Inlägg

Inlägg som Goliath69 har skrivit i forumet
Av Goliath69

Tack.

Nu har jag grejat hela kvällen med detta. Första felet jag gjorde var att inte sätta TV:n i AUX läge utan jag försökte gång på gång med kanal-sök utan resultat. Med sedan så kom bilden på en gång. Dock i svart/vitt. Men jag läste på Kjell & Co att jag behöver en adapter så kommer det funka. En s-video till RCA. Men då kopplar jag väl in den på den gula video ingången på scart adaptern??

Av Goliath69

glad i hågen men ledsen i ögat

Jag köpte ett kit med kabel och scartadapter och ljudkabel. Grejen är att kabeln från datorn ska vara sjupinnars, men den jag köpte var bara fyra-pinnars. Men den var pinkompatibel så den gick in i grafikkortet. Jag får dock ingen bild. Kanske jag måste ha alla pinnarna i alla fall.... Jag fick med en adapter i grafikkortet. Det är från sjupinnars till RGB. Nu får jag väl köpa en RGB-scart adapter då.

Av Goliath69

OK, tnx a lot. Ska ner på stan och kolla den.

Av Goliath69

Hur att koppla?

Hej! Sitter på ett XFX 4870 samt en gammal CRT-TV. Nu vill jag koppla ihop dem för att kunna spela Colin McRae i soffan. Det jag förstår är att jag ska använda den lilla runda kontakten på grafikkortet. Men, det finns ju ingen sådan på TV:n. Så, vad göra? Det finns ju RGB, S-VHS, S-video, komposit och scart samt den vanliga antennkabeln. Vilken ska jag använda? Kommer ljudet med i den kopplingen till TV:n eller kommer jag fortfarande ha ljudet i min data-anläggning?
På TV:n finns scart, antennkabel samt en RCA-koppling gul/röd/vit. Om jag vill ha RGB så finns det ju scartadaptrar, väl?
MVH.

Av Goliath69

Ingenting att klaga på

Jag har handlat lite av er och det har aldrig varit några problem så att jag har behövt komma tillbaka. Bara det är ju bra....
Ett bättre filter för sökning vore underbart. Kanske ett system med Radio-buttons för varje produkt i var kategori?

Av Goliath69

Tnx /Goliath.

Av Goliath69
Citat:

Ursprungligen inskrivet av zachry
Tjoho tänkte om man kunde klämma in en fråga.
5040x1050 bakgrunder? har letat lite här & där men kan inte hitta något bra, så tänkte höra nån som sitter på några schysta bilder eller vet vart man kan få tag.

slänger upp en bild på min setup, så är inlägget lite relevant iaf:P
setup
Hmm såg nu att jag råkade få med mig "kabel gömman" plus annat smått o gått.
Byter bilden sen när jag har städat:D

*EDIT*
Nu har jag städat:P har rensat allt på skrivbordet (på datorn) efter bilden togs.
Ny bild

Checka alla dessa Triptychbilder:
http://mandolux.com/

Av Goliath69

DVI eller DP

Om jag nu vill köra två stycken 5770 i CF, kan jag i det läget använda 3 DVI eller måste jag fortfarande ha en DP för tripple-screen?
Det här är inget svar, men jag vet inte vart att skriva annars.
MVH

Av Goliath69

Silent Hill 5: Homecoming problem

Hej! Kan någon hjälpa mig.... Jag har precis köpt Silent Hill 5: Homecoming och ska installera det. Men när jag har installerat Steam och avslutat den installationen så händer det inget mer. Det är en dialogruta som säger att Steam uppdateras men det händer inget med procenttalet som står i den rutan Jag har väntat som mest 20 minuter. Jag har också gått in på Steam-sidan där man ska kunna säga till om att installera från skiva istället för att ladda ner. Men det finns ingen "My Games"-Tab där jag ska gå in. Vad gör jag för fel?? Har inte en susning längre.

Av Goliath69

Spel på iPhone.

Har nyss köpt min 3GS och är helnöjd med den. Sedan har jag laddat ner ett spel till den och kan inte annat än att småle hela tiden. Det var Duke Nuke'em 3D. *mys*. Förr behövde man en hel 486 till det spelet. Ska även bli lite gamla klassiker som Simon the sorcerer och Monkey Island och Broken Sword. N O S T A L G I . . .

Av Goliath69
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Superlight
Prova klocka den en bit. Du kan lugnt sätta multipliern på 16X eller 17X.

Ja, jag ska göra det. Vill bara först kolla att allt är som det ska. Det är första gången för mig jag klockar och är lite osäker. Men visst, över 3 GHz vore kul

Hade den klockad på 3.2 innan jag öppnade 4e kärnan. (200 x 16)

Av Goliath69

Nytt mobo i llstan.

Tack för en bra guide. Jag har precis nu låst upp min Phenom II X3 till en X4. Den verkar gå stabilt med bara Win igång. Har inte stresstestat den än. Steg några grader i temp ( till 46 i idle med stockkylare). Det tycker jag är OK. Mitt moderkort är ett Gigabyte GA-MA770T UD3P rev. 1.0 med nytt BIOS. Jag har nu F4.