Inlägg

Inlägg som Claews har skrivit i forumet
Av Claews

Jag är inte speciellt bekant med språket C#. Men detta kanske kan vara till hjälp, http://www.elook.org/programming/c/isalpha.html

Av Claews

Det du är ute efter är dessa. Dock är de betydligt dyrare och går inte att köpa lösa kablar, utan endast hela kit vad jag kan se.

Av Claews

Här återfinns rean. Även rea på flera andra modeller.

Av Claews
Skrivet av downup:

Hej, försöker få hjälp med val av en ny dator!

Är Anti-Glare = Matt?
Och då undrar jag om den ända skillnaden på dessa två är grafikkortet?
http://www.dustinhome.se/product/5010645442/asus-n76vz-ci7-2-...
http://www.siba.se/Products/Product.aspx?id=10698244&ref=sect...

Tack för svar

Ja, grafikkortet och priset.
Review för N76VZ och N76VM
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?j=1398816,1230795

Av Claews

Man har inte permission att öppna sina egna skapade dörrar. Det står något om "Towny: You are not allowed to open doors in the wild".

Av Claews

Du är säker på att du har installerat den senaste firmwaren versionen för musen? (Razer Naga Firmware Updater v1.13). Kolla så att det endast finns en instans av musen under enhetshanteraren/device manager i kontrollpanelen. När du installerade musen så använde du inte skivan utan gick in på internet och hämtade ner Synapse 2.0? dvs inte börja installera drivrutiner från skivan ( eftersom synapse 2.0, tar automatisk hem de nödvändiga drivrutinerna för din razer produkt).

Av Claews

Har du installerat programmet som medföljde enheten, antar att det är antec 920 modellen. Väl i programmet går det skapa fläktprofiler( misstänker jag) osv.

Av Claews
Skrivet av Krossaren96:

Fungerade inte vad ska jag göra?

Har du provat musen i en annan dator?

Av Claews
Skrivet av Krossaren96:

Hejsan!
Som titeln säger så tar min razer naga mus ca 15 sekunder innan den startar. Jag menar att från det att jag kan välja användare tar det ca 15 sekunder tills jag kan röra musen. Det började för ca 4 månader sedan men har inte brytt mig. Nu när jag köpte ny dator igår tänkte jag fråga vad problemet berodde på. Musen är ca 1,5 år gammal. Varför tar det så lång tid och hur fixar jag det?

Tack på förhand!
Krossaren96

Har du kvar nå gamla drivrutiner till musen innan du gick över till synapse 2.0 ( Om du inte gått över, avinstallera alla drivers och ladda hem senaste). Razer har även släppt ett flertal firmwire updates för musen. [Finns här]

Har du väldigt mycket program som startas upp och OS:et inte ligger på en ssd? Så kan de vara en orsak.

Om du nu mot förmodan använder synapse 2.0 så är det en molnbaserad tjänst och det kan ju vara så att den kommer inte åt internet direkt och därför kan den inte logga in och hämta din konfiguration. Dock fungerar min Naga felfritt trots att jag inte är inloggad eller har Synapse 2.0 igång. Jag kör även den senaste firmwire i musen samt senaste tillgängliga uppdatering (via Synapse).

Av Claews

Hur upplevs ljudnivån på NF-F12 PWM ?

Av Claews
Skrivet av Nasra:

Kan du vänta till nästa månad så kan jag rekomendera Asus RT-N66U kör själv just nu RT-N56U som är supernöjd med.

Eller så skaffar du RT-N56U om du orkar inte vänta.

Den ser intressant ut fast den blev ju tillbaka dragen på grund av så många buggar( En sweclockersmedlems recension). Så blir väl att vänta å se om de fixat de avgörande buggarna innan eventuellt köp.

Av Claews
Skrivet av Kr^PacMan:

Du har inte fungerat på att köra en liten dator som router? För 1500-2500 får du en liten Mini-ITX-plattform som har allting du behöver samt mycket mer.

Nej har inte riktigt i dom banorna då jag känner mig rädd för att sitta i flera timmar bara för att få maskinen att funka. Hur effektiva är dom då jämfört med en router som vars primära funktion är att flytta trafik?

