Inlägg

Inlägg som Twinkie har skrivit i forumet
Av Twinkie

Me gusta

Av Twinkie
Skrivet av Chobi:

Hade en rejäl tur i fredags när jag var ute. Fick en tia över från en öl. Denna tia stoppades i en enarmad bandit, och 1 minut senare hade jag cashat ut 485kr från baren. jävligt roligt när det blir så random.

men tur i oturen så hällde någon en färgglad drink över mina favoritskjorta. Hoppas verkligen att fläcken går bort, annars börjar jag nog gråta.

otur att vinna 485kr och tur att få färgglad drink på sig? Nej men du har ju iaf 485kr tillgodo för en ny skjorta ;D

Av Twinkie
Skrivet av Shrudder:

Om du pratar med honom så får du ju säkert reda på om han har tourettes eller inte.

+1, Detta låter som en väldigt bra idé måste jag säga (:

Av Twinkie
Skrivet av danteee:

Serious Sam HD 75% rabatt på gold edition nu i helgen:)

Det är också 75% på resetn av Serious Sam HD serien \o/ Köpte Serious Sam HD: Double Pack för 70kr precis ^_^

Av Twinkie
Skrivet av Hockey Stick:

Hela spelet är alpha. Det var gratis under helgen då servern som tog hand om kontoautentisering och betalningar hade överbelastats. Spelet lades därför upp på ett Amozon-moln. Det blev då automatiskt gratis kan man säga då inga spelare kunde verifieras och inga betalningar kunde genomföras. ....
....
Minecraft

Oj! Trodde det var ett officiellt erbjudande, men då gör det inget om jag missade det =P Antar att de spelarna som lyckades få det under helgen inte kan se fram emot gratis uppdateringar då?

Hur som helst skulle jag gärna vilja stödja spelet, gillar skarpt att man får skapa verktyg och överleva på det! Synd bara som många säger att det (ännu?) inte finns något större mål med spelet som att man skulle hitta någon artefakt låångt ner =P

Av Twinkie

Jag är vädligt intresserad över detta spel! (: Gratishelgen som trådskaparen nämnde, var det att man kunde lira alphan gratis över helgen eller ladda ner hela spelet gratis?

Av Twinkie

5/5, den senare varianten var härligt snygg!! ^^

Av Twinkie

http://i614.photobucket.com/albums/tt224/GreatGino/swec-bidrag-T...

Finns ingen speciell anledning till varför "den goda" sidan i filmen är ett visst märke och "den onda" det andra märket.

redigering: missade ordet "ingen" haha, kunde gått hett till där =P

Av Twinkie
Skrivet av hapone:

Jag bodde i en studentlägenhet i Kista med nästan exakt samma planlösning. Det är några år sedan, men jag har för mig att det stod garedrober typ där.

Antar att det är garderober då även fast jag själv anade det i början, tack för svaren båda! (: Var garderoberna du hade i Kista rymliga och användbara? (visserligen är ritningen ovan för Pax i västraskogen men kul att eta ändå (: )

Av Twinkie

Hjälp med att tolka lägenhetsritning

Hej! Jag siktar på att flytta ut vid slutet av året till en studenlya och har hittat en lägenhetstyp jag gillar.

Jag undrar dock bara vad det inringade i bilden är, om det är garderober eller inte

http://i614.photobucket.com/albums/tt224/GreatGino/mysterious_fu...

min första tanke var att det var kyl och frys, men då skulle det nog inte stå "Pentry med kyl" till höger om dessa, sen tror jag inte man får en så stor frys och kyl heller. Om det vore garderober så kan jag nämligen kanske skippa att köpa en byrå, b.l.a för mer yta.

Av Twinkie

Det första jag tänkte på var Casios G-shock när jag läste stryktålig, har för mig att militärer använde dem förr i tiden iaf.

Hittade en sida som verkar ha ett urval, du kan ju ta en titt (:

Av Twinkie

Jag brukar se sånna platsförpackningar vid runt om kvarteret med en massa godisbutiker där jag bor så jag antar att det är något de säljer där. Kan ju vara en slump också

Det sTeFFoo säger låter logiskt men tror det också kan vara något godispulver i dem

Av Twinkie

diverse custom games på wc3 brukar vara populärt på lan, t.ex. "warlock"

Av Twinkie

älskar dessa tävlingar! (: Samtidigt som man inte vill ha för höga förhoppningar så ser man ändå fram till då tävlingen avgörs!

