Inlägg

Inlägg som Dew87 har skrivit i forumet
Av Dew87
Skrivet av lucasmarts:

Jag letar efter något verktyg som kan spela ett visst antal låtar, mp3 eller liknande, under en viss tidsperiod varje dag.
Säg att musiken ska börja kl 18.00 varje dag och sedan stänga av kl 21.00 för att sedan göra samma sak dagen därpå. Vet inte hur jag ska söka på detta men det måste ju finnas.

Du kan använda Windows Task Scheduler för att starta ett program eller script en viss tid. Kanske kan göra en spellista med låtar som öppnas i en default musik spelare och loopar musik. Kör ett till script sen som stänger ner programmet??

Edit: en enkel video för Task Scheduler https://www.youtube.com/watch?v=HAOP0HZeDJg

Av Dew87
Av Dew87
Skrivet av Emtek:

Vibrerar så högt så det låter ner på nedanvåningen.
Har googlat lite på det och förstått att det är ett problem.
Testat att sätta extra gummipluppar runt hårddisken men det hjälper inte helt.
Någon som har samma chassi och en bra lösning så man får tyst på skiten?

Fractal Design har rätt dåliga gummibussningar och jag har haft vibrationer i samtliga av deras chassin när jag försökt använda dem. Min lösning var att använda skruv och bussningar som jag tog från tidigare Antec chassin. Problem som uppstår är att varannan plats för hårddiskvagga behöver vara tom då skruv och bussningar är mycket större och hårddisken då tar i vaggan över.

https://i.imgur.com/SWnlGro.jpg

Av Dew87
Av Dew87
Av Dew87
Av Dew87
Av Dew87

Har installerat SNES och PSP emulator på mobilen och har spelat en del tur baserade spel eller andra där man inte behöver vara super exakt med knapptryckningar.

Enda mobil spel på luren är sedan en vecka tillbaka Duolingo för att försöka lära mig Japanska till en början då jag blev inbjuden i en familj prenumeration av en kollega. Det är gräsligt hur desperat Duolingo försöker maximera spelarens tid i appen med alla beroende framkallande tricks som uppfunnits känns det som. Inget unikt med Duolingo utan verkar vara standard med de flesta free to play titlar dock.

Av Dew87
Av Dew87
Av Dew87
Av Dew87
Av Dew87
Av Dew87

Har jag tillgång till egen dator så använder jag den. Händer att man använt telefon också för näthandel. Jag förstår att många börjat skippa dator helt då det mesta går att göra med mobilen.

Av Dew87
Av Dew87
Skrivet av heretic16:

Jag vill uppnå det bästa

Det är för 32-bit som jag ska köra. ARM processorer. Då kanske jag ska välja 9 decimaler....bara för att? Jag menar, det skadar väll inte om jag har 9 decimaler, trots att/om min processor har bara stöd för 7 decimaler?

https://en.wikipedia.org/wiki/Single-precision_floating-point...

Om du vill "uppnå det bästa ;)" så skulle du kunna spara talen i dess flyttalsrepresentation i filerna om inte läsbarhet från filen är ett prio. Sen kan du konvertera talen till och från i programmet när du skriver till och från filen.

Av Dew87

Gött att se att bra spel fortfarande säljer

Av Dew87
Av Dew87
Av Dew87

Är inne på min fjärde smarphone. De 2 första byten har varit ett stort lyft jämfört med telefonen innan. Sista bytet var från en Poco F1 till en F3 vilket inte behövdes. Anledningen var att jag ville få min Peltor WS Alert XP att fungera korrekt så testade att byta luren vilket inte hjälpte. Jag tror dock det är mjukvaran i Peltor WS Alert XP som inte fungerar som den ska med nyare Android versioner.