Inlägg

Inlägg som Philippk har skrivit i forumet
Av Philippk
Skrivet av bosteed:

Själv förstår jag inte vitsen med att lägga flera hundratusen på en bil.
Köpte en V70T-02 14000mil för 23000:- i bra skick, allt funkar, mer än nöjd.

Kul för dig, gå och skapa en egen tråd där du kan påpeka detta istället för att göra en onödig kommentar vilket inte tillför något till diskussionen.

Av Philippk

En familjebil som du inte behöver lägga ner en förmögenhet på och som faktiskt håller är Skoda Superb. Stortbagagerum, och mycket benutrymme för både fram och bakpassagerare Tror dom fortfarande är klassad som största kombin (Kollade upp detta, yes.. Superb sväljer fortfarande mer än V90 gör gällande i utrymme) 660 Liter på Superb vs 560 Liter V90

Helt underbar bil, och Skoda har lyft sig markant jämfört med tidigare modeller!

Mycket bil för pengarna @fieskmask

Av Philippk

Har ni fått svar angående analysen? Mest intressanta tråden här hittils jämfört med allt annat

Av Philippk

Skulle jag ha medel till att köpa en helt nybil så skulle jag satsa på en Toyota, verkar som dom krånglar minst och dom nya Toyota Avensis sägs vara riktigt sköna bilar!

Av Philippk

För er som har Linux dist, så kan ni köra detta automatiska python script.

https://github.com/jvanst/battalion-dedicated-server

Går betydligt mycket snabbare och smidigare

Av Philippk
Skrivet av Bussler:

1. första bilden finns ingen form av "personuppgift"
2. Polisen i vårt land gör nada

3. Sarcasm tar dig ingenstans

Av Philippk

Och här kommer en intervju ni kan läsa från PCGamer:

Battalion 1944 Intervju om varför man valt göra ett WW2 Competitive spel

Av Philippk

Officiella gameplay trailern släppt, Early Access den 1:a Februari

Av Philippk
Skrivet av Choffe:

Tack för tipset! Det här verkar ju awesome, CS i WW2-miljö. Helt underbart att slippa vapen-unlocks och allt det tjafset. Bästa spelen jag kört var de första BF-spelen (t.o.m. BF2, där unlocks gick att stänga av), den känslan har inte återskapats i något BF-spel sedan dess. Det här ska bli jättekul, även om det är mer mot CS-hållet (vilket är more or less det enda jag spelar idag). Ska försöka få kompisgänget att svänga in på den här banan istället, jättepeppad! Steam-releasen är inte jättelångt borta, känns det som?

Det skiljer sig lite i mekaniken från BF, t.ex jumpshots m.m, men själva principen att gå in och spela, utan unlocks m.m är där!

Jag är med i Alphan, och diskussionerna gällande spelets release så känns det inte långt borta alls utan bara runt hörnet! Jag har själv väntat nu i 2 år sedan starten av utvecklingen av spelet Så tålamod har jag!

Dessutom glömde jag lägga till detta! Nu har ni en chans att eventuellt få en closed beta key!

Facebook Länk till Battalions Officiela sida
Signup for the closed beta here: Här ansöker du om Closed Beta nyckel
Nobody in here needs to sign up for this, your alpha keys will remain valid until Early Access.

Av Philippk
Skrivet av AMD-FX:

Video 2 funkar inte för mig

Tack för headsup! Jag har nu länkat om den rätt

Av Philippk
Skrivet av ExcZist:

Har för mig jag läst att de gjorde de ifrån början.
EA köpte medan of honor. Men de säger ju på en video att de gjorde de gamla cod1 och cod2
EDIT kan ha helt fel men vet iallafall de sålde mohaa men har läst /sett att de gjorde cod 1 och 2 då de ville göra något nytt och vidare som blev en succé
Edit2: jo jag vet vad det kommer kosta, har följt spelet sen första trailern 😉

Det dom sa va att dom fick inspiration från dom 2 spelen, att dom minns hur det var att spela competitive eller lite mer seriösare än casual

Härligt, då är du lite påläst!

Av Philippk
Skrivet av ExcZist:

@Philippk: Det är ju dom som gjorde Medan of honor och Cod1/Cod2.
Ser fram emot det .

Är mest glad att de inte kastar ut spelet som Call of Duty.

Bara rörelsen när de springer är lite som Mohaa.
I alla fall så är jag hypad 😁

Detta är Bulkhead som har skapat Bat44, inte Activision som skapade CoD1,2 samt 4 Så en helt ny studio, en indie studio!

Och spelet kommer kosta 14 euro vid release

Av Philippk

Battalion 1944 - Oldschool/Classic FPS Competitive Shooter 2018

Hej, tyckte jag inte hittade en tråd om Battalion 1944, eller förkortat BAT44.

Ett nytt spel som kommer snart att släppas ute på marknaden är Battalion 1944, där dom riktar in sig på Oldschool FPS Competitive.

Ett spel där man försöker ta tillbaka den ljuva tiden från COD2 samt COD4 Promod tiden, där det inte fanns några perks,inga raketgevär,inga jetpacks m.m!

Boots to the ground spel helt enkelt, där mechanical skill var faktiskt en stor faktor i spelandet.

Spelet har snappats upp av flera organisationer,profesionella spelare som Shroud.

Det finns matchmaking system implementerad, ett ranking system är på gång, turneringar kommer hostas i sammarbete med t.ex ESL. Skins kommer också finnas med, där t.o.m Shroud har fått äran att signera en av dom.

