Inlägg

Inlägg som Krimsarn har skrivit i forumet
Av Krimsarn

Älskar den orange färgen i .com i bidrag2.

Av Krimsarn

Älskar skärmarna Ultrasharp, prisvärda och snygga.

Av Krimsarn

iddqd från Ultimate Doom, eller så var det kanske Doom 2.
Minns dock inte vad den gjorde.

Av Krimsarn

Är det inte olagligt med monopol på en marknad dock? Jag tänker på Intel här och om de blir dem enda med CPUer för oss dödliga, och odödliga i den form att vi ofta kräver hyffsade CPUer.

Av Krimsarn

Helt okej ljudkort fär man anta, deras äldre serier är alla bra. Men herrejävlar... maken till sämre drivruitner får man leta efter.
Jag fick mitt gamla X-fi ExtremeGamer att fungera enbart pga. en snäll amerikan som byggde sin egen drivrutin och gav ut den.

Av Krimsarn

Ja det hade nog varit roligt om man gillade de förra expansionerna. (Själv tycker jag Vanilla var dåligt, mat till sin pet, loyalty, farma guld i 400 timmar för att ha råd att göra raids då man var tvungen att betala absurda mängder för pilar och/eller kulor.
Mounts på level 40...
PvP-ranking som krävde på tok för mycket tid. Spela Warlock var ett skämt, "O nej 4 inc till Gold Mine, lugnt! Jag kör en fear på ALLA, slänger på några siphon life och corruption och tar en kaffe!"
40-manna raids utan taktiker där ens rotation var att stå helt still utan att trycka på någon knapp under 4 sekunder var 10:e sekund.

TBC var ganska roligt dock, minns att jag älskade arenan och flying mounts var så stort att bara det räckte för att hålla mig glad i ett år.
Raiding var även mycket roligt här.)

Men jag antar att om det finns nog med kunder, så bör det väl inte vara några problem för Blizzard att öppna en server eller tre.

Av Krimsarn
Skrivet av SwedZi:

(...)när bruden ser storheten i härligheten(...)

Hah! Jävligt skönt sagt!

Av Krimsarn

De flesta använder sig av automatiska prenumerationer, hade vart bökigt om man var tvungen att varje månad/vecka/dag/timma behöva fylla i alla uppgifter igen för en vidare prenumeration. En god idé är att läsa igen sina avtal innan man betalar.

Skulle dock gissa på att många sidor tjänar sina pengar på att folk inte vågar gå ut offentligt med vilken sida de besökt och betalat för, vilket är trist både för dig, mig och samhället i stort.

Av Krimsarn

Hejsan, lånar tråden lite för att fråga om någon har lust att skissa på en idé jag har till en företagslogga.
Jag kan skicka en bild med hur det ska se ut, på ett ungefär, ni får fria händer med logotyp o.s.v.
Den behöver bara vara mycket enkel.

Om någon är intresserad skicka gärna ett PM,
Tack!

Av Krimsarn

Hmm, intressant tråd! Hade ingen aning att man kanske kan behöva olja sina fläktar efter några år.
Hur vet jag om det är dags för mig och mina Gentle Typhoon fläktar? De låter väl inte särskilt mycket och är nog "bara" 2-3 år gamla, men det hade varit roligt att veta.

Av Krimsarn
Skrivet av DeaDUggh:

Någon som har tips på hur man klarar av classic- ironman? Jag föddes när första xcom släpptes men har spelat en hel del RTS, normal var pissenkelt men alla random crits äger mig i classic :/

Har whipeat 2 games nu ska försöka en tredje, förhoppningsvis hjälper det att börja i Europa (billigare armor => högre chans att överleva)

Älskar spelet för övrigt, spelade massa turn based squad rts spel i webbrowsers men hade ingen aning att det fanns som seriös separat genre

Mitt tips är att skaffa fram iallafall 10-15 ingenjörer tidigt i spelet, utan ingenjörer går det snabbt illa har jag märkt om och om igen.

Av Krimsarn

Nu hänger jag inte med, är det som tv-licensen ungefär eller en fast kostnad alla får betala? Vare sig man kopierar musik, film etc. eller inte?

Av Krimsarn

Jag fick mitt idag från Spelbutiken, beställde det för någon månad sedan.

Av Krimsarn

Ingen som jobbar på Fredagar längre?

Av Krimsarn

Är det en termos du har med dig Emil? Viktigast av allt!

Av Krimsarn

Ja, om vi jämför med US dör jag bott i många år så var internet dyrare och många hade fortfarande problemet med att bodde man inte på "rätt ställe" fick man nöja sig med mobilt och/eller riktigt riktigt usel tele-uppkoppling.
Antar att samma problem säkert existerar i Sverige fast i mindre skala.

Själv är jag uppkopplad med min stationära dator, ej telefon och har inte mer datorer.
Det är gott att inte vara uppkopplad hela tiden.

Dock härligt att det ser ljust ut för Sverige när det kommer till internet, då det är en nästan oändligt stor brygga ut till vad än man söker!

Av Krimsarn

Riktigt roligt, de har gjort samtliga av mina klasser mycket roligare att spela, och det trodde jag inte de skulle klara av!
Talang-träden är hur skoj som helst, ta vad du vill och var glad.

Men jag tror nog allt att patchen är balanserad efter level 90 karaktärer...
Annars är det nog meningen att man ska döda folk med fulla proccs + 1 Chaos Bolt, vilket är underligt men roligt.

Av Krimsarn

Dark Souls fungerar bra till PC, än så länge. Jag tycker iallafall att de var riktigt snälla som faktiskt portade det till PC!
Om det inte duger för er är det bara att köpa en av konsolversionerna.

Men en mycket mer ingående tutorial hade varit trevligt då jag inte förstår särskilt mycket samt att man dör så fort man möter ett fiende.

Av Krimsarn

Jag löste mina, förvisso mycket små problem, med vattniga ögon efter någon timme vid skärmen genom att sätta upp spotlights i taket och dimmiga spotlights i bordet. Ett väl upplyst rum gjorde susen!

Mina vattniga ögon kanske har något att göra med ditt problem, även fast det visar sig på olika sätt, kan vara värt att se över ljuset!

Av Krimsarn

Kartellbildning kan ofta vara förödande för både konsumenter och tillverkare.
Ni kanske minns hur det blev i södra Sverige när kommunerna skulle köpa asfallt?