Inlägg

Inlägg som Enorus har skrivit i forumet
Av Enorus
Skrivet av vikham:

Uppdatering: Här är den nya versionen https://soundcloud.com/bunnybraincorner/beat-crossing-v2

Följde er kritik och tips. Tycker den blev bättre eftersom den kom mer igång nu.

Riktigt bra! Du har en ny follower på Soundcloud.

Av Enorus
Skrivet av MoNkeY-05:

Vet inte om det är världens mest spännande projektarbete, men något ni skulle lära er -förbannat- mycket på hade varit att sätta upp som mål att klara av att programmera svar på t.ex de 50 första frågorna på http://projecteuler.net/
(samt erkänna de fall där man inte lyckades komma på en lösning.)

Och i projektet gå igenom lösningarna och förklara hur man tänkt. För en programmeringsintresserad finns här underlag för sjuka mängder diskussion.

Jag jobbade med Project Euler på mitt projektarbete i gymnasiet, väldigt lärorikt och riktigt kul dessutom i min åsikt!

Av Enorus

Jag vet inte vad problemet är men om du inte får några bättre förslag så föreslår jag att du testar med annan programvara/annat headset/annan dator så att du vet om det är ljudkortet, headsetet eller mjukvaran det är fel på.

Av Enorus

Nu är jag i och för sig knappast nybörjare på CS men om du vill spela competitive, prata taktiker osv. med någon som kört ett tag så kan du lägga till Enorus på Steam/Skype.

Av Enorus
Skrivet av cardeci:

Resistivt-Ram har tillverkats rätt länge. Typ 3 år eller så, och man har kunnat köpa kit från panasonic i minst ett år nu (microcontrollers med RRAM istället för EEPROM).

http://en.wikipedia.org/wiki/RRAM

Däremot har kretsarna typiskt några Mb kapacitet, inte Gb/Tb som behövs för att göra hårddiskar.

Där ser man, tack för rättelsen. Får hoppas på att det inte tar alltför länge innan kapaciteten ökas ordentligt då.

Av Enorus
Skrivet av Teknocide:

Inte särskilt imponerande så här efter ReRAM-nyheten.

Får se, det är väl ingen som blir särskilt förvånad om fördelarna med RRAM inte alls blir så stora som påståtts eller om det tar åratal innan man får höra att RRAM börjat tillverkas.

Av Enorus

På Prisjakt (prisjakt.nu/butiksinfo.php?f=1580) finns det omdömmen, de är rätt gamla dock och jag vet inte om företaget har genomgått några förändringar senaste året.

Av Enorus

Lägg gärna till mig (Enorus) på Steam och/eller gå med i steamgruppen som jOnÄTÄn nämnde, RO2 Sweclockers! Jag tänkte försöka få ihop några spelare någon dag, skulle vara kul att testa att spela med lite teamwork istället för att spela public och springa runt och skjuta på måfå.

Av Enorus
Skrivet av nitroid:

Man kan använda offline mode, men man måste väl vara online för att aktivera det?

Nej, man måste inte vara online för att aktivera offline-läget. Testade att stänga av nätverkskortet och det gick att starta Steam utan problem.

Av Enorus

Någon som kör fortfarande? Har precis börjat spela, riktigt kul spel. Synd att det är så få spelare som fortfarande spelar aktivt.

Av Enorus

I den prisklassen måste du provlyssna Beyerdynamic DT 770.

Av Enorus
Skrivet av Atlas Tasume:

Skype är INTE ett program gjort för textchatt, det fungerar finfint som VoIP, ja.

Finfint? Ljudkvalitén i Skype är den absolut sämsta i alla program (förutom Steam) som jag har testat. Jag förstår inte ens hur det är möjligt med så mycket brus vid så låga ljudnivåer. Att ingen använder push-to-talk gör det ännu värre. Tyvärr finns det ju inte så många alternativ då program med liknande funktioner används av så få personer.

Av Enorus

Jag hade utan tvekan köpt Beyerdynamic DT770. Dom kostar 1340 kr vilket är otroligt billigt med tanke på ljudet och byggkvaliten.
Dom är även mycket bekväma och enda gången jag fått ont i öronen av min DT990 (öppen version av DT770) var efter 3 dagars LAN. Som Piece of Cake så kan man få ont i öronen av in-ear hörlurar, DT770/990 är mycket bekvämare än dom flesta (alla?) in-ear hörlurar enligt mig.
EDIT: Ser att du bor i Bålsta, skulle rekommendera att du åker in till Stockholm och lyssnar på DT770 och andra hörlurar i samma prisklass på Reference Audio. Ta med en skiva eller fyra med musik som du vet hur den "ska" låta.

Av Enorus

Måste säga att du har bra smak, jag har samma modell på hörlurar och ljudkort...

Av Enorus
Skrivet av waspen123:

Skulle lätt kört på dom! Fan rea ner från 5 lax.. och om specs stämmer så är dom mer än grymma.

Vad har "specs" med ljud att göra?

Av Enorus

Till att börja med kan du stryka allt som heter "Monster" eller "Beats".
Kan även tillägga att du bör lyssna på Denon och Beyerdynamic innan du bestämmer dig.
Både jag och min far hade så gott som bestämt oss för AKG's K701 men efter att ha lyssnat på bland annat Ultrasone, Beyerdynamic DT-770/990 och Denon AH-D5000 (samtliga lät märkbart bättre än både K701 och Sennheisers löjligt dyra HD650) bestämde vi oss för Beyerdynamic respektive Denon. Beyerdynamic är inte riktigt like bra som Denon men det är självklart upp till var och en om skillnaden i priset är värt att byta upp sig till Denon.
Vill du ha bas är AKG och Sennheiser helt fel val, tycker jag. Mitt tips är att du tar dig till Reference Audio (och Hihi-klubben för Denon) och lyssnar! Ta med dig en skiva med musik som du gillar.

Av Enorus
Skrivet av Pettson-Findus:

Har 1x Coal om någon skulle vilja byta. Fick ett bud på det förut i steam forumet. Han ville byta mot vvvvvvv borde jag göra detta? verkade ganska vettigt iaf

Gillar du den typen av spel tycker jag definitivt att du ska byta.

Av Enorus

Jag har L4D2, 50% off på Valve-spel och 50% off på 1,2,3 Kick It.
Skriv om ni vill byta.

Av Enorus

Varför ligger QPAD's tangentbord samt Mionix Zibal 60 under trådlösa tangentbord?

Av Enorus

I produktbeskrivningarna till tangentbord står det "Mekanikska brytare" vilket antagligen inte är meningen.