Inlägg

Inlägg som jensenjr har skrivit i forumet
Av jensenjr

sitter med precis samma problem. inskaffade nyligen en till xfx 7970 för att få bf4 bland annat att flyta i eyefinity. detta gillar dock inte det övre kortet. det undre har ok temp 70-80 ca som är rimligt! men funderar på en NZXT Kraken G10 GPU Bracket på bara det övre kortet. tror det kan vara en bra investering då det är dåligt med andra alternativ.

Av jensenjr

førluster på tv marknaden men dom har ju playstation. førstår att det är olika grenar i føretaget men "Sony Tv exlusive somethingsomething with playstation 4" Goldmine!

Av jensenjr
Skrivet av Kvickstick:

Xbox go home

Your drunk

Av jensenjr

eyefinity och XFX 7970 GHz funkar helt ok men man det kan nog vara tid att skaffa ett til før att kunna dra upp det på ultra!

Av jensenjr

kjør ett par bot matcher med en hero som du kan lära dig! sen kjør du med den heroen et par matcher tils du fattar alla andre heroes och hur spelet øver lag fungerar.

førsøk hooka up folk i chatt (fek.s sverige chatten)och få igång VOIP + 5 manna lag. så dota ska spelas!

Av jensenjr

massa bra tips här men jag undrar om någon har info på hur man kan gøra ett runt hål i existerande plexi på ett chassi? 200 mm fläkt på ett corsair d650 corsair d650 ?

Av jensenjr

lite konstigt att man kan få coil whine på enbart ett spel men inga andra. bioshock i tankarna på på ett XFX 7970 GHz edition. men som sagt hølurar fixar det

Av jensenjr

samma gammla visa men østeuropa fungerade før mig igår vid release. før att få testa spelet innan lägg dax. men vart kommer folk spela sen? kommer det bli lite roliga sweclockers regioner?

Av jensenjr

ser att detta är en gammal tråd men om du bara är ute efter øversikt och inte testing och full øversikt vill jag rekomendera addgadget.com där finns det bland annat CPU/GPU och netverks gadgets som visar vad som førsigår. om du har windows 7 .dvs

Av jensenjr

jag är gott sugen på en invite jag me invita gärna. jag har en webb glass o bju på;)

PMa?

Av jensenjr

ahh ok jag gjorde en återställnings pungt. vågar ja nu uppdatera utan att de lägger der?

Av jensenjr

ahh jag tittade min xp skiva instalerade om... jag tänker hålla mig bprta från uppdateringar iaf;)

Av jensenjr

systemåterställning funkar inte

jag har en dator så vart rätt knasig. fick BSOD hela tiden och det gick inte och spela spel men sen tog jag r ett ram minne och installerade om xp nu flyter allt på sen börjar masa saker uppdateras vilket ska vara bra? och nu funkar inte internet så jag gör en systemåterställning till då jag trodde datorn funka men när jag ska göra systemåterställning igen går det inte... det är bara blankt och verkar vara en internet sida.. nästan... orkar verkligen inte installera om xp för 10 gången på en månad typ

HJÄLP

//jr