Bästa av allt är spelets pris på ca 14 euro vid Early Access

Så rent sagt är det ett spel som inriktas sig mot competitive scenen.

Den 10:e Januari (det vill säga imorgon Onsdag) så kommer officiella gameplay trailern att släppas där datum för lansering kommer att publiceras.

Skaparen bakom gameplaytrailern kommer vara Artisten NikkyyHD göra och ni kan se några av hennes mästerverk på hennes youtubekanal:

Spelet är som sagt inte ett realism spel, utan använder sig av WW2 "visuellt grafik"

Dessutom glömde jag lägga till detta! Nu har ni en chans att eventuellt få en closed beta key!

Facebook Länk till Battalions Officiela sida
Signup for the closed beta here: Här ansöker du om Closed Beta nyckel

Av Philippk
Skrivet av anon159643:

Såklart det är störande speciellt på en dator för 22 000kr, där det mesta av pengarna går till att få en preniumprodukt
https://www.youtube.com/watch?v=JTnQ8-JKRhE (exempel på hur det kan låta)

Det är lite som denna person vars Mecerdes CLS gnisslade, hade det varit en gammal rostig 740 så kunde folk acceptera det, men betalar man för prenium vill man inte ha en produkt där folk i omgivningen stör sig på sin produkt och mer eller mindre ber en att ta den till ett annat rum.
https://www.sweclockers.com/forum/trad/1447782-mercedes-borde...

Det klassiska "jämföra en bil med dator" scenariot.. Nej tack.

Av Philippk
Skrivet av Arnzeal:

Otroligt att du ger ifrån dig detta oväsen för något så oväsentligt som ett klickade ljud som uppstår vad jag förstår runt varje timme. Hota med en polisanmälen och göra detta till ett rättsfall när säljaren gjort sitt. Produkten var levererad till dig i ett funktionellt och estetiskt tillfredsställande skick, dvs vad som kan anses som nyskick, precis vad säljaren uppgav.

Om denna produkt nu lider av ett fabrikatsfel som säljaren inte led av eller över huvud taget märkte av har säljaren definitivt inte gjort något fel. Speciellt efter när du tidigare bekräftat att du var nöjd med varan du tog emot. Hur vet han vad DU har gjort med datorn över 24 timmar efter din bekräftelse? Pillat isär datorn och bytt ut mot andra defekta delar av identiskt modell för att gratis reparera en egen vara eller sälja delar vidare? Detta bland många andra möjligheter.

Du har avtalet att köpa säljarens vara genom att bjuda via Tradera, du har betalat för din vara, du har fått din vara och i med detta har säljaren övergivit alla sina rättigheter och skyldigheter till nu DIN vara. DU har identifierat ett fel som nu går igenom ett garantiärende och som tyligen skall vara ett vanligt problem. Med största sannorlikhet kommer ditt garantiärende bli genomfört och lyckat. End of story, inte fan skall du trakassera säljaren vidare för ett problem med din produkt.

Dessutom, eftersom detta är ett köp mellan privatpersoner är det DITT ansvar att inspektera varor du köper, inte för säljaren att bevisa varan felfri. Dock osäker vilka delar av köplagen för privatpersoner eller konsumentköplagen kan tillämpas då detta gjordes genom Tradera och via distans. Inte koll på vilka vilkor Tradera använder sig av.

PS: Har sedan 2012 ägt en hårddisk i min PC som snabbt klickar till varje timme på samma sätt du beskriver. Också ett vanligt problem från Seagate läste jag. Ska jag polisanmäla Inet tycker du för att jag fick en produkt som låter lite men annars fungerar som en hårddisk skall?

Skulle tippa på att ditt klickproblem kommer från datorns hårddisk, lätt att byta ut genom garantiärende...

Håller med i alla punkter..

Detta verkar handla om en jobbig köpare helt enkelt. Inte undra på att folk slutar med att sälja på trader/blocket ibland just pga det är inte värt problemet med tanke på dagens människor!

Av Philippk

För den som är ute efter ett PS4, så finns det ett från Amazon Tyskland.. Inkl 2 st kontrollers + Star Wars BF2

https://www.amazon.de/dp/B0765F7HM6

Av Philippk

Var försiktig, jag hade en skumm transaktion på mitt steam en tidig sommar på cirkus 0,79 öre i EURO. Inget skumt alls tänkte jag, säkert bara en liten avgift för ett tidigare köp via paypal med steam tidigare!

Sen, 2 månader efter mitt i semestern kan jag ta inte ta ut pengar... Då ser jag 4st transaktioner på en total summa av 5000kr har dragits som Steamköp! Hur dom lyckades få tag på min paypal eller steam vet jag inte än, men Paypal var väldigt snabba med att sköta ärendet som tur var!

Mitt tips är att, om du har handlat via paypal, se till att byta lösenord både där och på steam omedelbart!

Av Philippk

Jag kör själv med 16.04 Server, men funderar på slänga in Desktop version in på ena laptopen och laborera lite. Men kan vara intressant att veta vad folk tycker om prestandan och upplevelsen från 16.04 till 17.10

Av Philippk
Skrivet av FiftyFifty:

Herregud! Den här tråden är bevis på att "humanity is doomed".

Verkligen.. helt otroligt vad arrogant vissa människor är!

Av Philippk

Ni som beställer, ni får 50% rabattkod att ge ut till vän, detta ser ni i scroll fönstret längst upp till vänster hörn. Dela med av er här, jag gav bort min direkt till en vän som beställde ett likadant kort. Men ni som vet att ingen kommer nyttja, posta den här istället