Inlägg

Inlägg som kailus har skrivit i forumet
Av kailus

Svensk stream från private hive: http://www.twitch.tv/krejjsi

Av kailus

Jag behöver lite fler sköna människor att teama med! Så länge ni arbetar för laget är det bara att lägga till mig

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/kailuz/

Av kailus

Spelade nästan enbart på 32 players servers igår, då är det _oftast_ inga problem att lira i squad med sina vänner.

Ni som är sugna på att teama är välkomna att lägga till mig på battlelog! Gärna någon som styr sitt shit i jets/helli
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/kailuz/

Av kailus

Lagom besviken man blev då man läste igenom deras senaste blogginlägg angående saker dom fixa. Lite mer info angående just party join / squad management hade ju inte skadat...

För er som inte läst; http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archi...

Av kailus

Låsa Squads har jag upptäckt, vilket har räddat mig och mina vänner ett fåtal gånger (oftast efter map byten då det är vanligast att folk droppar).

Fan att det ska vara så krångligt att lira med vännerna! Lonewolf är inte riktigt min melodi. Får hoppas att dom löser det i en patch snart.

Av kailus

Körde 4 pers i BF3 + skype på det hemma hos mig i helgen. Fungerade felfritt förutom då servern laggar (Tehran Highway någon?).

Har 24 Mbit.

Av kailus

BF3 Squad Management / Party Join

Tja!

Efter att ha spenderat lite över 24 timmar med BF3 måste jag säga att jag gillar det skarpt, trots alla barnsjukdomar som spelet dras med. Det finns dock en sak som jag skulle vilja ventilera och höra eran åsikt om, någon kanske sitter på mer information än vad jag gör?

För mig är Battlefield ett lagspel, just därför jag älskar denna serie. Det gör inte saken bättre att jag lirat CS seriöst i många år... man är helt enkelt van vid att sitta med polare på skype och spela tillsammans. Vad är tanken bakom SM / PJ egentligen? Det verkar inte spela någon roll att jag och mina polare "joinar as party", så länge vi inte går in på en server med 25/64 spelare inne.

När man väl lyckas hitta en server som alla kan connecta till slutar det 99% av gångerna med att 3 polare kommer i ett squad medans den sista får sitta själv och spela, alternativt kommer i andra laget. Att försöka få ett helt eget squad på en populär svensk server krävs en hel del "har han droppat, finns det en plats ledig?" frågeställande samt en hel del tur.

Som jag förstått det kunde man skapa helt egna squads in-game i BF2, samt SL kunde kicka folk i sitt squad vilket gjorde det möjligt att faktiskt spela med sina vänner. För mig är det helt otroligt att dom "tagit bort" en i min mening vital del av spelet. Borde dom inte uppmuntra folk att spela i squad med sina vänner?

Vad tror ni, kommer dom implementera något lik det som finns i BF2? Någon som hört något där ute, rykte, twitter, blogg? Inte för att någon kanske bryr sig men om dom inte fixar det inom en snar framtid är jag rädd att mitt intresse för BF3 dör =/

Av kailus
Skrivet av Newklear:

Den enda skillnaden på den och på den jag länkat till är ju storleken på skärmen, och att lenovon säkerligen är plastigare.

Ja och om du läst TS kravlista så inser du nog snart att 13,3" inte var aktuellt.. Även fast jag själv inte köper något annat än 13,3", möjligtvis 14,1".

Av kailus

Varför ska du köpa en 15" till din dotter för? Personligen tycker jag att 15" bara otympliga och fula. Jag hade nog köpt någon gullig rosa dator till min dotter.

Annars hade jag definitivt gått på: http://www.dustinhome.se/pd_5010471404.aspx
Core i3 processor
Nvidia grafik
HDMI/eSATA
320GB HDD
WiFi b/g/n-draft
Decent design.

Case closed.

Av kailus

Hade jag bott sådär skulle snaran inte vara långt borta..

Av kailus
Skrivet av Grillmeister:

För Antec kan läsa/förstå svenska? Nej men vad jag vet finns inte något Anteckontor i Sverige och således inga anställda som kan tyda recensionen?

Antec har inget kontor i Sverige, dock en svensk Account Manager.

Av kailus

Jag bor också ensam och som många redan sagt, varför skulle jag sitta ensam i köket och äta =)? Inte många middagar som slår tisdagarna då ett nytt avsnitt av How I Met Your Mother har kommit ut. Kan ärligt talat längta till dom middagarna haha

Av kailus
Skrivet av M9A2:

Jaha, så när ska Dustinhome komma med ett uttalande, eller är vi Dustinhome kunder helt körda/lurade på pengar!?

Ja du är LURAD, hahahaha.
Lugna dig... dom kommer nog med ett uttalande så fort dom bara kan.

Av kailus

230 MB/s upp, 73 ner

Av kailus

Eller så köper man moderkaken hos Dustin som har det i lager
GIGABYTE GA-870A-UD3, AMD870 AM3, ATX - Specifikationer

Av kailus

Jag köpte denna skärm igår. Har hunnit spela några praccs och måste bara säga... WOOOOOOOOOOOW! Äntligen får man samma känsla som "back in the days" fast nu med en 23,6" TFT LED med full HD upplösning.

Personligen tycker jag att skärmen är ganska ful men det skiter jag i Jag är tok nöjd med denna. För alla som fortfarande är kvar i CS träsket, köp

Av kailus

Då får du jobba lite extra eller skärna ner på skumpan på krogen

Av kailus

Ovinklad omröstning, som vanligt. Inet kommer alltid vinna då dom "ligger" med samtliga Sweclockers medlemmar. Kan ge mig fan på att om IDG skulle göra samma så skulle Dustin/Dustin Home vinna. Åtminstonde skulle inte Inet vinna. Inget ont om Inet, dom har ju medlemmarna runt sitt finger... det är väl bara att ta av sig hatten!

Av kailus

Du kanske redan har köpt din dator, har tyvärr ingen ork att läsa alla inlägg Tror dock inte att du får mycekt mer gaming under 10 000:- än detta paket; DUSTIN DATORPAKET INTEL I7 950/6GB/1TB/GTX 470 - Bygg din egen dator med noga utvalda komponenter. Innehåller allt för att klara av dagens hetaste spel! - Produktinformation

Av kailus

Det var ett jävla snack om priset... Jag skulle gärna vilja se ett högre pris än vad det är idag, så vi slipper se alla förortskids smutsa ner våran fina produkt.