Inlägg

Inlägg som wingman92 har skrivit i forumet
Av wingman92

1440p är sweetspoten på 27" har en 27" 4k också men är så pass tungdrivet, finns inte hög HZ om man inte vill betala multum.
Jag skulle säga 32" 4k 144hz är de bästa av alla världar
32" tycker jag är den bästa storleken, men alla är vi olika

Av wingman92

bästa skjutspelet som gjorts i mina ögon, spelade till och med betan på de.
Rush på African harbor, squad deathmatch i över lag sjukt roligt, kan fortfarande logga på de och ha hur kul som helst i flera timmar, tråkiga att vännerna har gått vidare så man blir lite uttråkad att spela själv tyvärr.
Hade önskat att EA släppte BC2 Löst till communityt hade fan varit en dröm!

Av wingman92

bud tar jag imot sry att jag inte skrev de, avslutar de imorgon till kl 19, då hinner jag skicka den samma dag me postnord, är swish som gäller då.

Av wingman92

Alienware w2518hf 240hz

Hej säljer min Alienware w2518hf 240hz, dax att gå upp i storlek.
Köpt på ComputerSalg 2019-03-06, Skärmen har 3 års Advanced Exchange Service.
Fullt fungerande inga defekta pixlar.
Dock en lite repa uppe till vänster på reflexfiltret men inget man ser när man spelar, vid en helvit bakgrund kan man se den lite grann men man glömmer bort den ganska fort, och i spel eller annat som inte är kritvitt så ser man den inte.

Har kvar original låda.
Skickas eller hämtas spelar ingen roll för min del.

2000Kr plus frakt.

Läs hela annonsen här

Av wingman92

3300 plus frakt

Av wingman92

kan bjuda 3000 plus frakt

Av wingman92

De jag kan säga som jobbar me nya bilar är att om man vill leasa en bil och kanske fundera på att lösa ut den efteråt så håll er borta från bilar me kamkedja alla märken har problem me de nu när företagna jagar kostnader, utsläpp och suntförnuft.
Dåtidens bilar som saab och andra (90-tidigt 2000) började till 95% rassla när de va dax att byta kedjorna (25-35k mil) dagens nya bilar ger noll förvarning de antingen bara stannar eller börjar misstända när dom är kalla, på nya bilar kan behöva byta kedja om man har otur redan före 10k mil i vissa värsta fall, har till och med haft in bilar som rullat ett par 1000 mil bara som fått kärringstopp i en rondell och kedjan har hoppat över och de blivit sallad, (hände utanför jobbet lol), moderna motorer me kamkedja får man inte surra baklänges för då kuggar dom över kanske inte alla märken men just dom jag jobbar med.

Kanske off topic men vill hjälpa folk så dom slipper de hära skiten me kamkedjor som pajar från ingenstans och kostar 30-50 lappar att laga, när dom egentligen ska hålla längre än kamremmar

Av wingman92

Ska jag vara ärlig så bryr jag mig inte alls eller knappt märker de, dock är jag väldigt känslig för HZ på skärmarna, därför jag lirar 240hz skärm men faktiskt testat gsync och tyckte de va knappt nått att bry sig om men dock jag vet att gsync är bäst vi 45ish fps men mina spel går alltid över 100fps så då tycker jag de inte gör mycket för mig iallafall

Av wingman92

LG 27UD59-B 4k IPS

Hej Säljer en en av mina skärmar som blivit över.
LG 27UD59-B
4k
IPS
10bit(8bit + A-FRC)
Skärmen funkar felfritt, inga döda pixlar eller så.

Köpt på ComputerSalg.se 2019-07-23.
https://www.lg.com/us/monitors/lg-27UD59-B-4k-uhd-led-monitor
https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=4453552

Kan skickas mot frakt kostnad.
2000kr

Läs hela annonsen här

Av wingman92

32" 4k 144hz är min nästa skärm jag kommer köpa om vi inte får en 43" 4k oled tv då

Av wingman92

synd att dom inte kan släppa en 43" variant, har redan än oled c8 55", älskar den men hade gärna haft en till datorn me men 55" är lite saftigt för mig.

Av wingman92

Nytt Pimax 5k Plus + vive audio strap.

Hej säljer mitt splitter nya pimax 5k plus och ett moddat vive audi strap som jag använt till pimax headsets.

Varför jag säljer den är för att jag köpte min pimax 5k plus och audio strap i april 2019.
Helt underbart me den massiva FoV framförallt den vertikala är nästan hela mitt naturliga seende, iallafall så sprack mitt headset ute på hörnet efter jag råkade klappa till det, så i slutet på sept skickade jag in det och skulle få ett nytt, men efter mycket förseningar så fick jag tillbaka det i förrgår och jag orkade inte vänta så jag köpte ett nytt headset istället då de tog nästan 2-3 månader innan jag fick de nya.
Har startat upp de och uppdaterat firmwaren och kollat att de funkar vilket det gör, har inte spelat nått bara pluggat i de och kollat in i linserna så den fungerar.

