Inlägg

Inlägg som cracko har skrivit i forumet
Av cracko

Svårt att hitta info om vilka som skickar ut vatten genom röret så man inte behöver tömma. Några tips på sådan som också klarar så många kvadrat som möjligt?

Av cracko
Skrivet av Sh4d0wfi3nd:

Shrinkflation. Priset du ser är detsamma men du får mindre för det.
Såg samma sak och gör nu egen läskkoncentrat hemma och köpte en billig sodrastream.
Jag märkte ingen skillnad på burk till burk dock. Jag dricker dock mest sockerfritt (aspartam?).
Jag tror både Pepsi och Coca cola nu gått över till att ha både socker och aspartam i deras vanliga varianter och därför märker vissa skillnad.

Haha, bra ord. Upplevt detta med chunky salsa på burk som plötsligt kom i mindre burkar till samma pris och en ölkorv jag brukade köpa i 5-pack som plötsligt blev 4-pack för samma pris. Korvdistributörens (Paul & Thom) hemsida angav att orsaken var att man skulle minska köttkonsumption av miljö eller hälsoskäl eller något sådant, bullshit.

Av cracko

Annonsen är avslutad

Av cracko
Skrivet av Styler:

Går bra att hämta för 4400 då andra budgivaren inte svarat.

Av cracko
Skrivet av Hernanros:

Går bra att hämta till detta pris.

Av cracko

Kan sälja lördag till högstbjudande som hämtar. Någon frågade men jag tycker det var tydligt att dator med ett tangentbord var det som annonsen gällde och skärmen var separat för förslagsvis 1000 eller bud.

Av cracko

Tack för bud! Ger det någon dag eller två till innan jag säljer.

Av cracko
Skrivet av HenrikM:

WotLK är peak WoW.

Wotlk var helt ok men tycker själv BC var den absoluta peaken för wow.
Hoppas det finns möjlighet att stanna på BC, gått lite väl fort fram om man är rätt casual som spelare.

Av cracko

Gamingdator med gtx 1080 grafikkort och 27-tums IPS-monitor.

Säljer min förra speldator då jag byggt en ny. Egentligen fungerar den utmärkt till allting men det är ju kul att bygga nytt.

Denna är byggd i ett premium case i form av Cooler Masters Cosmos S.
Innehåller följande komponenter:
Intel Core i7-4790K
ASUS Z97-A moderkort
16GB G.Skill Ripjaws
ASUS ROG STRIX GeForce GTX 1080 8GB GAMING grafikkort
Samsung 850 PRO, 1 TB SSD
ASUS Xonar Essence STW ljudkort
Plextor DVD-brännare/spelare
EVGA G3 650W (gold)

Således topkomponenter när den inköptes, senaste uppgraderad med grafikkortet 2018.
Testade world of warcraft som någon slags benchmark och får över 100 fps med maxinställningar i 1440-upplösning.

Säljer även en Dell 27-tums 1440 IPS-monitor, 1000kr kanske är rimligt?
Slänger med ett microsoft sidewinder x4 gaming tangentbord. Mus och ev windowslicens får man införskaffa själv.

Hämtas i centrala Stockholm.

Bud från 3000? Tar mig frihet att sälja till den jag vill.

Läs hela annonsen här

Av cracko

Reklampaus på netflix haha, då säger man ju upp direkt.

Av cracko

Gråter av lycka! Trodde aldrig det skulle komma ett till. Spelat alla de andra flera gånger. Tales är faktiskt riktigt bra om man tar sig förbi början som är lite seg. Det blir äkta monkey island humor en bit in. Del 2, 3 och tales är de bästa tycker jag.

Av cracko

Är det som back in the days när man spelade original vanilla att det oftast är healers det är mest brist på? Raidade allt utom sunwell så lite sugen på att få revanch där. Frågan är om jag ska satsa på resto druid eller warlock som är de klasser jag spelade då? Har för mig warlock var top dps i slutet av TBC.

Av cracko

Den lyser lite när den visar en tavla också så det blir inte riktigt samma sak.

Av cracko
Skrivet av Paxonet:

PS5’a beställd igår på Netonnet och finns nu att hämta.

Grattis. Själv fick man bara orderbekräftelse sen hände inget. Kontaktade Netonnet nu och de säger att de avbokat min order utan att informera mig! Bara haft bra erfarenhet av Netonnet innan men det här var ju under all kritik handlagt. Inte köpt ps5 innan eller något. De skulle kolla på det och återkomma..

