Inlägg

Inlägg som jockmex har skrivit i forumet
Av jockmex
Skrivet av Mekarawr:

jag hade samma problem i Left 4 Dead och Team Fortress 2, och det visade sig att spelen inte var tillåtna genom brandväggen. När jag godkänt dom började allt funka

okejokej. men jag kan inte ens se counter-strike source när jag vill tillåta det. det står conditon zero o cs 1.6 och själva steam men source finns inte med. sen kunde man bläddra för att hitta mer program, men jag hittar inte source enskilt. någon som vet vart det lägger sig?? jag hittar det inte!

Av jockmex

Disconnect!??!

Har precis köpt CS-Source och det bara disconnectar på varje server. Sen hittar den bara servers med hög ping.. Hur ska jag göra :S?

Av jockmex

Vad är skillnaden mellan MSI GT780R-233NE och MSI GT780R-082NE

Av jockmex
Skrivet av TheJerk:

Det låter som att du bör lämna rum till en SSD i din budget med tanke på hur du beskriver dina prioriteringar och användning. SSD är en lagringsenhet som man använder istället för en vanlig mekanisk hårddisk. Den är mycket snabbare och gör ffa att windows känns mycket rappare (allt blir rappare men de är dyra så man bör bara ha OS och de vanligast använda programmen på den disken, lagringsutrymme = pris).

Spelmässigt är den MSIn du länkade till ganska likvärdig med en g74 i samma prisklass, de har samma grafikkort och går att få med samma processor. Resten är mer tycke och smak samt att Asus lämnar fler konfigurationer att välja bland.

Så SSD är något man köper vid sidan om eller beställer i laptopen? Vad kan ett sånt kosta om man får fråga?

Av jockmex
Skrivet av TheJerk:

Skriv gärna mer om vad du prioriterar och vilken budget du har. Eftersom du länkade in GT780R (den som jag länkade till en tråd om) så antar jag att budgeten ligger på 10-15k och att det är en "spel-laptop" du är ute efter. I så fall är MSI:n ett bra val. Du bör också titta på någon i Asus G74-serie, finns i olika konfigurationer och prisklasser.

Ja min budget ligger däremellan. Ja, vad brukar jag använda min nuvarandra dator till.. Lite spel, facebook, surf.. Kolla på filmer.

Okej, är Asus datorerna bättre än GT780R? Jag är en prylbög och vill alltid ha det bästa.. (Inom min prisgrupp då). Sen om jag utnyttjar alla funktioner, det är inte säkert. Men vill iallafall att spelen ska flyta på utan problem, att datorn ska va snabb o reagera snabbt. Att dne inte låter mycket och att den inte blir varm.

En annan fråga, eftersom jag aldrig haft en laptop.. Är det möjligt att koppla ett 5.1 ljudsystem till laptopen? Finns det tillräckligt med uttag för det? eller kan man bara koppla genom en förstärkare isåfall?

Och ser många som tjatar om SSD. Vad är det för något? En laptop som snart kommer ut på marknaden eller?

Av jockmex

tänkte köpa en sådan här. Var är det billiga/mest pålitliga stället att beställa ifrån?

Av jockmex
Skrivet av TheJerk:

Nu ska jag vara lite dryg. Fyra trådar under den här tråden i denna forumdel ligger den här tråden:

http://www.sweclockers.com/forum/112-barbara-datorer-koprad/1...

oj haha, helt inne i min egen värld det får nog bli en sådan.

Av jockmex

Köpa en ny Laptop!

Är denna datorn bra och värda sina pengar? Har aldrig haft en laptop innan.

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=923174

Tänkte lira Diablo III när det kommer ut o undrar om det skulle vara något problem? Kommer inte lagga o grejjer va? Vill också att den ska kunna köra filmer o lite annat utan problem

Av jockmex

Alltså skärmen fryser typ när jag sätter på en video.. Exempel: Jag trycker på en video på youtube. För att trycka på en ikon där nere i taskbar så måsta jag trycka ctrl+alt+del för att sedan trycka avbryt.. så funkar allt som vanligt igen.. Så det är när jag drar på en video. Jag hajar inte varför den gör så..
Någon som råkat ut för samma problem?