Så är splitter nytt bara uppackad för koll innan jag säljer den.

Specs 170 grader horisontell Fov och den vertikala är nästan lika som ens egna FoV iallafall för mig
2560x1440 i varje öga
120hz nu me nya firmwaren!
Kan användas utan torn och kontrollers för simulator spel som bilspel, flyg och rymd, funkar me gamla htc vive, htc vive pro och valve index.

5500kr plus frakt.

Nytt kostar 699dollar plus frakt
https://store.pimaxvr.com/shop/product/pimax-5k-plus-vr-heads...
Eller 799 dollar plus frakt
https://www.amazon.com/Pimax-Plus-Virtual-Reality-Headset/dp/...
Nytt audio strap kostar 1200kr
https://www.webhallen.com/se/product/271406-HTC-Vive-Deluxe-A...

Läs hela annonsen här

Av wingman92
Skrivet av Zargoz:

@wingman92: installerade nya drivrutiner, fortfarande vill spelet inte starta. Man trycker på "Spela" men sen händer inget.

Läste på reddit

"For those on PC try launching it from the windows search bar. type in Halo and launch from there, worked for me immediately." Det funkade för mig men det fryser i menyn.

Ah jo samma för mig kan inte starta i ms store eller xbox, måste söka i windows startmenyn och starta spelet dä3 ifrån, iböand tar de jättelångtid för dennatt ladda in menyn

Av wingman92

funka fin fint för mig när man installerade nyaste drivrutinerna, där imot så är servrarna väldigt överbelastade konstigt nog så de laggar ganska fint till och från, men som nån sa innan ljudet är väldigt doft inte punch eller nått alls låter som man har hörselkåper på sig me passthrow sound.
Annars så är de gött, spelat halo 1 2 3 och lite reach så är skoj att få spela igenom igen i rätt ordning.

Av wingman92

Skulle säga 8 kärnor, sitter på en 8600k 6 kärnor 5.0 ghz men märker redan att datorn drygar sig på grund av att tillexempel i cod mw så ligger alla 6 kärnor på 100% och datorn fryser till ibland när nått annat händer i bakgrunden och streaming kan va bråkigt

Av wingman92

kollat så du inte har low motion blurr aktiverat för då "flimrar" bilden

Av wingman92

har haft IPS VA och TN, testade 144hz VA panel från AOC men va allt för mycket eftersläp framförallt i mörka områden
IPS är inge större fel på förutom lite ips glow.
Min nuvarande alienware 240hz TN har ganska bra fäger, har 2 st ips skärmar brevid på varje sida och tycker de inte är så jätte stor skillnad

Av wingman92

Letar efter en minecraft map från förr

Tjena.
Nu på senare dagar har minecraft intresset börja kommit tillbaka efter ha varit dött i 3-4 år och är super sugen på skyblocks.
Den är en viss mod eller map som jag har letat efter men hittar inte och kommer ihåg namnet på.

https://mcres.me/wp-content/uploads/2019/09/Screenshot-3735-1024...

Så ser den ut, finns de nån välnlig själ som kommer ihåg vad den heter och om de finns till nya 1.14 minecraft https://images.app.goo.gl/MmYMSZejbLgs9nXt6

Av wingman92

Jag hade köpt en qled eller oled för när man ska köpa nytt så är det väl lika bra att köpa den nyaste tekniken och inte köpa gammal då en tv har man ganska länge eller tills den pajar, men de kostar ju en slant, köpte min LG oled 55" för 1.5 år sen för 15 lax och ångrar de inte de minsta, bilden är tanefannemig helt underbar framförallt när man som mig gillar att kolla i kolsvarta rum, man ser bara bilden och inte "tv" då allt som är svart är svart på en oled och inte grått.
Men som sagt beror helt på vad du vill använda den till, spelar du mycket konsoler eller pc på tvn så skulle jag nog ta en QLED istället så man klarar sig från inbränningar i längden alltså +4-5 år frammåt, men tv är som sagt 1.5 år nu och har inga som helst inbränningar men har en grå rand på höger sida men bara i youtube appen inte om man kör ett test med olika färger så kanske är nå bugg eller en defekt i just den grå skalan på pixlarna, märks inte alls annars förutom loadingscreenen av youtube.

Av wingman92

Uppkopplingstyp: Fiber
Hastighet: 250/100
Kostnad: 568kr/mån
Banhof, med vpn tjänst, router och faktura avgift inräknat