Inlägg

Inlägg som Claews har skrivit i forumet
Av Claews

@DeXZoR:
Har ingen aning, men de var kring 47% rabatt om jag inte minns fel. Eftersom de har kvar flertal fästen från den leverantören, så är det nog inte omöjligt för Komplett att ta in den igen.
Den här finns MS410, men den klarar endast fyra skärmar.

Av Claews

Jag köpte den här modellen när den såldes ut på komplett. Jag har tre stycken 27" på den just nu och den känns väldigt stabil. Enda negativa är att möjligtheten att dra kablar längs armarna/stången är hyffsad begränsade.

Av Claews

1000kr hämtar.

Av Claews

http://genericmobile.se/sms-tjanster/sms-i-datorn
Du kan bland annat importera kontaktlista från fil, mallar och schemaläggning. Men som tidigare nämnts blir billigaste lösning att skaffa någon billig android mobil, sms-abbonemang och sen hitta/skapa en app för att skicka sms via datorn genom mobilen.

Av Claews
Skrivet av Mocka:

Jag var hos Inet tidigare idag och testklickade lite på ett Chroma och det lät inte alls lika farligt som Qpad MK-80 som har blåa (vad jag minns). Kanske för att Razers switchar är kopior?

Kopior är de väl ändå inte? det är en annan switch. Så de låter lite olika. Jag valde att likställa med blå för jag tyckte de låg närmast i ljudnivå när jag testklickade på olika tangentbord. Här finns bra information om de olika brytarna. Att någon ska vara bättre än någon annan har jag svårt att se utan de handlar mer om personlig preferens. Finns även en tråd på sweclockers där de diskuterar de olika tangentborden.

Av Claews
Skrivet av Mocka:

Försöker ställa min fråga igen,
https://www.komplett.se/razer-blackwidow-chroma/823840 1219kr är ett bra pris.
https://www.komplett.se/corsair-gaming-gaming-k70-rgb-led/824... är motsvarigheten.

Vilken låter minst och är bäst i era ögon? Antar att priset bara är en sänkning nu under rean?

Det är ett bra pris på Chroma. Chroma kommer låta betydligt mer eftersom den använder sig av razer's gröna switchar och de låter i princip lika mycket som blåa, d.v.s. väldigt klickiga. Här är en video där han demonstrerar skillnaden.

Av Claews
Skrivet av Daemon:

Tackar för responsen! Känner mig bortskämd som vanligt när jag har kontakt med er. ^^

Stativ på ingång.

Som ovan, stativ på ingång. Tack Komplett för en trevlig rea.

Av Claews

Hade gärna sett att denna dyker upp under sista chansen. För oss som redan köpt många fina skärmar.

Av Claews

Hittade en artikel/bloggpost som behandlar ämnet. För er som vill läsa [HÄR]. Vet ej sanningshalten i det hela, men rätt intressant läsning.

Av Claews

Så länge man använder en tjänst med chromecast stöd så är upplevelsen perfekt. Men när man försöker spela upp film via chrome (vlc plugin) så börjar de lagga. Kanske funkar bättre om man provar köra med plex eller dylikt.

Om du vill komma åt film från din dator så är de nog lämpligare att välja en tv som har stöd att spela upp media från nätverket.

Av Claews

Jag la en beställning på aoc-27-led-q2770pqu. Skärmen har fått fina betyg på prisjakt. Och med tanke på att du inte spelar Counter Strike så bör bättre färger, större arbetsyta och bredare betraktningsvinklar väga tyngre.

De är ungefär lika krävande att spela 1080p@120Hz som att köra 1440p@60Hz (personlig observation).

Av Claews
Skrivet av RasmusC:

Ni som har coilwhine måste ju vara extremt petiga. Mitt GTX 970 från MSI har CW men det är inget man märker av om man har igång datorn (med 6 fläktar låter det lite). Sen under spelande vid 1000+ fps kan jag höra ett markant ljud men inget allvarligt.

När splotjutet inte tonas ner av sitt eget fläktljud anser jag det vara för högt. Sen jämför jag mycket med gigabyte 670 som inte ger ifrån sig ett enda tecken på spoltjut trots moddat bios.

Skrivet av fantomsmurfen:

Jag undrar också vid vilken fps de som klagar har coilwhine. Och om det är så man kan höra det eller om det verkligen är störande. Jag kan bara höra coilwhine vid ungefär 2000 fps eller mer och eftersom jag inte har dom fpsn när jag spelar så bryr jag mig inte om det.

Under mina tester av gtx 970 låg medel fpsen på ca 80fps. Enda gången fps påverkade spoltjutet för mig, var gigabyte kortet som bytte tonart beroende på fps. Utifrån mina tester så uppstår spoltjutet när powertarget överstiger ca 80%.

Av Claews
Skrivet av Jalle64:

Iss alla 3DMark från 03 och framåt, båda Unigine (Heaven/Valley), Alien versus Predator bench, Stalker Call Of Pripyat bench, Lost Planet 2 bench och det inbyggda i Warthunder (Eastern Front). Sedan har jag testat i olika spel CoD:AW, Wot, CoH 2 och Sniper Elite III för att nämna några.

Räcker detta?

Mer än väl, tackar.

Av Claews
Skrivet av Jalle64:

Har ett GB GTX970 G1 och inget CW "what so ever". Hade väl tur då antar jag.

Vad för program/tester har du använt dig för att säkerhets ställa att du inte har något som helst CW (inkluderar även elektrisk "brummande") ?