Av jockmex

ingen som vet?

Av jockmex

Skärm fryser!

Jag har precis ominstallerat min dator och hoppas att ett av mina största problem med datorn skulle försvinna, men det gjorde det inte.
Skärmen fryser då och då. Bara när man trycker ctrl alt delete och sen avbryt så är det som vanligt igen, men det är ytterst irriterande.. Någon som vet vad det kan bero på?

Och när jag startar upp datorn brukar jag ha problem med att jag får blue screen ifall jag trycker på en video när datorn är nystartad. Men om datorn har vart på över en kvart så brukar jag inte få det problemet, vad är det för fel ?`

Tacksam för all hjälp jag kan få. Och jag är inte så bra på datorer så snacka gärna i lite mer amatörmässigt språk så jag förstår

Av jockmex
Skrivet av bgix:

Har du fler AV eller liknande program installerade som kan blockera Comodo?

PS Tack Findah

AV program?

Jag vet inga program som skulle kunna blocka Comodo. Jag har bara ett antivirus?

/Mannen som inte kan någonting

Av jockmex

Och på system status står det:
"Comodo-Programagenten är inte igång!
Vänligen kör diagnostikverktygen för att lösa problemet."

Så trycker jag där till höger på "Kör diagnostik". Så råder den mig om att starta om datorn.
Jag gör det och samma grejjer står som det gjorde innan.

Av jockmex
Skrivet av Airikr:

Först och främst, COMODO är ett antivirus-program. Du vill ju bli skyddad mot virus, eller hur? Man är en galen person om man självmant lägger in virus i ens dator när man ej önskar sig några sådana.

Angående meddelandet. Ditt operativsystem frågar dig om du vill att COMODO Internet Security ska kunna hämta information om din dator(?), eller att du tillåter programmet att utföra en aktivitet. Du kan läsa mer om filen det handlar om (crashrep.exe) på följande sida: fbmsoftware.com/spyware-net/process/crashrep_exe/3374/.

Filen tar kort sagt hand om felmeddelanden från antivirus-programmet när det kraschar, och möjligtvis skickar rapporten till COMODOs server för att bli granskad.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Så vad ska jag göra med länken du visade mig, förutom att läsa.. Ladda ner filen eller?
Förlåt men jag kan verkligen inte mycket om datorer. Jag vill bara att allt skulle vara som vanligt. Men någonting har hänt, går inte ens o köra spel o grejjer nu utan att det börjar småhacka lite. Störande som!

Av jockmex

Om virusprogrammet Comodo..

http://img.ihack.se/?pm=1412864695305

Vad betyder detta? Jag fattar ingenting

Av jockmex

Kan du snälla ge mig en förklaring hur jag fixar denna inställing.. Skulle vara mycket tacksam för detta. Jag ber dig, har haft så mycket problem.

Av jockmex

Prob med surroundljud!

Hejsan! Jag har problem med mitt sourrond ljud..

Jag köpte en ny dator för 3 dagar sen och då medföljdes ett creative 5.1 sourrond ljud.. (Creative SB X-FI, 5.1)
Jag har kopplat in enligt beskrivningen och när kör ett sånt här "sourrond check" eller vad det heter.. så funkar alla!

Därefter trodde jag allt va bra så jag börja spela lite musik med windows media player 11. Då funkar 2 st högtalare bara och baslådan.. Jag undrar finns det några inställningar man kan göra för att det låter ur alla?
Jag har försökt leta efter något, men hittar inget. Sen testade jag youtube.com och lyssnade på musik där med.. samma sak!
Jag fattar inte vad som är problemet..

Tacksam för svar