Inlägg

Inlägg som Qn1f3 har skrivit i forumet
Av Qn1f3
Skrivet av Henrico:

Kan bara hålla med.. Jag har kört ett Iqunix F97 hitchhiker nu i två dagar och tycker det är fantastiskt trevligt. Mx brown. Håller med dig att det var en liten lärokurva med det kompakta formatet men det var inte svårt.

Däremot lite läskigt hur usla mina gamla Ducky shine 5 och Varmilo känns i jämförelse, och det är ju inga dåliga tangentbord.

Tycker det var enormt skönt med trådlöst. Jag växlar mellan jobbets macbook, min privata laptop och min workstation frekvent, och att kunna blanda 2.4 och 3 Bt-anslutningar är enormt smidigt, dessutom går bytet sekundsnabbt.

Hittils enormt nöjd.

Härligt!

Kanske ska slopa sladden och köra i trådlöst läge hela vägen. Har ungefär samma situation avseende enheter och behov av växling däremellan.

Hade önskat att det kablat läge också fanns med som ett funktionsanrop via FN+ och mediaknapparna. Annars finns det verkligen inget att anmärka på, oerhört välbyggt.

Av Qn1f3

Oavsett om det är mekaniskt eller ej, så ska det vara sobert, kvalitativt och funktionsmässigt fulländat.

Nu råkar jag köra mekaniskt och är förtjust i MX Brown, så det kan axla både arbete och nöje.

Kört många år med ett Filco Convertible 2 TKL och i många avseenden är det alldeles utmärkt för min del, men saknade till slut numpad för mycket. För ett tag sedan sålde Inet ut ett gäng fina brädor till bra pris och jag gjorde slag i saken på ett Iqunix F97 Dark Knight, ett tangenbord som något så när är fulländat enligt mig.

Det komprimerade formatet tar en kort stund att vänja sig vid, mediaknappar saknar jag via FN och switch för att byta mellan kablat/trådlöst är udda placerad och "vass" med lite för mycket motstånd.

Kvalitén, känslan och tyngden är något helt enastående med behagligt nedslag och återkoppling i tangenter utan att ljudet blir för högt även om det delas kontor med någon som inte är alldeles för ljudkänslig.

Allt gott!

Av Qn1f3

Klipper gärna Fuma 2 för utsatt pris.

Av Qn1f3

Tar gärna den sista 5600G eventuellt båda, om den inte blir såld.

Av Qn1f3

Jag har ett MSI 1660Ti Ventys XS OC till övers som jag kan släppa för 1000 SEK + frakt.

Av Qn1f3

2600 SEK + frakt.

Av Qn1f3
Nytt bud: 500 kr Galax HOF DDR4 2x8 4000 MHz
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Qn1f3

Vågar jag hoppas på ett nytt KalmX iom 4050 Ti/4050?

Av Qn1f3

Data är data.

Av data är du kommen, av data ska du åter bli.

Av Qn1f3
Skrivet av ch1llone:

Filco MajesTouch II bruna brytare

Skrivet av Jens-Ragnar:

Kör tenkeyless jag, också bruna brytare.

Har ett par olika kit med tangentbordshattar liggande som jag aldrig packat upp. Kanske borde köpt aktier för pengarna istället.

Skrivet av ChristofferC:

Något från Filco. Vet inte vilken modell och vet inte vad det har för typ av mekaniska brytare. Är ingen tangentbordsnörd.

Trodde ett tag att jag skulle vara ensam om att använda Filco, men när listan närmade sig slutet fanns det några fler finsmakare.

Filco Majestouch Convertible 2 Tenkeyless med Bruna MX-brytare.

@huttala, vad tror du om Naya Create, har du någon erfarenhet av ZSA Moonlander?

Kör med Sculpt Ergonomic Desktop på jobbet och skulle vilja dyka djupare i det delade tangentbordsträsket, alla tips tages tacksamt emot.

Av Qn1f3
Skrivet av Baxtex:

Hehe mitt FT02 står här ännu och kör hårt. 👍

Skrivet av RVX:

Snyggaste chassit ever 👍

Jag faller in i ledet, Silverstone har alltid övertygat med sin alternativa approach med sin portfölj. Kör själv ett en TJ08-E, redan där 2006 gavs det utrymme och flexibilitet att anpassa utefter behov utan ingrepp i själva stommen (se bara till att byta 180mm fläkten SST-AP181 -> SST-AP183, för PWM-styrning, ni har kanske samma i FT02?).

Just den Postmord-inpirerade designen ser jag begränsad framgång med och kostnadsbilden kan enbart ut mitt perspektiv förklaras med att den skeppas jorden runt tills dess att tillräckligt många transportskador uppkommit.

Just the right amount!

Silverstone, gärna vrickad design men med ett sobert skando-inspirerat yttre.

Av Qn1f3
Nytt bud: 1 100 kr SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless + frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Qn1f3
Skrivet av Tip Top:

Samma bud som ovan

Ursäkta, syntes inte i bud-funktionen.

Av Qn1f3
Nytt bud: 1 000 kr SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless + frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Qn1f3

Ställer mig i kö, ifall affären inte blir av.

Av Qn1f3

Detta är välkommet, men jag ser ännu mer fram emot när allt är trådlöst och laddas trådlöst.

Qi2, blir en övergångsstandard, innan vi börjar se riktigt bra trådlösa standarder och kan ladda enheter via Powerfoyle (eller andra solceller som även kan omvandla inomhus belysning till energi) eller "PoWiFi" eller kanske helt nya spännande tekniker för ändamålet?

Alla proprietära ting tillhör en svunnen tid.

Det är dags att enas i våra gemensamma utmaningar i alla avseenden!

Av Qn1f3

Initialt bud, 1600 SEK + frakt.

Av Qn1f3

Ser gärna bilder på Magic Mouse och Wireless Keyboard.

Av Qn1f3
Nytt bud: 650 kr + frakt, börjar med ett initialt bud.
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Qn1f3

Det är så många parametrar som spelar in, för egen del föredrar jag att primärt utgå hemifrån. När arbetet kräver det utgå från kontor eller när det uppkommer sociala behov eller aktiviteter.

En bred förflyttning mot ett mer flexibelt arbetsliv med hänsyn till de som rör sig därinom är nog vad många efterfrågar, oavsett vad de själva trivs med.

Samtidigt kommer automatisering, robotisering och digitalisering effektivt minska eller förändra personalbehov och dess kompetenser.

För egen del vill jag allra helst ut på landet, arbetandes 50% på distans och vara självförsörjande i hög grad både gällande energi och föda. I gemenskap av andra likasinnade, något som mest troligen inte tilltalar de allra flesta!