Skulle du( eller någon annan) kunna komponera ihop ett sånt system utifrån mina krav?

Av Claews

Köpråd: Router/brandvägg prisklass 1000-2500kr

I är i behov av en ny router då jag skall uppgradera till fiber. Här är några "krav" som jag gärna skulle vilja ha uppfyllda med den nya routern.

  • Gigabit LAN

  • WAN to LAN, minst 200Mbs

  • VPN tunnlar (minst 2st)

  • Portforwarding

  • DDNS

Priset kan det tänjas en aning men helst mellan 1000-2500kr.

Av Claews

Razer naga är relativt liten och kräver en del träning innan man lärt sig vart alla knappar sitter. Mjukvaran är inget att hänga i julgranen. Då den i nio fall av tio inte vill öppna upp "razer naga configurator". När den väl öppnas så går det väldigt smidigt att konfigurera eventuella macros, ändra dpin och så vidare.

Av personlig erfarenhet så håller Logitech produkter bättre kvalité och stabil mjukvara, så jag skulle nog välja G13.

Av Claews
Skrivet av z0n3kill:

Vad har du köpt lysdioderna? snyggt !

Misstänker att han använt sig av http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=635590

Av Claews

Bidrag #2 av Snatte

Av Claews

Hårdvaruporr på hög nivå. Men gärna lite bilder på insidan som sagt. Vill inte på något sätt missgynna ditt köp, men för ca 1000kr till så hade du fått ett ASUS ROG MARS II.

Av Claews

Dom kommer förmodligen vilja undersöka den och konstatera felet. Sen utifrån de avgöra om de gäller garantiärende eller nå annat. Dock kan jag inte tänka mig nå annat än att den skulle gå på garantin.

Med lite tur ger dom dig en ny i handen eller så får du vänta på hela proceduren.

Av Claews

Det hände exakt samma sak för mig. Kontaktade stället där jag köpte den (komplett). Skickade in den på RMA och har fått bekräftelse att de skickar mig en ny (från fabrik). Jag kunde inte uppdatera min eftersom den återfanns aldrig hur jag en kopplade in den.
Här kan du hämta firmwire uppdateringen http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=97417

Av Claews
Skrivet av Sergeant44:

Nån som vet vad som behöver göras få att få touchknappen på Cosmos S att fungera, dvs. starta systemet? Köpte chassit beg. och 24-pin expansionskabeln saknades, så beställde den från Coolermasters nederländska webshop. I vilket fall, får hem den och kopplar in den, och jodå touchenpanelen och allting fungerar och lyser. Men...jag kan inte starta datorn med den hur jag än gör. Vilar jag tummen så lyser den ytterst svagt, som om den inte får tillräckligt med ström? Citerar Swec: Det handlar inte om någon vanlig mekanisk knapp, utan det räcker med att vila fingret i den lilla urgröpningen för att slå på eller stänga av datorn.

Då datorn väl är på så lyser den i starkt rött, som den ska med andra ord. Så...vad är ded egentligen jag behöver göra får att få allting till sin rätt.
Kan tillägga att då touchen inte riktigt fungerar agerar just nu min space-tangent som powerknapp.
Anyone?
Ska även tilläggas att det inte heller går att stänga av datorn med hjälp av touchen, så det värkar som att den enbart lyser?

Jag har också ett Cosmos S. Upplevde ett liknande problem som du har, eller kanske inte riktigt.

Stoppade i en till hårddisk och märkte att vi ett klick så började den "darra" mörkrött (knappen dvs). Efter tagit i och ur sladden 1-3 gånger så brukade den lysa klart rött och boota (efter tryckt på knappen igen givetvis). Löste det genom att köpa ett kraftfullare nätagg.

Antar att du har kollat eventuella glappfel mellan knappen och moderkortet. Om inte, gör det. Har du möjligthet att prova ditt moderkort i ett annat chassi eller tvärt om (någon annans moderkort i ditt chassi). Du kan ju alltid höra med den förra ägaren om knappen fungerade.