Inlägg

Inlägg som orjet har skrivit i forumet
Av orjet

Det här var inte bra, jag som hade tänkt köpa en sådan. Vad rekommenderar ni annars? Vill ha nåt med riktigt bra fart i n-bandet.

Av orjet

Om det ser äkta eller ej skulle jag inte bry mig om... Silicon Valley är ju ändå Silikondalen på svenska *lol*[/quote]

Eller kiseldalen...

Skickades från m.sweclockers.com

Av orjet

SYSTIN3

Nån som har nån aning om vad SYSTIN3 är förnåt? Enligt sysinfo är denna komponent 110.5ºC hos mig! Näst högsta tempen är 47ºC. Känns inte trovärdigt?

Av orjet

Chrome 8, cache?

Nån som vet om det finns nåt sätt att få chrome att lägga cachen i RAM istället för på systemdisken? Det går ju i firefox

Av orjet

Hur är det med ljudnivån mellan dessa? Jag hade ett xfx 4890 xxx och det lät irriterande mycket. Är värt en hel del med en tyst fläkt.

Av orjet

versionsnummer

Är det någon som fattar hur de här versionsnumren funkar? Innan hade jag v4.0.295.0 och nu när jag installerade mha länken här ovan fick jag v4.0.249.78. Borde inte den officiella ha ett högre versionsnummer än de tidigare betorna? Även 4.0.302.3 Beta finns ju ute.

Av orjet

Hehe den får nån annan testa, själv är jag klar med powerlinelösningar. Blir kabellister i taket istället.

Av orjet

Idag lämnade jag tillbaka skräpet till butiken! Inte ens ip-telefonin funkade ok. Testade tptest och fick allt mellan 72Mbit till 0,8Mbit (efter en stunds användande). Har förstått att el-ledningarna fungerar som antenner och fångar upp alla möjliga störningar. Stor varning för denna produkt!

Av orjet

Jag sprang tillslut och köpte en Belkin Gigabit HD på Computer City. Är väl inte helt nöjd. Hastigheten är nog i bästa fall hälften av vad jag hade med vanlig kabel (100Mbit BBB) trots att windows glatt säger att jag är uppkopplad med 1GB/s. Det som dock är värre är att det efter en stunds användning blir helt sjukt segt! Går inte att ladda in den enklaste websida. Kan ibland hjälpa att starta om applikationen man laddar med. Hade aldrig några liknande problem innan. Nån som har nåt tips?

Av orjet

Belkin Gigabit Powerline HD

Är det nån som har testat Belkin Gigabit Powerline HD (F5D4076)? Vore ju riktigt grymt om man kan lyckas få ut 100Mbit via sina elkablar. Tyvärr verkar inte några av de stora butikerna sälja dom.

http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id...

Av orjet

Bakade mitt GTS 8800 320 som pajade för nån månad sen, efter att ha läst den här tråden. Funkade perfekt efter 10 minuters bakning! Surt att man inte läste här innan jag köpte ett nytt... Nån som testat att baka nåt annat (elektronikrelaterat) än grafikkort?