Av Twinkie
Skrivet av Derox:

Varför ta lektioner? De ger ingenting, däremot försöker de skinna dig på så mycket pengar som möjligt. Enligt den körskolärare jag hade i en lektion var jag "extremt farlig i trafiken, men det fixar vi på 7 lektioner" trots att jag inte begått ett enda misstag, han däremot hade haft flertalet fel i trafikregler under vår körning, en av dem var att tvinga mig sitta som ett mongo så jag inte riktigt nådde kopplingen (man blev tydligen kuggad om man inte satt som ett mongo enligt honom), så uppenbarligen ryckte det lite när vi körde. Dagen efter hade jag uppkörning och tog kortet galant.

Ne, körskolelärare verkar för det mesta vara folk som misslyckats med allt annat.

Det som krävs är en förälder eller annan man övningskör med som har någorlunda koll på hur man kör korrekt, så de kan säga till när du gör fel (typ glömmer kolla en spegel osv).

Låter som du fick ett ruttet ägg till körskolelärare. Med honom vill man ju inte äns sitta om man så fick pengar istället för att lägga ut:P

Själv så gick jag en intensivkurs nu i sommaren efter att ha kuggat 4 ggr på uppkörningen(hade i princip kört upp i måfå 4ggr märkte jag 1:a dagen på intensivkursen, fanns ingen spegelrutin what-so-ever) och de 2 lärare jag pendlade mellan var riktigt bra på att lära ut. Sen på den skolan fick man köra upp med deras bil om man för dem var "godkänd". Tror de suddade ut lite av mina 4 fails på uppkörningen för på uppkörning nr 5 var vi bara ute 25min och körde och hon godkände mig

kan rekommendera att ha en "berättande körning" när man kör upp, då vet inspektören vad man har noterat, hur man tänker och om man missat något. De känner sig förmodligen rätt så säkrare i bilen då

Av Twinkie
Skrivet av larssonm:

Kraven är att den ska vara snabbare/bättre än den gamla.

När hon ställer kravet att den ska vara snabbare, i vilket syfte menar hon tror du? Vill hon kunna spela diverse spel som sims (iunno) så att det är "lent" eller är det mer allmän internetsurf, musik, chat, skrivande m.m?

Det finns inget krav över hur stor/liten den ska vara?

Av Twinkie

Det är väll så att alla blizzard spel fungerar på mac, eller är jag helt ute och cyklar?

Annars funkar också Tf2 och Aion har jag fått höra från kompisar :3

Av Twinkie
Skrivet av Raghor:

Fallout Collection. 99 kr på Rusta.

Men jag retar mig på en sak. Spelen har fått stöd till att fungera med Windows Vista. Jag har nyligen gått över till Windows 7. Och jag har feta grafikfel i spelet. En hel jäkla massa färger överallt som inte skall vara där, och dom flimrar runt överallt också. De är endast i filmsekvenserna och menyerna som ser ut så. Någon som vet vad de kan bero på?

(Vet att spelen är gamla som bara den)

Jag hade samma problem i windows 7 men den här sidan hjälpte mig lösa färproblemet. Jag var tvungen att ladda ner en användares zip fil för att lösa det hela, tror anledning varför det blir fel även står där. (zip filen heter FALLOUTW). Ledsen att jag inte kan hjälpa mer, dåligt minne

Av Twinkie
Skrivet av bartil:

Du skriver själv att om andra lyckas, beror det på att de har "grym koll på [sina] utgifter vad det gäller mat". Efter den indirekta identifieringen av ditt problem, vore det en förolämpning mot allas intelligens att förklara för dig vad ditt nästa steg är, om du önskar sänka dina livsmedelskostnader.

Lycka till!

Jag har inget behov av att sänka mina kostnader då jag bor hemma. Min flickvän som bor ensam har dock en matkostnad på 2000:-/mån och hon anstränger sig för att hålla kostnaderna låga. Därav blev jag imponerad om det nu är så att personen ifråga har tillsammans min sin flickvän enbart en kostnad på 2000:-/mån.

Mer tänkt som en komplimang egentligen, även om jag såklart är rätt så nyfiken hur de får till det

Av Twinkie
Skrivet av Ryden:

Menade du att det var lite mycket pengar? Jag och tjejen lägger 2000/mån ...

o.O är det 2000:-/mån tillsammans eller 2000:-/mån vardera? För om det är det första känns det spontant som ni 2 har grym koll på era utgifter vad det gäller mat! Teach me~ :3