Inlägg

Inlägg som Megacrash har skrivit i forumet
Av Megacrash

Konstigt att de får tillgång till alla lösenord på så många ställen och alla länder så de kan sammanställen en sådan här lista som de kan "läcka ut". 123456 måste ju va toppsäkert lösenord det är väl så lätt så ingen ide att ens testa det för så dum är väl ingen att man har det lösenordet right?

Av Megacrash
Skrivet av Svantesson666:

Verkar endast gälla modeller från 2021. Så alla vi CX/GX-ägare får klara oss utan i alla fall till en början.

Vi överlever bra nog utan

Av Megacrash
Skrivet av Synth:

Varför? Är det inte härligt med iaf ett företag kvar som försöker (hit or miss) göra någonting annorlunda?

Nej det är inte härligt med hårdvara som ligger 1-2generationer efter konkurrenterna och behöva köpa en helt ny platform för bara 2-3spel under en hel generation. Jag vill inte ha nya sätt att styra spelen på, en handkontroll är jag nöjd med.

Av Megacrash

Önska Nintendo sluta släppa egna konsolmojänger och istället släppte sina spel på Game Pass och PSN...

Av Megacrash

Ser rätt dålig ut sett till energiförbrukningen

Av Megacrash
Skrivet av Loyd:

Vad göra med oss som har Netflix, hbo, cmore, prime, viaplay och som sett allt? dessa streamingtjänster erbjuder sällan något nytt utan kör om gamla filmer 20ggr innan 1 ny kommer. Enda sättet att se nya filmer är ju att ladda ner eller gå på bio. Finns inga aktuella biofilmer på dessa streamingtjänster längre. det slutar mer ofta att man sitter och scrollar igenom samtliga streamingtjänster för att slutligen välja en film man redan sett 10 gånger för att utbudet är så otroligt dåligt.

Just nu kollar jag om sagan om ringen trilogin för fjärde gången i år.

Kör om 20gånger vad snackar du om? Du kan ju se en film/serie hur mycket du vill eller inte alls upp till dig. Har du sett allt så tar du helt enkelt en paus och startar igen senare. Disney+ lägger till exempel upp sina nya biofilmer ca 4månanader efter de gått på bio så nytt kommer det ju.
Sitter du med 5st streamingtjänster samtidigt måste det väl finnas något du inte sett eller sitter du 24/7 i soffan o glor?

Av Megacrash
Skrivet av Qubeista:

Verkligen ingen anledning att piratkopiera alls? X to doubt. Och vad har bio och dess pris med piratkopering att göra? Kan tänka mig fattiga studenter med en bra internetuppkoppling lätt kan tänka sig att spara in några hundralappar på att piratkopiera.

Det har att göra med att pirater inte vill betala för sig och biopriset va ett exempel på hur prisvärt en streamingtjänst är. Även fattiga studentar har råd med 1 streamingtjänst, behöver inte ha alla samtidigt. Man får prioritera men kanske viktigare med cigaretter?

Av Megacrash
Skrivet av Qubeista:

Har aldrig ägt HBO och blir inte mer sugen att skaffa det nu heller Inte konstigt piratkopieringen tar fart igen

Finns ingen anledning att gå till piratkopiering, ta en månad här o där på en strömningstjänst för någon hundring för en hel månad är mer värt än gå på bio som är både dyrare och bara är 1,5-2timmar.

Av Megacrash

Ärsh ingen big deal om man inte får erbjudandet, vem fan vill ha HBO Max livet ut ?? Finns inte nog med innehåll, räcker med att köra 1-2månader och köra maraton på det som finns sedan ta paus tills nytt intressant finns. Tjänar man mer på.

Av Megacrash

Testade snus en gång när jag va runt 10-13år, spottade säkert i en timme efter och har aldrig rört snus sedan dess. Fyfan vad äckligt.

Av Megacrash

Börjar dra sig mot Jul nu så nä inte 1 april

Av Megacrash

Folk har insett att Konsol klarar 4k och 120fps för mycket billigare peng

Av Megacrash

Fick spelet gratis genom wow guld men har inge planer att börja spela. Tar för lång tid att harva end game, tid som jag hellre lägger på nya spel.

Av Megacrash

Va inga klumpar i läsken denna gång det va ju ett +

Av Megacrash

Har Ownit 100/100 och enligt bredbandskollen får jag ut 95/112, är nöjd.

Av Megacrash

"Sedan runt klockan 15.40 är det stora problem med tjänsten bank-id och det går inte att komma in på banker eller swish. Det finns i nuläget ingen information om vad som ligger bakom felet och när det kan vara åtgärdat." /aftonbladet

Av Megacrash

Kommer serien till Netflix eller Disney+ så kollar jag gärna.

Av Megacrash

Fri frakt är inte allt, det är det totala priset man får betala som räknas.

Av Megacrash
Skrivet av medbor:

Oj vad mycket rymdskrot

Av Megacrash

Eld fick spontant tankarna på helvetet och Doom spel, oavsett riktigt snyggt bygge 10/10