Inlägg

Inlägg som jockmex har skrivit i forumet
Av jockmex

Webcamera(?)

Jag har en MSI GT 780R och undrar hur man får igång den här /&¤("¤ webcameran, har letat nu efter det i 30 minuter utan att lyckas. Jag är såååååå dålig.. Kan någon hjälpa mig? :/

Av jockmex

Testade att lira lite musik på youtube och det funkade finfint. Har ingen aning om vad som händer med datorn, kanske ska formatera om datorn eller något(?)

Av jockmex

"There is a problem with your sound card"?!?!

Satt o lyssnade på spotify när denna varningen plötsligt kom upp. Har ingen aning om varför eller vad som har hänt.
Första gången det händer och jag är inget datorsnille direkt så jag undrar om någon har nått tips att dela med sig av.
(Har en MSI GT780R)

Mycket tacksam för hjälp!!

Av jockmex

Logga in på trådlös router med mobilen.

Jag har problem när jag ska ansluta mig till mitt trådlösa nätverk.
Jag har en HTC Desire HD och varje gång jag går in på "Trådlöst nätverk" -> "WI-FI-Inställningar", väljer min router där och när jag trycker där kommer det upp 3 alternativ: "Anslut" "Glöm" eller "Avbryt".. Signalstyrkan är Utmärkt. Under min routers namn står det "Lagrad, säkrad med WPA/WPA2 PSK". Iallafall när jag tycker på "Anslut" så söker den. Sen hoppar det ner ett snäpp, till nästa nätverk. Och så får jag upp en ruta där jag ska skriva upp ett lösenord. Då är det alltså inte till mitt nätverk det kmr ansluta? Och jag vet dessutom inte han/hons lösenord.

Problem två. Hur vet jag vilket lösenord jag har på routern, finns det någon adress man kan logga in på där man hittar sin profil eller nått? Jag har en ZyXEL Wireless N Router NBG-416N.

Tacksam för svar. Det kanske blir lite klöddigt men bara o fråga om ni inte hajar.

Av jockmex

Nevermind! efter jävligt mycket klickande och uppvärmning.. Så verkar musen funka bra igen haha!
God fortsättning och tack ändå Boss

Av jockmex

Hajar inte vad du menar med dekaler/fötter...?

asså den e typ helt slät på undersidan så det finns inget att kolla under musen, eller?

Av jockmex

Musproblem

tjena, vart lite fest igår och råkades spilla bärs över min mus, den funka bra o så igår ändå men idag! högerklicken e fett seg..
något bra tips för att åtgärda det problem? jag ser inte någon skruv för att öppna den eller något, så finns det något annat man kan göra..?

Av jockmex
Skrivet av lolaren:

Nvm läste vidare. WiFi lösenordet kommer du lättast åt om du har en laptop uppkopplad.

Upp med listan av tillgängliga nätverk -> högerklicka på WiFiet du vill åt och klicka egenskaper -> Säkerhet -> Visa säkerhetsnyckel.

Fungerar på Win7, och jag kan ha fel men jag har för mig att Vista har samma funktion. Dock osäker där.

Vad har du för router btw?

Tack för hjälpen! det va det svaret jag letade efter. PROBLEM SOLVED

Av jockmex

Password!

Tjena!
Jag har hemma hos min polare och kan inte utläsa vad han har skrivit för lösenord på lappen. (Väldigt dålig handstil) och han kommer själv inte ihåg vart det ska vara stora eller små bokstäver. Nu undrar jag om det är möjligt att kunna se detta någonstans på datorn.. Eller om man loggar in på raoutern eller något? Någon som kan hjälpa mig att få fram lösenordet? Jag är ansluten på datorn, men det är på telefonen jag skulle vilja koppla upp mig på det trådlösa nätverket också.

Tacksam för all hjälp!

