Inlägg

Inlägg som Megacrash har skrivit i forumet
Av Megacrash

Så det är nätdelar med ATX 3.0 man ska ha för att klara av RTX 4000serien utan adaptrar?
Dags för uppgradering då det gamla 680W man sitter på idag inte håller måttet.

Av Megacrash

Blir när batteriet blir för dåligt vilket brukar vara efter runt 2-3års spelande. Klarar inte batteriet hålla igång mobilen längre än 2timmar är det illa, ja vid användande inte standby...

Av Megacrash

Jag vill verkligen inte ha någon reklam men vem vet kanske höjer de abonnemangs priserna i framtiden och skillnaden mellan det vanliga och det med reklam är så pass stor att man ändrar sig.

Av Megacrash

Blir när man kan köpa dator med nya rtx 4000serien och Amd 7000, antar början av nästa år.

Av Megacrash
Skrivet av medbor:

<Uppladdad bildlänk>

Lagom felvisande staplar här… 48≈30 48<45

Inte alls felvisade, staplarna är urklippta till denna presentation och olika tester ska inte jämföras med andra testers staplar inte som har med varandra att göra alls.

Av Megacrash

Har smart telefon för bankid, swish, bankärenden, spel. Kommer aldrig gå tillbaka till dumtelefon

Av Megacrash
Skrivet av HoboCop:

Håller i stort med. Det enda jag önskar är att kamerahuset hade varit integrerat mer i skalet, och inte tittar ut. Men det är verkligen en petitess jämfört med funktion.

Känns mer integrerat när man använder ett mobilskal så inget problem tycker jag

Av Megacrash

Konstigt att priset inte höjs överallt isf även i USA...

Av Megacrash

Har redan en dröm iphone, supernöjd med 13pro max

Av Megacrash

Vet inte, funderar på om uppgradering behövs inför Diablo4 eller om man ska nöja sig med spela på konsol. Blir nog inte bara en enkel uppgrading, blir nog helt ny burk med senaste Amd cpu och rtx 4060 eller 4080 beroende på hur prislappen ser ut.

Av Megacrash
Skrivet av lillaankan_i_dammen:

Beroende av Apputbudet eller och inte det andra? Man behöver appar för det ena och andra, min soundbar, moped you name it har en egen app för android och ios. Appen suger såklart, men bättre än inget som man skulle få med en huwaie. Där man i bästa fall kan ladda hem appen från en mycket skum sida eller trixa.

Ja apputbudet

Av Megacrash

Jag är beroende av googles tjänster på en telefon så det här va inte intressant

Av Megacrash
Skrivet av T4kti:

Nej det är mest smaksak, påverkar ju inte körandet i sig. Däremot de som inte använder blinkers ÄR sämre förare, blinkers är INGET serveringsförslag.

Håller verkligen med, folk som inte använder blinkers eller bara samtidigt som de svänger är de sämre förarna

Av Megacrash

Ingen alls, lyssnar inte på musik annat än om det råkar vara något på någon youtube video

Av Megacrash

Är väl många faktorer men rent spontant så känns det som en orsak är att det varit komponentbrist en lång tid så varit lite svårt att få ihop ett komplett system.

Av Megacrash

Ska bli intressant att se speltestar på hur dessa står sig mot AMD.

Av Megacrash
Skrivet av Blomman90:

Hur menar du "möjligt om köparen önskar"?
Om det är avtalat, absolut! Men om inget sådant avtalats så kan man ju uppenbarligen inte göra så. Det är alltså inte upp till köparen att avgöra, utan det är avtalet som styr. Det finns ingen generell ångerrätt.

"Om jag säljer mitt hus" så finns inga sådana avtal.

Av Megacrash
Skrivet av Blomman90:

Vadå, tycker du att alla alltid ska få ångra köp, oavsett vad som avtalats?

Du säljer ditt hus, någon erbjuder vad du vill ha, skriver på alla avtal och skakar hand, besiktning och allt är avklarat i enlighet med vad som avtalats. Dagen nycklarna och betalningen ska utbytas ringer köparen och säger att han ändrat sig. Hade detta varit rimligt och önskvärt?

Önskvärt? Nej men helt möjligt om så köparen önskar

Av Megacrash
Skrivet av Blomman90:

Så du argumenterar för att det Musk gjort, när han verkar ha struntat i att göra nödvändiga undersökningar (dd) innan han ingick avtal om att köpa Twitter, låter som ett underligt beteende, att det känns uppenbart att man gör undersökningarna först. Men din slutsats blir ändå att du hoppas att Musk får rätt?

Det verkar generellt finnas en hel del här som, mot bakgrund av allt bra som man kan hävda att Musk faktiskt har gjort, tycker att han ska få Carte Blanche att göra vad han vill i övrigt. Att lagar och regler inte behöver gälla honom, för han är ju så formidabel, medans Twitter bara är nå skit.

Jag tycker att ångra ett köp som även inte ens gått igenom är en rättighet och inte något alls "som att göra som man vill"

Av Megacrash
Skrivet av pine-orange:

Om man har skrivit på kontrakt så gäller det att fullfölja kontraktet, även om man ångrar sig.

Jag är inte insatt i hur dessa köp går till men jag antog att man undersöker vad man köper innan betalning och kontrakt skrivs.
Oavsett tycker jag det är sjukt, håller på Elon Musk helt klart.