Av cracko
Skrivet av Jimmiq:

Netonnet är skickat. Kommer imorgon.

Beställde du idag? Jag lyckades också beställa men har bara fått orderbekräftelse än så länge.

Av cracko
Skrivet av Emilracerbilen:

Röven också haha! Det har jag helt missat! Better luck next time :')

Gjorde samma misstag nu när man till slut bokat en. Surt.

Av cracko
Skrivet av mrqaffe:

Jag är inte på fjället utan använder hängmatta med quiltar från Cumulus och de verkar ha bra kvalitet på det de gör och för 1200g sovsäck får du en TENEQA 700 (1150gram -10C ) och kan lägga till liter mer dun om du vill för att nå 1200gram,
https://cumulus.equipment/media/catalog/product/cache/5e3deed243be81772b46d4339d13adec/t/e/teneqa700emerald-main_1.jpg
https://cumulus.equipment/eu_en/down-sleeping-bag-teneqa-700.html
https://www.youtube.com/watch?v=arrtQ9VO3vg

Vet inte om Cumulus är bäst men de har i vart fall väldigt bra kvalitet och jag är nöjd med de 3 quiltar de sytt åt mig och jag funderar faktiskt på att skaffa ett par till med mindre fyllning bara för sommarbruk så att jag kan spara packvolym, de quiltar jag har nu är för varma på sommaren, jag tog quiltar med 250 gram fyllning och de verkar passa bäst för höst och vår om jag hänger dem tight men de är för varma att ha tight om det inte är frostigt men det var mina första dunquiltar så jag behövde nånstans att börja för att känna mig fram till vad som var komfortabelt för mig jämfört med syntetquiltarna jag haft tidigare och det är ju enklare att reglera tempen med quiltar och hängmatta än i ett tält.

Cumulus syr i olika storlekar på både längd och bredd så vet du dina mått kan du nog få en som passar, eller så kan du kanske köra med quilt för det blir ju mer flexibelt i storlek
www.cumulus.pl

Den här ser ju väldigt bra ut, väldigt lik min sovsäck. Har själv en mountain hardwear phantom som jag köpte för 4000 på rea. Min har nästan samma specs med vikt på 1,1kg typ och comfort temp på -9. Både den här och min verkar ha den där effekten att ovansidan nästan automatiskt lyfts eller fluffas upp, den sjunker liksom inte ihop. Mountain hardwear har säkert en efterföljare till sin phantom och jag måste säga att den är helt perfekt för svenska förhållanden bortsett från mitt i vintern. Finns inget mer att önska. Rimligt med tanke på ordinarie pris runt 5-6k.

/edit: Ser att phantom fortfarande finns kvar men i rödblått istället för bara blått. Stark rek på den. Verkar ha kommit ner i vikt något också till ca 900g.
https://www.mountainhardwear.com/p/phantom-15f%2F-9c-1829391....

Av cracko

De hade väl galna priser ibland men mycket problem med leveranstider och lagerstatus som inte stämde.

Av cracko

Vilken klass är bra nu?

Inte spelat på rätt många år men tänkte aktivera mitt konto igen. Spelade mest resto druid och warlock. Funderade på att lägga en character boost på min druid. Är druid healer "bra" nu eller är allt likvärdigt som jag minns att det var för några år sedan?

Av cracko
Skrivet av Schytheron:

Om jag kollar Swish så ser jag dock att namnet i Swish matchar namnet på deras Tradera profil (deras riktiga namn). Pengarna kom från samma person som vann auktionen (skrev sitt Tradera användarnamn i Swish meddellandet) och jag kontaktade personen via Tradera's chatt efter att dem vann auktionen var jag nämnde att "jag skickar GRAFIKKORTET" och de svarade bara med "Tack!" (dvs, de reagerade inte på att det var ett grafikkort, dvs "fel vara").

Så jag antar att detta då inte är en treparts-scam? I en treparts-scam, hur lyckas scammern ens matcha priset av deras vara med priset av min vara? Låter sjukt svårt att göra. De vet ju varken vad min eller deras annons kommer sluta på? Om priserna inte matchar så tycker väl den som blir scammad att något inte stämmer såklart.

Det låter ju bra. Angående att matcha priset så är det ju lätt. Scammern sätter bara ut något på blocket som begagnat borde kosta bra mer än det de satt ut den för, vilket är priset på din vara. Då får man 10 som vill köpa på några timmar på blocket kanske.