Av jockmex

Har kollat runt här och är riktigt imponerad av allas skrivbord. Och skulle själva vilja ha ett cleant o fräsht skrivbord.
Jag är absolut inget datorsnille, men jag laddade hem rainmeter och fattar inte ett skit hur man ska ställa in allt!

Någon vänlig själ som kan hjälpa mig?!

PM om du vill! Skulle vara mycket tacksam!

Av jockmex

Tror ja hitta rätt nu föresten!

Av jockmex

Oh dear god!

Hajar inte vilken drivrutin jag ska ladda ner till grafikkortet. För det står:

Detected NIVIDA GeForce driver version 268.12. The recommended driver version is 285.38 or later.
Please update your drivers at http://www.geforce.com/drivers before playing the game.

Så går jag in på den sidan, laddar ner en uppgradering. Sen funkar inte själva installationen när jag väl ska installera dee! Måste ha valt fel.. Så kan någon vänlig själ hjälpa o säga/länka vilken uppgradering jag ska välja!!

Har en MSI GT780R med grafikkort: NIVIDA GeForce GTX 560M

tack

Av jockmex

Namn byte. BF3

Jag bara valde ett namn, i hopp att man kunde byta sen.. Sen kollar jag på hemsidan o jag htitar inte var man kan göra ett namnbyte.
Hur gör man? någon som vet? eller går det inte?

Av jockmex

hur fan loggar man in på orgin? är det överbelastat eller what?
Jag har laddat ner orgin, gjort konto. sen när jag väl ska logga in är det fel lösenord.. Jag har testat 4 ggr minst. med olika emails o användarnamn.
Någon som vet?

Av jockmex
Skrivet av morxy49:

gå in i spelet, inställningar, sen väljer du att köra i Windowed mode.

Finns det absolut inget annat sätt? Jag tycker inte det funkar så bra :/

Av jockmex

Hur? Ursäkta men är inte så bra på datorer! Så om du skulle kunna förklara lite mer i detalij.

Av jockmex

Två skärmar.

Jag har ett litet problem. Jag har en laptop med min gamla stationära skärm som är ikopplad som en extra skärm. Hur fixar man så att spel o dylikt inte minimeras när man tex. har facebook uppe på andra skärmen.. Jag önskar att jag kunde ha uppe spelet på helskärm samtidigt som man kan klicka vidare på den andra skärmen utan att spelet ska minimeras. Någon som vet denna inställningen eller om det överhuvudtaget är möjligt..

har en msi gt 780r om det hjälper

Av jockmex
Skrivet av Mekarawr:

din lappis har ett Nvidia GTX 560m.. som rätt nyligen kommit ut på marknaden, så valve har säkert inte hunnit testa det och lagt in det i sin databas.. chilla lite

pröva godkänna steam och cs 1.6 för inkommande connections, dvs agera server eller hur de nu uttryckt det i ditt firewall program

yea, haha.. blev lite stressad där ett tag. jo allt flyter på bra nu, fixade problemen med l4d2 så nu funkar det bra igen, det va 2 filer jag skulle ta bort i en steam mapp. problemet va ganska vanligt och va lätt att söka sig till på google. och cs funkar bra som fan nu, gjorde inget.. men det fixade sig av sig självt. tack för hjälpen ändå

Av jockmex

va fan är detta. skulle testa spelet, kom in i ett game.. efter 1 minut så bara slutar spelet helt att köras. och jag är på skrivbordet igen..

kan någon vänlig själ hjälpa mig med detta.. Blir så lack när man köper helt nya grejjer som alla rekommenderar och nu funkar ju förfan inte basic spelen som funkade på min stationära som är 3 år gammal :@@@2

Av jockmex

och nu fick jag detta meddelandet när jag skulle testa left 4 dead 2:

Okänt Grafikkort

Ditt grafikkort finns inte i vår databas. Därför kan du kanske inte spela spelet med tillräckligt stabilitet eller prestandgrad.

VA FAN? jag har ju fan precis en MSI GT 780R för 14000;-..