot är från maj 2016

Här är en till intressant nyhet: https://www.svd.se/135-miljarder-ska-minska-trangseln-i-t-ban...

"Trafiknämnden i landstinget tar på tisdagen beslut om att uppgradera 271 tunnelbanevagnar av modell C20. Tanken är att vagnarna i största möjliga mån ska efterlikna de 96 vagnar av modell C30 som ska tas i bruk på den röda linjen i slutet av året."

Skickades från m.sweclockers.com

Av milo_

Här är ett halvdåligt foto från insidan

http://i.imgur.com/lUfsusfh.jpg

Av milo_

Jag har inte hittat ett sätt att få upp Battle screen efter uppdateringen. Man kan fortfarande klicka på Battle screen om man spelar och går in på Battlelog men för mig står den bara och laddar för att sedan visa ett felmeddelande.

Av milo_

Jag hade kopplat så här:

Fiberkonverterare -> Router -> Switch -> Accesspunkt

Den där svarta dosan ser ut som en POE-injektor.

Av milo_

TP-Link Archer C3200

1.399:-
https://www.komplett.se/product/887489/datorutrustning/natver...

Finns även på Media Markt för 1490:-, annars är det närmare 2000:- och 2500:- hos andra välkända återförsäljare.
Prisjakt: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=3214704