Inlägg

Inlägg som Basketigge har skrivit i forumet
Av Basketigge

Project: I'm going in var ju rätt mycket sneak har jag för mig. Tyckte det var kul när man spelade det när det kom (2000/2001 nånting tror jag), dock lite jobbig AI har jag för mig. Finns en tvåa också som jag dock ej testat.

Av Basketigge

om du har tagit isär de så måste du koppla ihop dem igen. Det var jag tvungen att göra med mitt Silverpower(samma modell som ditt). Gick inte att koppla in dem styckvis så att säga. Kontakterna ska ha nån skåra som man ska kunna knäppa fast dem i. Försök med det så ska det gå bättre att koppla in kabeln.

Av Basketigge

Du borde koppla PS3 till Hembion med hjälp av HDMI till en av ingångarna. Sedan så kopplar du HDMI-utgången till TVn med HDMI-kabel. I PS3ans meny så väljer du ljud HDMI så borde problemet vara löst(antar att den inte står på HDMI och därför får inget ljud)

Du kan behöva ändra ingång på hemmabiosystemet för att den ska veta vilken ingång som gäller, men det kan du kolla i manualen hur man gör.

Av Basketigge

Har du testat att återställa till standardklock? Du har klockat ganska mycket och ditt nätagg på 400W kanske får det lite tungt med ett 5850 också...

Av Basketigge

http://www.freebrowsergamer.com/2008/12/best-browser-based-mm...

där har du browserbaserade mmorpgs, bara att kika igenom och se om det är något du fastnar för.

Av Basketigge

Det är nästan ingen som nämnt Hired Guns. Minns att jag spelade det med min lillebror och en kompis, efter att man beställt en multitap till Amigan. Ett väldigt roligt och svårt spel. Var tvungen att samarbeta väldigt mycket för att inte dö väldigt fort. Väldigt bra feeling i spelet. Mörkt. Skräckfyllt.

Var det ingen som spelade Goal till Amigan? Jag och en kompis nötte sönder det. Vi kunde spela i timmar varje gång vi träffades. Men det var lätt att göra mål. Matcherna slutade typ med 10-7 eller nåt sånt när man väl lärt sig hur man skruvar bollen.

Sen så var spel som Dune 1 & 2 väldigt bra. Många timmar spenderades där.

Prince of Persia är en klassiker. Dock lyckades jag alltid dö pga klumpighet när man kom långt så då tog man till fusk.

North & South var också ett riktigt bra spel.

Alla Kings Quest, Police Quest, Larry, Space Quest spelen var ju ett måste under denna tid.

Pinball Dreams och Fantasies och senare även Illusions till Amiga1200 var väldigt bra spel.

Moonstone klarade jag aldrig av utan fusk tror jag. Men det var riktigt kul.

It Came From the Desert 1 och 2, ni som inte spelat dessa har ju missat några klassiker. Kommer än ihåg när man ska rymma från sjukhuset, och de ropade "There he goes" efter en

Har säkert glömt en massa spel, men det var dessa som ploppade upp i huvudet just nu.

Av Basketigge

brukar inte heller kolla OnOff men det var ett vettigt pris på en bärbar för min tjej som inte ville lägga en förmögenhet på en ny bärbar.

Edit: Såg att det var samma dator som du länkade till tidigare, Emachines E642G som OnOff sålde för 4444

Av Basketigge

Här har du en dator med Ati Mobility 5650 som bara kostar 4444kr.

http://shop.onoff.com/Produkter/Datorer__Kringutrustning/Dato...

Min flickvän har nyligen köpt en sådan. Hon har dock inte börjat installera nå spel ännu, för jobb och skola har tagit hennes tid.

Av Basketigge

Uncharted 1 och 2 är ett måste. Helt underbara spel.

Av Basketigge

byggde nyss en dator med det chassit fast med ett 6950, och det gick bra. vet inte hur stor skillnad det är mellan korten... ska äta middag nu så hinner inte kolla upp om vilket kort som är längre.

Av Basketigge

Är supreme commander 2 bra? Gillar strategispel i övrigt men vet inte om det är värt att lägga vantarna på.

Av Basketigge

koppla en optisk kabel från ps3an till Logitech z-5500 och se till att välja i ps3ans ljudinställningar att den ska använda Optical istället för HDMI eller vilken annan inställning du har.

Av Basketigge

Båda Uncharted spelen är ju ett måste.

Av Basketigge

Monkey Island spelen är ju några klassiker när det inte behövde bara vara shooters...

Av Basketigge

hm... skumt.

Jag laddade ner pdfen som visar kompatibla minnen, och där står det att corsair XMS1333 kit of 2 mm ska ha volt 1.7. Vet dock inte om det är just dina minnen då det kanske finns olika versioner med olika timings osv. Men de med 9-9-9-24 står det 1.7 volt på, så pröva kanske att öka volten till 1.7?

Av Basketigge

har du rätt inställningar för minnena i BIOS? typ volt osv? En del moderkort sätter fel volt om man har Auto på. Pröva också köra Memtest med bara ett minne åt gången, och pröva som Akarr säger olika platser med minnet.

Såg just på Asus hemsida att det finns nytt BIOS att ladda ner som bl a ökar memory compability... Vilken BIOS version har du? Om du har en gammal version är det bara att ladda ner det nyaste BIOSEToch flasha om BIOS.

Av Basketigge

kan även intyga att jag har då fått allting jag har handlat därifrån på senast tiden, fast det var väl ca 6 mån sedan jag beställde senast. Inga problem alls med att handla där de gånger jag gjort det.

Av Basketigge

Håller med Landelusen. Soul Calibur 4 helt klart. Haft väldigt kul med många matcher på raken i Soul Calibur 4 mot brorsan när han hälsat på. Det är så billigt nu Soul Calibur 4 så tveka inte utan köp. Du kommer nog inte ångra dig.

Av Basketigge

Sen håller jag med boris_vodka att man ska känna på kamerorna man funderar på. De måste kännas bra i handen, annars kommer du inte använda den. Precis som han säger så ska knapparna inte kännas konstiga eller felplacerade, då kanske det är bättre att titta på någon annan kamera.

Av Basketigge

En Canon Eos 1000D är en bra kandidat. Har själv köpt en sådan i julas och jag är helnöjd med den. Den kostar runt 4000 nu med nåt minneskort om jag inte kommer ihåg fel, såg det i annonsblad om det var för expert eller elgiganten. Inte alltför svår att lära sig fota med och bra bilder.