Inlägg

Inlägg som Knape89 har skrivit i forumet
Av Knape89
Citat:

Har för mig att jag såg något om en PCI förlängningskontakt på något custom bygg galleri här på sweclockers för ett litet tag sen, men vet inte var du köper dem. Om dem ens går att köpa och snubben inte gjorde den själv.

Edit: Kan inte hitta den byggloggen just nu bara för det. Men snubben har satt sitt grafikkort vinklat på något sätt i det

http://www.sweclockers.com/galleri/5517-asus-ares

Av Knape89

Tjena. Sitter och spelar framför en 47" fullhd tv. Funkar hur bra som helst faktist. Sitter ca 2-2,5 meter ifrån med huvet har har inga problem alls. Spelar de mesta, allt från L4D2 till GTA IV till CS till WC3 till GRID. Allt funkar ypperligt:) Riktigt skönt faktist. Med de ända du måste tänka på är att fixa en ordentlig stol samt bra position för arm/hand. Jag kan få ont i axel och arm vid spelande i längre perioder. Men säger som många andra. En tv för 8K är inte fel eller mer.

//Mvh Per Knape

Av Knape89

Älskar opera. Finns enligt mig inget bättre. MEN, de har ju sina problem. Kan vara bara min dator/jag men för de första så får jag ingen reklam längst upp på sweclockers sidan. Sen när jag går in på ett galleri med jäkligt många bilder så får jag rulla ner nästan längst ner, och då BÖRJAR galleriet. Alltså de är bara vitt innan dess hela sidan börjar typ längst ner. Vilket betyder att jag bara får se typ 10 bilder. Så då blir de att kopiera länkadressen och starta ie.
Sen finns de några småsaker med de är inte så störande (kommer inte på dom nu;))
Men förövrigt så funkar Opera riktigt bra (nu när dom fixat pdf) och jag kommer nog aldrig byta. Firefox avskyr jag. Med Opera kan man ju har igång hur många flikar som helst utan att cpu/minne blir för överansträngt, men med Firefox räcker det me typ 7 så ligger cpu närmare 50 % (100% på ena kärnan) Kan även där vara mitt/datorns fel men tror ej det...

Av Knape89

Har problemet löst sig eller funkade de inte?

Av Knape89
Skrivet av Creedo:

Off- Topic

Har du ett par hanskar på toan bara ifall att något sånt här skulle kunna hända :), det har inte jag så jag skulle garanterat inte fixa det på 15 sek. Det skulle ta minst 10 sek innan chocken lagt sig och man skulle börja agera och då skulle det bli att fiska upp den utan hanskar vad man än gjort på toan. Tur man inte har iPhone verkar mest vara problem, måsta doppa händerna i toastolen mm.

Hahahaha, Tack för skrattet!!!! Kolegorna på jobbet insåg precis att jag inte jobbade när jag brast ut i gapflabb;)

BTW, Sorry för allt offtopic

Av Knape89
Skrivet av Sergeant44:

Vem fan använder mobilen när man är på toa? Skulle inte vilja ta i den mobilen i vilket fall.

Jag, va fan ska man annars göra, läsa en tråkig tidning när man kan surfa eller spela?. Men va faktist lite ironisk om du inte förstod det... Förklarade bara fördelen med en "disignprodukt".

Av Knape89
Skrivet av mrqaffe:

Det är nackdelarna med att köpa en designprodukt där formen går före funktion, de lär även bli hemska att återvinna när det är dags för det.

Fördelen är att den är mer vattentålig en vanliga tele som skal och skit glappar på. Ska tydligen klara 15 sek i vatten, typ ner i toan å upp (har aldrig lyckats med det men om man gör det hinner man ta på sig ett par handskar och leta runt bland sk***n;) )

Av Knape89
Skrivet av Thxsen:

ta ut batteriet och skicka på service..

och då ryker garantin... hmm, inte så bra va? testa att hålla inne både power och home knapp intryckta i ca 10 sek sen släpper du power men håller inne home samtidigt som du har telen inkopplad till datorn. Sen lär du höra hur datorn säger till som vanligt när en usb pryl blir inkopplad. Då är du inne i DFU mode och då kan du göra en restore på den. Eller så lämnar du den på service med en gång.

How To Put The iPhone Into DFU Mode

Av Knape89

Dedär skulle jag gärna vilja ha svar på... Då ja har jb version 3.1 å vill uppgradera till iOS 4 så skulle de vara trevligt hur jag gör??? Har en massa spel, program, kontater med mera som jag verkligen inte har någon lust att bli av med... Hur gör man? Nu har jag inte kollat spec mycke på nätet så de kanske finns nån bra förklaring? Då får ni gärna länka (för den som har en sådan länk i bakfickan;))

//Knape

Skrivet av onetreehill:

har ett problem, hade JBat min lur innan jag installerade iOS4 gjorde en hel återställning innan detta och nu när det är installerat å klart så kan jag inte återställa min säkerhetskopia?!?!

