Inlägg

Inlägg som scara har skrivit i forumet
Av scara

Gick med för 2 veckor sedan för alla gratis spel men öppnat klienten typ 2 ggr. Ogillar reklam pop-ups som man får och sen det här med bakgrundsprocessen, ingen vet vad som egentligen försiggår. Har blockerat programmet än så länge.

Av scara
Skrivet av maweric:

Släpper AMD någon CPU med ARM så kommer jag vara mycket intresserad.

Om de kramar Microsoft tillräckligt hårt och satsar på det själva istället för att "se och vänta" tror jag det blir av. De är viktiga iom. konsoler och deras grafik division. Dock är de relativt små jämfört med Intel och tror inte de har finansiella musklerna för en vågad satsning redan nu. Microsoft måste få tummen ur först.

Av scara

Väntar fortfarande på min MSI Ventus 3X, så kommer cancellera det och har aldrig haft bättre anledning lägga 12k på ett grafikkort. Blir installera en spambot när det är dags för lansering

Av scara

2/9

Av scara
Skrivet av pYjamas:

Väck mig när ssd gått om mekaniska hårddiskar i kapacitet och pris.

Du kanske inte blir väckt då, någonsin Men ja händer inte lika mycket inom den mekaniska världen jämfört med den digitala. Så någon gång lär de väl fasas ut. Hört att kassetter gjort en 'comeback' för långtidsslagring

Av scara

Skenmanöver eller inte, detta gillas starkt. Hoppas Facebook drabbas mycket, mycket hårt av detta.

Av scara

6/10, första frågorna var svårast.

Av scara
Skrivet av Zaltrip:

Tycker Epic ändå har rätt bra utbud på indie-spel. Känns inte som de undviker dem precis.

Jaha, bra. Har inte browsat än

Tack till SweC för den här artikeln då jag inte längre besöker renodlade spelsidor (förutom klassiska sidor som finns kvar gamebanshee, simhq etc)

Av scara

Jaha, dags regga sig. Fast egentligen kommer jag inte spela det mesta av det där. Tills Epyc can locka indieutvecklare kommer det vara ljummet för mig. Men ja, indiespelare är är kanske inte de köpstarkaste konsumenterna.

Av scara
Skrivet av UncleDirty:

Uj Apple kommer ju se detta som en krigsförklaring

Vad var det han sa Steve Jobs "Thermonuclear"

Av scara

Är ju typ 2 aktörer på både tillverkar- och beställarsidan och alla är beroende av samma komponenterså det är lätt att det flaskar någonstans. Iaf AMDs del är förståeligt varför de har svårt möta efterfrågan. Nvidia däremot vet jag inte vad de har för sig. Tillverkningsproblem på samsung eller om det är de som har varit för ambitiösa alt. ställt krav som Samsung inte kan klara?

Av scara
Skrivet av Megacrash:

Är denna strålning skadlig?

Svaret i denna teknikforum är ett rungande nej men inte fan tänker jag lita på något globalisterna så ömt vurmar för.

Av scara

Märkligt kalla något som ännu inte existerar och har inget datum för "försenad". Skjuts upp menar ni väl?

Av scara
Skrivet av _Merc_:

"the road to hell is paved with good intentions"

Det enda som kommer att komma ur detta är att dem kommer ta mer data o dela den mellan varandra för att kunna mjölka ålders grupperna mer effektivt.

När stora företag går samma i dessa "goda" syften så har de helt andra planer för oss konsumenter.

Misstänker att är det är precis vad detta handlar om. Mer statistik för de som spelar som myndigheterna och annan maktcentra får ta del av.

Av scara

Haha, Norton Antivirus förinstallerad, bättre in McAfee iaf

Av scara
Skrivet av cyklonen:

Risken med RISC-V är väl att det blir som Linux - ett virrvarr av oändliga varianter. Hellre då en mer enad styrning, även om det blir mer låst.

Till Nvidia dessutom (om de lyckas med köpet). Finns några tveksamheter kring allt detta.

Av scara
Skrivet av Satariel:

Du missade där jag sa "lite överdrivet" och nej det är helt fritt fram att tycka vad man vill men RT är absolut nödvändigt ifall vi en gång vill ha fotorealism det finns ingen annan väg att gå.

Missade inget, jag tycker det är väldigt överdrivet och icke-relevant jämförelse. Jag har inte sett någon "gå emot" RT men jag har inte seen någon anledning hypa upp det tills de (utvecklarna, inte bara grafikkortsmakarna) bevisar att det är någon värt. Fast allt det här är ett sidospår; man har rätt fullständigt ignorera RT tycker jag, fast det gör inte ens HWU, de bara inte "lägger tillräckligt mycket fokus" (enligt Nvidia) vilket är en full legitimt kritik fast sättet de uttrycker sig avslöjar deras intentioner är ingen bra för industrin.

Av scara
Skrivet av ramlösa:

Ja, men det var inte vad du skrev.
Och Nvidia kan köra upp sina GPUer på tvären.

Skrev vad då? Behöver jag skriva att tekniken inte är mogen? Jag trodde det var självklart

Av scara
Skrivet av Satariel:

Fast det där är en lite märklig inställning det är som om (lite överdrivet) när vi gick från 2D till 3D någon hade sagt nej den där 3D grejjen den bryr jag mig inte om alls det är nog en gimmick som kommer gå över.

Ray Tracing är inte närheten av 2D-3D revolutionen men ivarje fall är inte vi där än. Är det okej eller måste man älska det för att Nvidia säger det?

Av scara
Skrivet av ramlösa:

Skulle påstå att de flesta känner till RT, även folk som inte är teknikintresserade speciellt pga alla memes.
https://pics.me.me/rtx-off-rtx-on-china-is-still-bad-64257558.png

Och majoriteten är deffinitivt intresserade annars hade varken PS5 eller xbox haft RT-stöd och AMD hade inte känt sig tvungna att svara på Nvidias teknik. Betyder inte att tekniken är mogen eller lever upp till sin egen Hype, men det finns absolut inget som talar för att det inte är framtiden. RT är lika mycket framtiden som när 3d grafiken kom till PS1. 3d på den tiden var en kräkfest utan dess like och orsaken folk emulerar Snes istället för PS1 som sålde över 100 miljoner konsoler.

Att det är framtiden Ja. Men framtiden är bevisligen inte nu, därmed Nvidia's banrumpbeteende.