Inlägg

Inlägg som Enorus har skrivit i forumet
Av Enorus

Quake 2 RTX är alltid gratis. Det innehåller endast banorna från demot. För att spela hela spelet måste man köpa Quake 2 som vanligt, det kostar 30 kr just nu så ingen tung utgift. https://www.gog.com/game/quake_ii_quad_damage.
Det är även rea på alla möjliga Bethesda-spel under QuakeCon https://store.steampowered.com/publisher/bethesda/sale/quakecon2021?snr=1_4_4__118, Doom Eternal för 15€ t.ex.

Av Enorus
Skrivet av sniglom:

10/10. Känns som man varit med ett tag.

Ett annat husmorsknep jag har använt var med en tidig macbook som hade problem med temperaturavläsningen. Den trodde att den överhettade och stängde av. Genom att lägga burken i frysen någon timme hade jag sedan tid nog att köra firmwareuppdateringar utan att datorn "överhettade". När uppdateringarna väl var på plats fungerade den finfint.

En kur för att lösa red ring of death bland olycksdrabbade Xbox 360-ägare var även där att lägga konsolen i frysen, fast i det fallet var det nog en temporär lösning i bästa fall.

Av Enorus
Skrivet av kf:

Horizon Zero Dawn - Complete Edition (PC) för 184.20 kr hos Epic med rea & "holiday sale"-kupongen. Giltigt till 5 januari 2021.

Kupong: https://www.epicgames.com/store/en-US/coupons/holiday-sale-20...
Spel: https://www.epicgames.com/store/en-US/product/horizon-zero-da...

Med kupongen går det även att få Amnesia: Rebirth för 70 kr!
https://www.epicgames.com/store/en-US/product/amnesia-rebirth...

Av Enorus

Var hittar man den hemliga tionde frågan? 🤔

Av Enorus
Skrivet av DeadMeat1234:

Nu har jag inte skarpa siffror att räkna på men om den procentsatsen stämmer kan nog DH trots allt vara riktig kultur eller iaf vara oerhört nära.

Enligt Dreamhacks siffror så besökte (motsvarande) 0.26% av Sveriges befolkning Dreamhack Winter 2014, för att inte tala om alla tusentals svenskar som kollar på turneringarna som sänds från evenemangen.

Av Enorus
Skrivet av Minimupp:

Mm, att som nyhet 2019 locka kunder med fri frakt känns lite sent..
Inets främsta kundbas är folk som blir hypade över pingvinstång. De är sällan billigast eller har bäst service.

Vad baserar du den åsikten på? Det är väldigt många som tycker att Inet har bäst kundtjänst av datorbutikerna.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Enorus
Skrivet av Tomika:

Så fort jag läser om stora företag som vill lägga mer pengar, forskning och utveckling i AI system så tänker jag bara: Skyyyyynet!

Någon mer? :'D

Judgement day skulle väl ske 1997 så vi är ju långt efter schemat, tur att Nvidia gör sin del åtminstone.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Enorus
Skrivet av femkantig:

quake champions, någon?

Ett utmärkt alternativ!

Av Enorus

Kul...

Av Enorus
Skrivet av skurtbert:

Det forskas en del kring hur våra hormoner som styrs trötthet påverkas av ljuset från TV, dator och mobil-skärmar och det finns undersökningar som tydligt pekar på att vi har svårare att somna när vi utsetts för ljuset från ovan nämnda bildskärmar sent på kvällarna.

f.lux (https://justgetflux.com/) kan vara värt att kolla upp för de som känner att datorn håller en vaken om nätterna.

Av Enorus

Gitarristen i mitt band har det Focusrite ljudkortet som du länkade till, han verkar vara väldigt nöjd så det är nog ett bra alternativ.
Om du vill komma undan lite billigare kan jag tipsa om den här förförstärkaren: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=130702
Jag har använt min till diverse inspelningar och aldrig haft något problem.

Av Enorus

Jag är med om någon vill köra lite teamwork i alla fall. Lägg till Enorus på Steam om ni är intresserade.

Av Enorus
Skrivet av AMD-FX:

Jag körde en bana där amerikanerna skulle attackera från stranden (väldigt svår bana för jänkarna då man är som sitting ducks) och jag var japan på en monterad kulspruta i en bunker. Jag plockade ner en efter en utan att dom fattade var jag var

Det jag inte gillar med spelet är när man håller på att lämna stridszonen och har bara några sekunder på sig att gå tillbaka. Man får tydligen inte göra en egen manöver och skjuta dem i bakhåll eller är det ledaren som bestämmer var man får attackera?

Iwo Jima heter banan. Riktigt rolig är den, särskilt som Japan.

Precis som i Battlefield så är det bara ett visst område av banan som du kan befinna dig på utan att bli dödad, på de flesta banor finns det dock marginal så att man kan smyga runt en stor del av fiendestyrkan.

Av Enorus
Skrivet av Sisyfos:

Det här var ett riktigt upplyft för mig inom FPS-genren, riktigt synd att jag inte provat detta spel förut.
Det enda dåliga med spelet är grafiken samt fysiken som jag finner ganska buggig ibland.

Vad är dåligt med grafiken?

Av Enorus
Skrivet av ghostfenix:

Kanske dags för en spelkväll med SpelClockers dedikerad till RO2?

(RO2 är nu gratis på Steam!)

Låter bra!

Av Enorus
Skrivet av Trizones:

Jo nöjd lär jag bli utan tvekan, spelar ganska mycket så på det sättet låter ju Hd598 intressant, men skulle vilja ha bas i house musik. Ni gör det inte lätt för mig:P

Jag spelar mycket Counter-Strike med ett par DT 990 och de fungerar alldeles utmärkt till det ändamålet. Värt att nämna är också att innan jag köpte mina hörlurar så provlyssnade jag och min far på ett antal hörlurar, både i samma prisklass och lite dyrare, och vi tyckte båda att Beyerdynamic var bäst på pris/prestanda, särskilt jämfört med de Sennheiserhörlurar vi lyssnade på.

Av Enorus

Vet inte om det är rätt prisklass eller ej men JBL slutar tillverka Studio 5 serien och de säljs riktigt billigt för tillfället, rekommenderas starkt.

Av Enorus

Många tycker att 250 Ohm versionen av DT770 är bättre än den du länkade till: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=164504
Har själv ett par DT990 (öppen version av 770) och kan starkt rekommendera Beyerdynamics hörlurar.

Av Enorus

Låter micken illa även i andra program än Skype?

Av Enorus
Skrivet av pumba-kung:

Hur resonerar du nu?
"Grafikkortet är snart 3 år gammalt och grafikkort för under 2000kr presterar bättre och är svalare samt drar mindre ström."
Det är fortfarande ett 580 oavsett pris eller ålder och mig veterligen så går dom varken svalare eller drar mindre ström bara för att dom är 3 år gamla

Han säger att det idag tillverkas kort som säljs för under 2000kr som både ger bättre prestanda och drar mindre ström än de gamla prestandakorten.