"iTunes kunde inte återställa iPhone-enheten "xxxx iPhone" eftersom säkerhetskopieringssessionen misslyckades"

Vad är felet och vad kan man göra?

Av Knape89

Håller med. Jailbreaka iphonen och du har en perfekt telefon. Allt du vill ha finns (förutom flash då). Är riktigt nöjd med min 3GS. Ända jag saknar är just flash och bättre kamera. Men bättre kamera kommer ju med den nya! (och jag är absolut ingen apple fan, Hatar dom egentligen men iphonen e så bra att jag inte hade något val när ja skulle köpa ny;)

Mitt tips, vänta på nya iphonen!

Skrivet av Huddit:

OLED har inte tillräckligt hög ljusstyrka, vilket gör att de flesta idag är riktigt svåra att se i solljus utomhus.

-----

Dock tänkt lite på detta. Avskyr iOS då det är så stängt. Dock verkar denna telefon vara allt jag velat ha. En bra kamera som inte har 100 megapixels, 720P video, sjukt högupplöst IPS skärm. Smalaste smartphonen, förmodligen väldigt bra batteritid jämfört med övriga.

Kan ju alltid jailbreaka.

Av Knape89

den sista lågprofilaren såg riktigt trevlig ut måste ja säga. Kanske något som skulle vara intressant om inte priset blir för högt!

Av Knape89

Håller tyvärr med Can0n

Skrivet av Can0n:

Grattis till dagens samsta galleri

Av Knape89

takbox som andra har skrivit. ingen sportbil här inte!

Av Knape89

Okej. Just nu så ligger dom på cl5 istället för cl4. 900mhz itället för 800mhz. 2.1 i volt istället för 1.8. Och den intställningen funkar bra verkar de som;). Läste länken som Jalle64 gav mig men fatta inte så mycke plus att de inte står allt.
De är just dom där 5,42,10,10,10,11 som jag undrar om jag ska ändra för att kunna få ut mer prestanda. Och om dom ska vara lägre eller högre...

Tack för alla svar en så länge

Skrivet av shaglord:

Skälet till varför jag frågar är för att OM du har överklockat minnena så kan du INTE köra de på minnet angivna värdena. De värdena gäller bara för PC6400 - 800MHz och för den spänning som de är specifierade för.

Du måste kolla vad dem körs i för frekvens och eventuellt ändra din ram-divider för att kunna köra dem inställningarna du vill ha.

/s

Av Knape89

Kanske förklarade dårligt. Men jag vill BARA veta vad siffrorna betyder. Datorn är överklockad just nu och minnerna med (se sign) och allt funkar prima. Fick därimot höja timingen till cl5 istället för att de skulle funka. INGET fel på datorn alltså! Vill bara veta vad de andra siffrorna betyder...

Skrivet av shaglord:

Om du inte kan få burken att gå vidare efter post så är något fel. Kanske din överklockning som ökat minnesfrekvensen utanför för vad de klarar av? Kolla i bios så du använder rätt divider för att få minnena under 800 MHz

Kolla också så minnena får den spänningen som dem är specifierade för. Detta regleras inte automatiskt.

Om du inte får ordning så ge oss bara alla värden du har i bios för överklockningen.

/s

Av Knape89

Startar inte ens. Vill bara veta vad de betyder? Har ändrat 5-5-5-15-5 resten är standard. Vad betyder allt? Har letet på näten men den hittar inte nån stans!

Skrivet av shaglord:

Kör memtest86 med överklockat läge med alla andra timings på auto. Chansen är att det är 100% stabilt och du inte behöver röra dem.

/s

Av Knape89

Men nu e de ju så att ja har klockat och för att minnerna ska hänga med i 900 så va ja tvungen att höja. Men vad ska ja göra åt alla andra siffror. Har inte rört dom (tror jag inte iaf)

Skrivet av hasenfrasen:

Suboptimering är att köra med annat än SPD. CL5 på sin CL4-minnen blir ivfsh långsammare, det vill du inte. Klockar du inte mycket/extremt behöver du inte bekymra dig över att tweaka SPD.

Av Knape89

Tog en bild. Vad säger ni om de?

http://i43.tinypic.com/2laq6wl.jpg

Av Knape89

iphone 3gs 16 gig är enligt mig en riktigt rolig och bra mobil. Jailbrakea och sne har du en perfekt mobil utan flash. Men iphone och andra likande tele "måste" du har fri surf. 1-10 gb tycker jag. Beroende på hur mcyke du surfar.

Av Knape89

Har hört att de gamla va dåligt men de nya e kanske bättre.. Sen VET ja inte om de gamla va dåligt eller ej... Som sagt bara hört.
Varför köpa så dyra chassin?

Skrivet av Imbapeter:

Hade tänkt mig detta chassi Komplett.se - APLUS Case CS-Twin Engine Color Svart är det nåt att ha?