Inlägg

Inlägg som Knape89 har skrivit i forumet
Av Knape89

Fan. när ja va mindre (typ 10 eller nått) så älskade ja att spela Duke Nukem 3D. Visste inte ens att det var ett nytt påväg ut. Riktigt synd att de inte kommer ut bara:( Shit happens som man säger.....

Av Knape89
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Tozzi
Samma färg är pga serien HX, om jag inte har fel? Så det är rätt smart tycker jag.

Men mitt är ju rött;) (620) så varför gör dom dessa inte röda... eller 520 som var gult... Håller med att det är lite tråkigt att de har samma färg... Men baggatell (?)

Av Knape89

Undrar när man ska updatera datorn. För på cpu fonten kommer man ju aldrig vara värst. Dagen efter lär de ju komma något nytt. Va ju inte allt för länge sen som i7 kom....
Alltid kul att få veta därimot så här tidigt. Tackar för de swc;)

Av Knape89
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Flash01
Va där och kollade, men det va inte problemet. Finns det nån merstans man kan fippla bort adressfälet?

Testade mig fram och lyckades också ta bort den... Men jag är tydligen smartare en vad du är;) för jag fick tillbaka den.

Verktyg - Utseende - Knappar - Återställ knappraden till standardutseende;)

Hoppas de funkar för dig....

Av Knape89

haha, Denna gången var jag allt påmind att det var april. (tillskillnad från ljudvågenyheten;))
Denna va därimot inte lika bra;)

//Knape

Av Knape89

Snacka om att ja måste vara trött. Men gick fan på de TOTALT.... Glömde av 1 april, märkte först att de inte stämde när jag kolla andras komentarer:) Fy fan va man skäms nu:(......

//Knape

Av Knape89
Citat:

Ursprungligen inskrivet av lideri
Kärn temperaturen kommer från temp sensorer inbyggda i processorn, det är den man brukar använda. Den som heter CPU temp är en temp sensor som sitter på moderkortet under processorn då det sitter en del skit emellan så har den signalen rätt låg kvalitet, brukar dessutom korrigeras lite på känn av bios så en skillnad är helt normal.

Tackar och bugar för snabbt svar. Då ska ja nog inte klocka nått mera då. Med tanke på att den redan ligger på 50 c då (tycker om låga temeraturer;))...

//Knape

Av Knape89

Hopp då har det inte varit nån som skrivit på ett tag. Får väl helt enkelt nöja mig med mina 3.7 ghz så länge då.... Vinner man på lotto sen så kan man ju alltid ta och köpa en ordentlig vattenkylning (vilket aldrig kommer att hända;))
En liten fråga bara:S Är det nån fara att kärnorna ligger på strax över 50 c medans cpu ligger på ca 42 i 100% load????
(Kollar exakt när jag kommer hem ang graderna, sitter på jobbet nu;))

//Knape

Av Knape89
Citat:

Ursprungligen inskrivet av nOOb91
nuff sad...köp spelet problemlöst!

Har faktist tänkt det, men med tanke på hur alla har sagt att de har funkat (dåligt) så ville jag först kolla om jag kan spela det på min burk och hur bra det funkade. Kalla det en dålig ursäkt om ni vill med det var faktiskt så. (alla har inte pengar över varje månad)
btw. vem vill inte spela gta multi??? vill man inte de så kan man inte ha spela de andra och fått den lusten:)

Får väl ta och spara lite eller be någon ge ett bidrag:)

//Knape

Av Knape89
Citat:

Ursprungligen inskrivet av nOOb91
starta social club så kan du tanka patchen...

okej. Måste jag logga in också?

