Inlägg

Inlägg som Querth har skrivit i forumet
Av Querth

Laddtiderna var ju rätt korta redan men skulle man kunna få ner det till under en sekund så vore det ju nice, speciellt om man kommer gära mycket dungeon resets osv

Av Querth
Skrivet av Sveklockarn:

Kul med alla som klagar på att man inte kan skippar cutscenes/konversationer med tanke på att det typ första man får se är instruktionen att hålla Escape nedtryckt om man vill skippa.

Tagit del men ej förstått! 😂

Tydligen något flera råkade ut för att det inte gick, varken med ESC eller Lmouse1. Beta-problem I guess.

Av Querth

Nej. Jag spelade betan och blev ännu mindre sugen på att köpa spelet. Spelade en necromancer och en sorc till lvl 25 och är väldigt besviken på upplägget med cinematics som förstörde mycket av spelandet. Att låsa in en i konversationer konstant känns inte som ett bra koncept i Diablo, det är något som jag absolut inte gillade med Lost Ark.

Events som poppar upp på kartan är jag inte alls intresserad av och känns bara som försök till att man ska "Göra en grej till" för att spela längre bara och distrahera.

Combat är okej beroende på vilken klass man spelar. En hel del spells är väldigt underwhelming både grafiskt och ljudmässigt. Talenträdet hittils var väldigt oinspirerat men vill inte säga för mycket eftersom att man kanske inte hade tillgång till allting i betan.

Världen är mörkare och gråare men inte intressant. Kommer knappt ihåg någon specifik karaktär eller boss som riktigt fastnade från betan.

Det enda som jag verkligen gillade var att itemsystemet verkar bättre än diablo 3 och att man kan klura ihop rätt roliga builds.

Av Querth
Skrivet av Lussarn:

Det är rätt ointressant med spel där alla nya prollar får 200fps+. Jag skulle vilja se tester på dom riktiga system-dräparna.

MSFS är en sådan och där verkar denna 7950X3D vara riktigt bra.

Witcher 3 RT, torget i Novigrad, ett ställe som normalt sett kräver frame generation, hur presterar 7950X3D där? Det vore intressant att veta. Liksom som jag skrev tidigare, RT i hogwarts.

Det man är lite rädd för är att detta inte är generell råstyrka med den stora cachen, det kan komma ett CPU/Minnesbandbredd-krävande spel i morgon som inte kan använda cachen. Det kan vi inte veta så mycket om, men för att förstå det bättre borde man testa de allra tyngsta spelen som finns att tillgå.

Kan bara hålla med! Exakt de här spelen jag skulle vilja se mer tester i!

Av Querth
Skrivet av CreativeX:

För spel & Multitasking. Spelen blir ju också allt tyngre, så 8 kärnor känns osäkert om 2-3 år känner jag eller?

Med tanke på hur många nya spel som fortfarande är single-core begränsade känns det ju inte så oroande

Av Querth
Skrivet av Blub:

Ser ut som att AMD fortfarande är med i matchen. Det som förvånar mig är dock att folk byter cpu så fort någon ny släpps även fast de flesta kör på högre upplösning än 1080 och då spelar ju inte cpun någon roll längre då det blir gpu tungt istället.

Finns det någon anledning, förutom att visa att man har stor e-penis, att faktiskt köpa denna över förra generationen om man spelar i högre upplösningar?

Nu byter jag inte CPU ofta men det finns väldigt många spel jag spelar där CPU'n flaskhalsar mitt 3070 i 2560x1440p :(.

Många RTS (och liknande spel) är dåliga på att använda flera kärnor, The witcher 3, fallout 4, hogwarts legacy och world of warcraft är spel jag spelar där CPU'n flaskar ofta. Jag är mer sugen på en kraftigare CPU i dagsläget än grafikkort pga detta och då sitter jag på en 5600x ändå vilket är långt ifrån bäst men inte dålig.

Men visst kör man 4k och siktar på 60 fps och inte bryr sig om högre är inte CPU lika viktigt

Av Querth

Jag bytte precis från iphone 7 till pixel 7 och är supernöjd :). Hade haft kvar iphonen dock om inte batteriet var tvärslut och skärmen hade fått sig en liten stöt

Av Querth

Är väl ingen överraskning direkt? Företaget har ju dalat länge. Mer konkurrens, produktionsproblem och Apple som ersatt typ alla intel CPU'er med egen bättre hårdvara

Av Querth

Använder datorn precis som förut. Men jag gjorde redan undervoltning på RTX 3070 och tweakade 5600x i Ryzen master utan att tänka på elpriser

Av Querth
Skrivet av Sh4d0wfi3nd:

900 tycker jag är saftigt ändå. Det finns så många spel att välja på så det är i princip helt onödigt att köpa vid launch utan vänta en stund på 50% rabatt...
Förr (konsol-tiden 90-tidigt 2000) fanns det såklart många spel men det var ganska få som var bra. Då fanns även resale-möjlighet med fysiska kopior.

Om jag inte får fnatt och "hype" så väntar jag alltid för jag har en tillräcklig backlog att köra ändå.

Håller med, känns meningslöst att köpa vid release. Många spel blir billigare inom en månad till och med! Jag brukar vänta på minst 50% REA men oftast köper jag runt typ 75%~.

Och jag har över 200 spel på EPIC game store som jag enbart klickat hem när det är gratis och hittat flera pärlor där som Prey och the wolf among us.

Av Querth

Skulle ju helst vilja se alla lootlådor försvinna, samt alla diverse cosmetics i spel, och battlepasses och typ all sorts form av gambling osv osv

Av Querth

Inte säkert om det är final release i år, tvekar nog på det.. Men Storm Gate-betan drar igång mid-2023 så det är jag överlägset mest hypad över

Av Querth

Tråkigt besked!

Använder afterburner och det tog bort 98% av mitt coilwhine i spel med ett RTX 3070 när jag undervoltade. Väldigt smidigt att applicera settings vid varje start av datorn och lätt att göra om man kollar en kort youtube video

Av Querth
Skrivet av Laxpudding:

Vill du ha 120 Hz BFI mer än något annat är det Samsungs toppmodeller. Vill du ha en OLED med 120 Hz BFI, en begagnad C1:a eller S95B som docl inte verkar få tillräckligt med kärlek från Samsung.

Tror inte de övriga OLED-tillverkarna har ambitionen att slå LG på spelfronten. Kanske att LG återinför det med 2023-modellerna. Besked om några månader med köp om ett år.

Tack så mycket för svar! Det är ju inte ett "måste" men ska försöka få tag i en C1 då jag vill ha OLED. Är sugen på att testa spela med BFI i 120hz då digital foundry tycker det är riktigt bra i vissa snabbare spel. Jag skulle vilja testa lite själv :).

Skrev inte det här i förra inlägget men helt fantastisk TV-guide! Bra jobbat

Av Querth

Finns det någon LG C1 Kvar att köpa nuförtiden då C2 inte har 120hz BFI? Och om inte vilken motsvarande TV kan man köpa då?

Av Querth

Det är en dryck som vilken annan som helst spara lite till midsommar vettja

Av Querth

Finns det ingen version med AMD?

Av Querth

Ska ju vara riktigt bra batteritid tydligen? Men det finns inga tester än så länge va? Måste snart byta mobil från iphone 7 och är riktigt sugen på en pixel :).

Av Querth

RDNA 3 ska bli väldigt spännande att följa

Av Querth

And nothing of value was lost