Inlägg

Inlägg som scara har skrivit i forumet
Av scara
Skrivet av Sveklockarn:

Du kommer inte se en x80 kort för stationära datorer med 250 W förbrukning. Det är historia. 300 minimum, skulle snarare säga närmare 350+ är vad vi bör räkna med framöver.

Av scara

Så sällan som möjligt var ordet! Sen kanske man behöver uppgradera pga ett spel eller så men annars...

Av scara
Skrivet av reeson:

IQ 200 game plan: 8700k få tuffa på några år till samt skaffa ett 4080 direkt när den släpps med alla bothjälp. Dra ned kravet på CPUn genom att går över till 4K.Varit jävlat sugen
att går över till 4K i några år då har varit på 1440p I vad känns som evighet. Bara hoppas de finns en vettig 32" på marknad.

Eller är jag tokigt? 🤔

Du flyttar flaskhalsen till GPU med 4K skärm men upplevelsen blir väl inte bättre om du lirar CPU-tunga spel som vissa simulatorer och strategispel. Men jag har också Coffe Lake, är sugen på uppgradera faktiskt, trots ingen egentlig behov

Av scara
Skrivet av BlueDevil:

Så vad avser "eftergifter" i detta fall? Mutor?
Men att EU gör bra ibland är imponerande. Nej tack till mer monopol

Naturligtvis handlar det om mutor i grund och botten. Det är halva poängen med EU. EU gör bra alltid* - för EU. Det finns massor med mono/duopoler i EU, de skiter fullständigat i sådant så länge de kan stångas mot USA/Kina vilket är den egentliga anledningen till att de ev. säger nej till det här.

Av scara

En olycka att own3d inte blev större än justintv back in the days.

Av scara

Jaså? Ger de upp tankarna på att bli strategigenrens ActivionBlizzard ? Kommer DLC-svärmarna minska en smula?

Av scara

Fanns massa påståenden om Rocket Lake också om jag minns. Jag tror på det här när jag ser det .

Av scara

Ashes of Benchmark ger jag inte många poäng för, jag vill se bokstavligen vilken annan spel som helst

Av scara

Skulle vilja se prestandan och stabilitet i titlar annat än "AAA-spel".

Av scara

Och jag som begrundade gå över till detta suck...de är ju lakejer till olika regeringar och myndigheter världen över...CIA kanske bara behöver SMS:a Schweizisika myndigheter för att få tillgång till användardata inom några minuter(om de inte har en egen bakdörr dvs). Nej, håller mig till CounterMail för "känslig data" som i den gamla goda tiden 😁

Av scara

Få se om de kan lyfta mer än 5% i spelprestanda över nuvarande toppmodell. Hamnar de över 10% kan jag tänkta mig ett köp. Synd att Zen 4 släpps nästa höst hade varit kul med en duell redan nu.

Av scara

mina gissningar har blivit bättre 😁

Av scara
Skrivet av Lessismore:

There's china for you!
I större delen av mitt liv har jag förundrats över vad vi har i Kina att göra.

Vi ska inte ha något med det där u-landet att göra. Kineserna har inte lyckats åstadkomma eller uppfunnit något själva överhuvudtaget. Jo, kanske gammalt skört porslin då. Nä, de enda dem gjort är bocka, le och sagt "- Tack så mycket!" i 30år. Så jävla skenheligt!

Jag förstod att denna dag skulle komma. Några blåögda pengakåta västerlänningar såg chansen att tjäna snabba pengar, utan konsekvenstänk. Å nu står vi där som en pinne i skit där Kina stulit ALLT och håller taktpinnen.

Inte nog med att Kineserna förstör vår miljö, nu har dem stulit i princip allt vi arbetat hårt för i 10 (mans)-generationer.

Det enda vi kan göra är att stänga ute Kina till 100% och låta den köra sitt egna race. Därefter kommer vi förhoppningsvis återigen kunna bygga upp vår produktion och utveckling igen. Kineserna däremot kommer stå kvar å stampa, för dem kan ju inte utveckla någonting själva. Tyvärr får vi nog satsa 100% på rymdforskning, för snart har Kineserna gjort vår planet obeboelig.

Men Kineserna sysslar ju med annat fuffens också. Dem har ju bockat och tackat i Afrika ett tag nu, så vi får väl se vad det renderar, man har ju sina aningar.

De är ju många, västvärlden lockas ju av marknaden, klart som fan att man utnyttjar detta genom att sno och ha sig, det borde ju vilket land som helst göra om de är kapabel till det. Kina står upp för sitt land, det är ju något främmande för oss globalistiska européer numera.

Sedan är Kina "ett av världens mest uppfinningsrika länder som finns". Även historiskt har man haft framstående innovationer som t.ex. krutet. Även USA, vars uppfinningar till 90% tillskrivs i själva verket av européer eller invandrade européer, snor och har sig. Jag tycker kommunistpartiet gör rätt i att jävlas med västlänningar när vi försöker utnyttja dem (igen).

Av scara

Njae, vill hellre ha UT99.

Av scara

Slarvfel huhuh

Av scara

De förlorade mig när de gick upp i version varje månad (för ingenting...) åren 2011-12. Sen har jag bytt tillbaka flertalet ggr efter det men det blev inte samma sak längre, Chrome var överlägsen. Sedan kom ju quantum osv. men vart lite för sent.

Av scara
Skrivet av Petterk:

Notera att USA, Japan eller EU inte heller godkänt det.

Eller Kina för den delen

Av scara

Tänk om det är Raja som är i farten igen? Önskar nästan att det är Intel som släpper sin grafikkortsatsning som en egen dotterbolag.
Fastän Intel och gamla 3dfx är varandras motsatser vad gäller teknikentusiasm

Av scara
Skrivet av anon5930:

Fast var 290X före Nvidia då? Minns fan inte.. och jag hade ett 290 (Tri-X) då.

Annars får man leta något konkurrenten inte klarar av och lassa på rejält. Som när AMD var sämre på tesselering och titlar med absurd tesselering dyker upp: https://techreport.com/review/21404/crysis-2-tessellation-too...

10-års jubileum för den artikeln strax med.

Ok då, varade bara i 2 veckor och bara 1% över original Titan. Men jag hade kortet i 5 år och den blev näst-bästa kortet jag någon haft (efter 8800GT). Så här i efterhand gick AMD segrande ur första generationens 28nm kort, nu när man blickar tillbaka och ser vad som hände med Kepler korten

Av scara

Kan mycket väl betyda att AMD springer om Nvidia för första gången sedan 290X!