Inlägg

Inlägg som Zorerk har skrivit i forumet
Av Zorerk

Detta är ett typiskt fel på kabeln som går mellan moderkortet och skärmen. Iochmed att du skriver att detta händer när du vinklar skärmen så bekräftas det. Ett standard fel. Vet inte vad Apple har för policy på detta men kontakta inköpsställe så kommer du antingen få den utbytt eller reparerad.

Av Zorerk

Ärvde en Amiga 500 från min bror 1992 då han hade tröttnat på den. Mycket rolig leksak för en 4-åring. Något år efter det så kom en Pentium pro som farsan skulle använda ljudbyggs program med Windows 3.x. Jag använde den till annat när han inte såg.

Av Zorerk

Är det trådlösa en del utav ett gäst nätverk eller liknande? Alternativt är det trådlösa en egen router i sig så den ger ut egna IP adresser?
Att gå med i AD via trådlöst skall inte vara några problem. Har gjort detta flera gånger. Så känns som att det är någon design flaw eller liknande. Har du möjlighet till att visa en liten skiss hur det uppkopplat eller liknande?

Av Zorerk

Hej

Bor själv i Mancheter. Kan dock meddela att det är bättre att köpa en dator i Sverige än i England. Betydligt dyrare här än hemma i sverige. Spel=billigt men hårdvara är ca 10-40% dyrare här än i Sverige.

Av Zorerk

Sitter med en server som gör det du vill ha. Dock är det en VPS via jobbet.
Har följande specc.
1x 2.2GHz Intel Xenon, 1024MB ram(DDR3 1066Mhz), 500Gb (från separat SAN) och 100/100Mbit.
Behövs inte mycket mer. På denna kör jag. Mincraft Server med 768MB dedikerat(3 till 6 spelare brukar inte vara några problem), LAMP med ca 5 olika sidor hostade(Blogg, och kompisars sidor) och självklart lite annatför special lagring. Kör detta med CentOS. Behövs inte mycket mer. Du kanske inte får optimal prestanda 24/7 när allt körs samtidigt men annars klarar det kraven.

Av Zorerk

Kan rekommendera Crystone nu när de har 15 års jubileum. 15kr för 12 månader på deras webbhotells paket.
http://crystone.se/

Av Zorerk
Skrivet av kimzz:

WP är inget val för mig när jag kommer att ha över 2000 artiklar m.m. jag har lite erfarenhet sen är jag rätt lätt lärd så det löser sig nog.

Iochmed att du säger att det kommer vara över 2000 artiklar så skulle jag rekomendera Magento. Dock är Magento ett väldigt stort system men även väldigt modulärt så du har möjlighet att göra det mesta. Systemet har stöd för samtliga större betalning metoder så det skall nog inte vara några problem.
Iochmed att du har en hel del artiklar så kommer din databas att bli ganska stor så då blir frågan om vad du har för hosting tjänst idag och om de har stöd för magento.

Jag jobbar själv inom hosting branchen så skicka mig ett PM så hjälper jag dig gärna med diverse tips och annat.

Av Zorerk

Skulle inte rekomendera att uppgradera. Detta då du verkar ha en äldre laptop och en nuvarande Pata disk. Samtliga SSD'ar idag är av typen Sata. SATA och Pata är inte kompitabla.

Edit: BTW, IDE = Slang för PATA

Av Zorerk

Kanske man börjar att folda med mobilen istället om det kommer klienter för det.