Inlägg

Inlägg som Sennaho har skrivit i forumet
Av Sennaho

Sagt upp bredbandet vid Telia tidigare så det går ut 6 december.
Pratat med Telia två gånger nu, först en säljare men hon kunde inte fixa. Bad mig istället ringa kundtjänst men de kunde inte heller göra något så länge jag fortfarande var bunden..

Av Sennaho
Skrivet av Edvin-89:

Ringde till Telenor idag och frågade om de kunde matcha Telias erbjudande, hade ett ganska långt samtal med en säljare som försökte ha mig kvar genom att inte ge några rabatter mer än om jag samlade alla mina tjänster, så tackade snällt nej och blev kopplat till uppsägningsavdelningen. Väl framme där frågade jag om de kunde matcha och han kollade lite, han kunde bara ge mig ett pris på 386kr för 100/100 och tv bas, tackade även nej till det och vi sa upp tjänsten där.

Ringde sedan Telia för att lägga en beställning på bredband och tv men att det inte skulle skicka någon router (det gick inte att välja bort när man beställde själv online), pratade men en tjej som inte hade så bra koll på vad de kunde leverera och till vilka priser, vilket jag tycker är märkligt när man ringer till säljavdelningen.
Aja! Enligt deras hemsida så kan de leverera 500/100 och tv bas för 299kr vilket jag ville ha, men efter en del förvirring om priser och hastigheter så försvann hon en liten stund, och när hon kom tillbaka så hade hon "hittat" att jag kunde få 500/500 och tv bas för 299kr, försäkrade mig att det var 500/500 vilket hon sa ja på.

Kollade efter samtalet min order i mejlen och på deras hemsida och på båda ställena så står det 500/500, vilket inte skulle gå enligt deras hemsida

Jag råkade ut för samma förra året, fick i orderbekräftelsen 500/500 men kan enligt hemsidan endast få 500/100. Det slutade med en dag utan bredband då inkopplingen misslyckades pga att de försökt aktivera en hastighet som de inte kunde leverera på min adress…
Hoppas det går bättre för dig

Av Sennaho
Skrivet av _robban:

Har 500/500 med Telia idag. Ringde uppsägnings avdelning och de sa bara "jahapp tack och hejdå då" och kunde / ville inte matcha alls.

Hör av dig till Telia igen och säg att du vill hoppa på BF erbjudandet. Jag sa upp mitt 500 för några veckor sedan och idag avbröt de uppsägningen och band om till 299kr igen utan problem

Av Sennaho
Skrivet av leetlifeyo:

Jag har 250/250 idag via Bredband2. Har kollat på Telias hemsida och de erbjuder 500/100 för 299 kr i månaden, hur har ni fått 500/500 för samma pris? Det går även att beställa 1000/1000 till min adress så är ju knappast någon begränsning i switchen som sitter.

Jag får också bara 500/100 med telia. De levererar tydligen inte 500/500 till min adress enligt supporten. 1000/1000 finns däremot..

Av Sennaho
Skrivet av Kåre!:

Kan rekommendera en gammal SR dokumentär om det här med komprimering som är en ögon(öron)öppnare:
SR Play Snålkodning

Tack för tipset! Den var intressant

Av Sennaho

Elgiganten Karlstad hade enligt säljaren fått in ”massor” i lager av standard edition, de hade inte hunnit få ut dem i butiken ännu. Blev ett köp

Av Sennaho

Kul läsning!

Av Sennaho

Så var dagen här när mitt nytecknade 500/500 vid telia skulle börja gälla och mitt befintliga abonnemang som också är vid telia var uppsagt till idag.

Så vad händer, jobbar hemifrån och märker att internet dör vid 15:00 tiden. Loggar in på telia och ser att befintliga abonnemanget har avslutats, som det skulle. Nya står fortfarande som status pågående med beräknad leverans idag.

Ringer till telia direkt, får knappa mig igenom massa val, legitimera mig med bankid för att slutligen mötas av rösten ”Det är många som ringer just nu, försök igen senare”. Provar igen och möts av samma röst igen.

Lyckas tillslut få kontakt med telia på chatten och personen där ser att det troligtvis blivit någon konflikt när gamla skulle avslutas och nya påbörjas?

Frågar om han kan fixa det, nej tyvärr jobbar den avdelningen som kan åtgärda felet endast kl 09:00-12:00??!

Fick två alternativ, antingen kunde han skapa en ticket så att de kunde lösas om några dagar, eller så fick jag kontakta dom igen vid 09:00 imorgon..

Skämtar dom?

Av Sennaho

Kört Telia 500 från förra årets BF men hade det under uppsägning nu då rabatten snart tar slut. Chattade med dom och nu är det förlängt ytterligare ett år för 299 kr/mån

Av Sennaho

Annonsören har avslutat denna annons.

Av Sennaho

Avslutar annonsen, kortet sålt till @Esgd

Av Sennaho

Tack för bud. Avslutar budgivning kl 20:00 ikväll

Av Sennaho

VARMILO VA88M Charcoal PBT Vit LED Tangentbord [MX Brown]

Säljer ett Varmilo VA88M Charcoal tangentbord med bruna brytare.

Tangentbordet är i nyskick, använt cirka 2 veckor. Väldigt skönt tangentbord men jag saknade RGB belysning så gick över till ett ducky istället.

Hämtas helst i Karlstad, men kan skickas mot att köparen betalar frakt.

Jag förbehåller mig rätten att sälja till vem jag vill osv.
Bud i tråden

Läs hela annonsen här

Av Sennaho

Annonsören har avslutat denna annons.

Av Sennaho

Kortet sålt, avslutar därmed annonsen

Av Sennaho

Tack för bud Vi avslutar vid 18:00 idag så kan jag posta det ikväll vid smidig affär

Av Sennaho

MSI Radeon R9 390 8GB Gaming

Säljer mitt MSI Radeon R9 390 8GB Gaming då det inte används efter uppgradering.

Kortet är i mycket bra skick. Hämtas helst i Karlstad, men kan skickas mot att köparen betalar frakten.
Originalkartong medföljer.

Jag förbehåller mig rätten att sälja till vem jag vill osv.
Bud i tråden

Läs hela annonsen här

Av Sennaho
Skrivet av DasIch:

Ah, okej - det är alltså trading som gäller. Jag har letat efter att växla direkt men det verkar inte gå.

Lite halvgömt på webbsidan tycker jag, går man in på buy crypto kan man därifrån hitta till sell crypto där man kan sälja till euro

https://www.binance.com/en/buy-sell-crypto?type=SELL

Av Sennaho
Skrivet av nu1mlock:

Växla inte till SEK, då finns det inget sätt att ta ut pengarna (?).

Nej det alternativet fanns visst inte, tack då är det euro som gäller

Av Sennaho
Skrivet av vasbydaniel:

Jag skickar det till binance där jag gör om det till euro för att sedan skicka det till kontot, verkar vara ganska ensam om det ser folk skriva mycket om coinbase

Skrivet av macmann1:

Jag kör också Binance. Nicehash -> Binance och sedan en överföring till mitt VISA

Är det "Buy and Sell Cryptocurrency" ni använder på binance? Verkar finnas lite olika alternativ som man kan sälja/konvertera på. Är det euro som är mest förmånligt att byta till? Såg att SEK finns men verkar bli lite sämre kurs då.