Edit: ändrade inlägget pga regelbrott:
All antydan till innehav av piratkopierat material är förbjuden.
Ber så HEMSKT mycket om ursäkt SC

Av Knape89

Ett problem. Kan hända att redan har skrivits om men jag har tyvärr inte orkat läsa igenom 56 sidor.... läst några men inte alla.
Till problemet... Kör jag med 4 gig så låser sig datorn efter ca 30 min spelande om inte mindre. och kör jag med 2 gig så börjar de hacka efter ca 45 min spelande. Jag har inte laddat ner någon patch.. Var hittar jag det om detta nu e problemet....
Kör med en e6850 stock en så länge - 9800gtx+ - 2/4 gig 800 mhz - 620 nät - asus commando - vista x64 ultimate sp1

Av Knape89

Har samma problem i Mirror Edge och GTA IV... Detta pga att dom är nerladdade. polare hade samma fel i GTA IV men när han uppdaterade eller va fan han nu gjorde (jag har inte orkat än;)) så funkade det prima.... Är spelen "ärliga" eller inte? där kan du ha felet... Jag bytte graffe och sen kom problemen. Komplett sa då till mig att detta till största sannolikhet var de nerladdade spelen.

//Knape

Av Knape89

Har hittat en vattenkylning. Undrar om denna skulle funka bra?
http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=345880
Eller denna:
http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=373988

Av Knape89

Okej! Mycket tackar för svaret lideri och A_K... Har faktist kört i 4.något stabilt. Men det blev lite för varmt;) tror under load att jag kom upp i 70-80 c men kommer inte ihåg EXAKT (detta under superpi 1m, 2m och 32m. Men avbröt efter 2 min med 32m då jag inte riktigt tyckte om tempen;).)

A_K - Du kör med TuniqTower... Funkar den bra för dig asså. För jag monterade om den 4 eller 5 gånger och fick aldrig temp under 50 c IDLE!!!! i load vet jag inte då jag inte vågade att testa. (Men fläckten blev en ypperlig chassifäkt;))

Ingen annan som vet någon Fläns som funkar bra som INTE bygger mer än 14,2-14,3 cm....

Tack för alla svar hittils.

Edit: Kanske blir tvingad att köpa vattenkylning. Någon som vet nån billig MEN bra?? Därimot vill jag i första hand hitta luftkylning. Priserna på luft har ju stigit så de kanske e hugget som stucket:S?

Av Knape89

lacrits, ett problem är att alla utom Freezer Extream är för höga och den är lite dyr (vet att priserna på kylare har gått upp i pris nått in i helvete)

Sesser, okej. Varför jag är så osäker är att jag hade ett problem med Tuning Tower Ultra (inte bara att den var för hög:)) och den sa alla att den skulle vara RIKTIGT bra. Därför undrade jag om du vet att den e bra till just min cpu. Har läst mycket om den och som du säger så har väl ingen sagt något dåligt om den. Men vill inte göra ett misstag till.

Fortsätt gärna ge förslag då jag inte tänker stressa.

Av Knape89

Tackar så mycket, men VET du om dessa e bra?? Jag tror att jag får plats med en 9700 men den är lite dyr bara... Men har läst mycket om att den skall vara förbannat bra.
Muggen e väl lite väl tung eller? nästan ett kilo:S Men kyler den där efter?

Av Knape89

Vad skall jag ha för kylning till min E6850

Som sagt. Undrar vad jag skall ha för cpufläkt? Använder jag orginal så ligger den på ca 33c idle, load kommer jag inte riktigt ihåg men typ 45c kanske. Nu använder jag en Zalman CNPS9500ALED och då ligger idle på 29-30 och ca 40 load.
Nu till kruxet, jag vill överklocka och har inte råd att lägga några större pengar på vattenkylning (men vill ha;)).. Så är det någon som har samma cpu och vet någon fläkt som funkar bra?
Ett problem som jag har är att jag inte kan bygga så mycket på höjden då jag har ett AeroCool chassi med en 25 cm fläkt i sidan.... Har tittat på Cooler Master Gemin II som verkar bra men som sagt, undrar om någon har någon erfarenhet av detta ämne.

Har tänkt att klocka till ca 4.0 ghz med ca 1.6 vcore.

Tack på förhand