Inlägg

Inlägg som Basketigge har skrivit i forumet
Av Basketigge

Har du testat olika minnesplatser för minnena? Kan kanske vara en minnessockel som kanske inte vill fungera. Testat minnena en och en?

Använder du memtest inifrån Windows? Sätt det på en USB-sticka eller skiva och boota från den och kör.

Av Basketigge

Användare: @Mooss
Typ av affär: Jag köpte
Tillvägagångssätt: Förskottsbetalning + frakt
Produkt: Dualshock 4

Positivt:
Bra packad vara med kvitto
Snabb kommunikation och trevlig

Negativt:
Inget

Slutbetyg: 5/5
Rekommenderar honom!

Av Basketigge

Dualshock 4 250kr + frakt

Av Basketigge

Även jag sitter på ett Silver Power SP-SS750M som köptes tokbilligt(500kr) på Komplett. Rullat på fint sen dess. Haft Crossfire och två olika byggen och det fungerar fint trots fyra år på nacken. För den summan var det ett kap!

Av Basketigge

@Webhallen:Någon ny info? Ser att Machi Koro Deluxe börjar trilla in hos andra återförsäljare...

Av Basketigge

Du kan ju prova att köra med Powerline adaptrar istället. Sätt en vid routern och dra en kabel från routern till den, samt sätt den andra adaptern i ett eluttag i närheten av din dator och dra kabel från datorn till adaptern.

Av Basketigge

@Webhallen: Ok, tack för svar. Men om leverantören kommer få in deluxe versionen, kommer ni att ta in den då? Jag läste något om release 28/8 men tror det blev försenat, men kommer inte ihåg var jag läste det.

Av Basketigge

Kommer ni att ta in Machi Koro - Deluxe versionen? Ser att ni säljer grundversionen samt den nya expansionen Millionares Row...

Av Basketigge

@Patrickswazy Tror du måste göra alla steg igen om den kommer tillbaka. Dvs, kolla alla genvägar, ta bort toolbars, Köra MalwareBytes, ändra Chrome osv. Kolla också vilken folder filerna ligger i som MalwareBytes hittar. Tror jag fick ta bort mappen själv för att få bort skiten.

Av Basketigge

@Patrickswazy Hmm.. Minns inte exakt hur jag gjorde när en bekant fick det problemet. Minns att jag blev också tokig på detta.

Men jag fick rensa alla webbläsare från dels genvägarna, de ville starta med websearchsidan, sedan fick jag ta bort tillägget från alla webbläsare. Tror man kan välja reset eller återställa till standardinställningarna i Chrome och det hjälpte. Sedan att man rensade med MalwareBytes och avinstallerade toolbars i "Lägg till/Ta bor program". Tror jag gjorde detta utan att ha Internetanslutningen aktiv, dvs, jag var inte online när jag gjorde dessa inställningar. Sedan startade jag om och testade om Chrome fungerade.

Har du läst här: http://www.malwarerid.se/malwares/websearch-com-virus/ ?

Av Basketigge

@Patrickswazy Kolla också i inställningar i Chrome. Har för mig att den lägger till websearch till öppna dessa sidor vid start-inställningarna.

Av Basketigge

Har för mig att du måste högerklicka på dina genvägar till Chrome och ta bort allt efter chrome.exe. Har för mig den lägger till att den ska öppna just websearch sidan...

Av Basketigge
Skrivet av htbtoma:

det lät onekligen billigt, värt att notera dock är att på plattor större än 9" får du inte en aktiverad version av windows 8.1 utan en "trial version" som du själv måste skaffa en key till för att windows ska bli genuint. Det står på just denna platta i ett svar från Onda i kommentarerna:
Thank you for your mail.
According Microsoft, Tablet over 9 Inch will do not provide the lince,you need active by yourself.
Onda V975w Tablet with Windows 8.1 support French Language package download.

här finns en annan onda med 11.6" dubbla storleken på hdd och inbyggt 3G
http://www.geekbuying.com/item/Onda-V116w-3G-Tablet-PC-11-6-i...

denna är 8,9" så den bör du få legit windows med till
http://www.geekbuying.com/item/iFive-MX2-Intel-Z3735F-Quad-Co...

och sist men inte minst kungen av alla kinaplattor?
http://www.geekbuying.com/item/PIPO-W8-10-1-Inch-Windows-8-1-...

Oh, tack för svar. Hade glömt det där med att plattor på 9" och större inte får en licens... Då får jag väl kika efter 8,9" plattor då. Tack för tipsen på plattorna, ska kika på 8,9" och se om jag hittar någon fler att jämföra med.

Av Basketigge

Är det någon som har erfarenhet av Onda V975w? För 120$ låter den ju riktigt bra: http://www.onda-tablet.com/onda-v975w-quad-core-win-8-tablet-...

Jag är ute efter en renodlad windowsplatta med bra batteritid. Runt 200$ hade jag tänkt mig om ni har andra alternativ. Gärna runt 9-11".

Av Basketigge
Skrivet av at900:

Fick mina i tisdags.

Tackar för infon. Attans. Skulle lagt en beställning då.

Av Basketigge

Var det någon som beställde minnena från CDON? Har ni fått hem de? Undrade bara om CDON hade satt fel pris på minnena... Tvekade länge om man skulle beställa eller inte och sedan var de slut stod det. Så lite nyfiken är man om alla har fått sina.

Av Basketigge

@beifeldtarn92: Jag har inte de själv, men min storebror har ett par TP-Link till ena ungen i huset och han kommer upp runt 90 MBit/s av sina 100, så för han fungerar de perfekt.

Det man gör är att man stoppar in den ena i ett eluttag i närheten av routern och drar kabel från router till powerlineadaptern. Sen kopplar man in den andra i det rum man vill ha nätverk i, förslagsvis i närheten av datorn så slipper du dra så lång kabel. Koppla in nätverkskabeln från datorn in i powerlineadaptern och förhoppningsvis fungerar det bra. Man kan behöva synka de med varandra, då håller man in en knapp på den ena så den börjar blinka och sedan håller in/trycker på knappen på den andra, minns inte riktigt men det står i manual eller pappret man får med. Märk dock att det fungerar sämre om man kopplar de i grendosor och dylikt, så direkt i eluttaget i väggen är att rekommendera.

Av Basketigge

Varför inte testa Powerline adaptrar? Finns billiga sådana att testa, typ denna: http://www.netonnet.se/art/dator/natverk/powerline_homeplug

Fungerar det inte så skicka tillbaka.

Av Basketigge

ISP: BDTV
Fiber/Kabeltv/ADSL/VDSL/Stadsnät/Mobilt: Fiber via Stadsnätet
Hastighet (ned/upp): 200/200
Bufferbloat betyg: A+
Modem/Router/Gateway: Netgear R7500 Nighthawk

http://www.dslreports.com/speedtest/455766.png

// Basketigge

Av Basketigge

Om du kör på reciever så är denna otroligt billig. 6 HDMI in... https://www.dustinhome.se/product/5010812588/ht-rc630-51

Sedan är det bara att hitta ett par högtalare och eventuellt en sub till det.