Av Claews

Jag testade tre kort och alla tre har spoltjut. Varje kort testades med fyra olika nätaggregat. Och de är bortomallt tvivel att de är grafikortet som tjuter.

  • Asus Strix 970

  • Gigabyte 970 G1

  • MSI 970 G4 gaming OC-edition.

Kunde återskapa spoltjut med följande program Heaven, Furmark, Valley, Firestrike och Borderlands pre-sequel. Strix kortet tjöt högst av dom alla. Gigabyte bytte frekvens efter FPS. Msi kortet har ett dovt spoltjut när PT närmar sig 100%.

Av Claews
Skrivet av Hudo:

Förresten, hur mycket hårddiskutrymme tar servrarna tillsammans tror ni? Alltså när de har spelats på (t.ex en "färdigbyggd" Minecraft-server).

Min minecraft server( dock moddad) tog 9GB och sen körde jag med kontinuerlig backup på ca 100-200GB. Worldborder var på 3500 och hela världen genererad.

Av Claews

Nu vet jag inte om de är specifikt till de z2or jag provat. Drog max på ljusstyrkan och slog av automatisk korrigering. Trots de upplevde jag bilden som ljussvag.

Av Claews

Bara för att uppmärksamma det ännu mer. Servern har bytt till yogacast complete pack och använder sig numera av ATlauncher. Första inlägget är uppdaterat om hur man ansluter. Detta besluts togs för att underlätta uppdateringar, få in mer spelare och ge ett ännu bredare utbud av mods.

Av Claews

[Minecraft]Escape Reality[Towny][PvA][Yogacast Complete]

Om Servern
De här är en server för varje tillfälle. Du kan förundras av magier i ars magica 2. Bygga de senaste från Mekanism. Eller vill du bara komma in och sätta din prägel på världen.

Alla spelar på samma villkor, d.v.s. du kan inte köpa ranker/fördelar eller saker för riktiga pengar. PvP är igång, men bara för det behöver du inte visa dominans mot nya spelare. Om du hittar någon bugg så säg till och du kanske får en belöning.

Servern har en dynamisk marknad som bygger på utbud och efterfrågan. Samt dynamisk taxeringssystem. Ju mer pengar du har, desto mer betalar du i skatt när du handlar från serverns butiker.

Byteshandel mellan spelare hanteras med pluginet Quicktrade. Du kan skriva /trade <namn> vart du än är.

För att kunna behålla värdefulla prylar så kan du använda dig av /echest. Detta kommer dock att försvinna efter du spelat 10h.

All form av konstruktiv kritik och förslag på förbättringar/ändringar uppskattas.

För att uppmärksamma servern kan man gå in och rösta på den här

Hur man ansluter

De krävs minst java 7 update 51. Rekommenderas även att du tilldelar åtminstone 2GB ram.
1. Ta hem ATlauncher om du inte redan har den. Länk
2. Spara ner filen och starta. OBS, den kommer spara alla filer relativt till sig själv
3. Länk till ett giltigt minecraft account under account
4. Välj Yogacast Complete pack under packs, tryck på install
5. Välj senaste versionen, tryck på select recommended och kryssa i Morph( bild)
6. Install och sen dyker modpacket upp under instances och därifrån startar du det.
7. Serverns ip är escapereality.no-ip.org:25566
Obs, första gången kan de ta ganska länge att starta.

Dold text

Modlista
Listan över mods hittas här

Plugins

  • Acceptrules - Kräver att du läser reglerna innan du kan göra något( /rules <1-2> följt av /acceptrules).

  • Achievments - Precis vad de låter som. Finns dessvärre inga i dagsläget

  • Autorank - Automatiskt hantera rankandet av spelare

  • booscooldowns - sätta pris/cooldowns/limits på kommandon

  • citizens2 - Gör det möjligt att ha npc's i staden

  • dynamicdifficulty - Desto fler av samma fiende du dödar, ju svårare blir den mot dig.

  • essentials - Grundläggande kommandon( /home,/back,/tpa o.s.v.)

  • mcmmo - Få en rpg liknande känsla

  • prism - Så du kan känna dig säker, då allting loggas( även saker tillagda från mods)

  • quicktrade - Enkel och säker byteshandel mellan spelare.

  • towny - Grunda din egen stad eller bli del av någon annans

  • dstitle - Så du själv kan styra vilken titel du vill ha av dom du låst upp.

Finns några till men de är inga du kommer märka av

Dold text

Regler

  • Respektera andra

  • Inget fuskande

  • Använd sunt förnuft

  • Ingen marknadsföring( om du tycker något saknas, säg till)

  • Griefa inte skyddade och oskyddade områden.

  • Undvik 1x1 torn

  • Ta inte lagen i dina egna händer

  • Ha tydliga chunkloaders. så att de är lätta att ta bort om de skapar problem. Annars finns de risk att mer än bara dom försvinner.

Dold text

Om ni vill ha sweclockers titeln på servern så får ni kontakta mig( antingen inne i spelet eller via pm).

Av Claews
Skrivet av Blackandred:

Hej! när jag laddade ner minecraft märkte jag att minecraft va skit segt låg på 10-40 fps medans jag spelade assassin creed på högsta inställningar med 60 fps!!??
har typ bara laddat ner grafikkortets drivrutiner sen en drivrutin till moderkortet så jag har internet. kan det vara någon drivrutin som behövs mer som gör så mineraft laggar sönder?

Kolla så du har 64bit-versionen av java och senaste.
Kolla följande inställningar. Klicka Max performance under "Max Framrate". Samt slå på advanced opengl.