Inlägg

Inlägg som V8Dragster har skrivit i forumet
Av V8Dragster

Då bjuder jag 250kr för den 2a

Av V8Dragster

Sneglade själv runt på många bla MSI men valde denna nedan, är samma processor i båda och skillnaden mellan 4060 och 4070 i bärbart är kanske 10-15% men skärmen på lenovon är avsevärt mkt bättre i form av högre upplösning, högre ljusstyrka, 100% srgb jämfört med msi strax över 50%, 165hz mot 144hz, marginellt större skärm på lenovon, bättre wifi och blåtand, större batteri på lenovon för att nämna några saker, när jag läste runt om msi var det många som klagade över gångjärnen till skärmen samt läste även att det inte är full effekt på grafikkortet jämfört med lenovon men hur mkt just det gör i skillnad låter jag vara osagt, det är förvisso inte rgb tgb på just denna lenovo men den vita belysningen tycker jag har varit bra, testade även en lenovo loq 16 med rgb tgb och 144hz skärmen och även om det är trevligt med rgb tgb så var skillnaden på skärm alldeles för stor då det trots allt är den man tittar på iaf i mitt läge annars använder jag min stationära.
Så om du inte har hunnit göra ditt köp ännu så är detta ett tips
https://www.elgiganten.se/product/datorer-kontor/datorer/lapt...

Av V8Dragster

Då en annan hann före så ändrar jag till 220kr

Av V8Dragster

Jag tar gärna en den andre för 200kr sålänge du har aktiverat koden

Av V8Dragster

320kr plus hjälp med aktiveringen

Av V8Dragster

250kr plus hjälp med aktivering av koden

Av V8Dragster

Undrade mest då mitt senaste köp tycks ha drabbats av otur vid tillverkningen med för mkt backlightbleed och om inte det skulle räcka så är där fem döda pixlar(vad jag hittat), förvisso en Lenovo Loq 16 men ändå.. och därmed är denna intressant beroende på pris förstås så min nästa fråga är hur länge du kommer köra annonsen?

Av V8Dragster

Hejsan, Jag undrar om senaste uppdatering för bios är gjord men antar att den är uppdaterad för annars hade du haft en svart skärm vid uppstart såvida man inte väljer att köra på nvidia grafikkortet alltid, finns där någon död pixel på skärmen? hur ser det ut med blödningar i kanterna runt skärmen?

Mvh

Av V8Dragster

Tele2
Obegränsad Snabb
249kr

Av V8Dragster

1000/1000 för 0:- så tyvärr inget svarsalternativ för min del

Av V8Dragster
Skrivet av jnsson:

Hur har du fått det så billigt?

Fick för ett par år sedan ner ett jag hade på 30GB till ca 170kr efter ha pratat med kundtjänst då jag hade fått ett nästan lika bra erbjudande hos hallon så dem matchade det utan tvekan med ett lägre pris än hallon erbjöd, sedan har jag varje år fått ringa och förlänga mitt erbjudande som blivit bättre och bättre fram tills nuvarande som jag har då dem inte kunde ge bättre på det jag hade så dem frågade om jag var intresserad utav obegränsat för 228kr dvs 60% rabatt och även om jag inte förbrukar så mkt som jag kanske borde så var det svårt att motstå för det priset
Men "nackdelen" är att jag har erbjudandet på en ett års period som jag behöver ringa och säga till om att få förlängt men om dem ger bättre erbjudande så är det väl ok.

Av V8Dragster

Tele2 5G Obegränsat 228kr per månad

Av V8Dragster
Skrivet av Sh4d0wfi3nd:

Hehe jag fick 7 beställde 8. Gick rakt ned i soporna tyvärr då de är kassa. För fraktbiten så var det netto på miljöpåverkan för samma person kom ändå med två paket till mig.

Hade inga förväntningar på hur dem skulle vara då jag tjäna mer på lägga till dem, men av ren princip måste man klaga för annars lär väl risken vara att andra säljare kanske gör samma sak med dyrare saker, reagerade också på det med frakten då det kommer ifrån Amazon själv att dem delade upp i två frakter.

Skrivet av Swedishchef_90:

Lagret tog nog slut, kommer 7 paket till om jag känner Amazon rätt 😂

Skulle inte förvåna mig ett dugg, för dem kan inte va så pass korkade att dem inte tror man ser skillnad på 9st och 2st

Av V8Dragster
Skrivet av Wheezymoon:

Jag fick 4st men på mitt paket fanns det öppning som de kunde ramla ut ur, och inte fått mini kompressorn än.

Mitt paket var helt så inget har trillat ut, kompressorn fick jag dagen innan men har inte hunnit testa den än mer än starta och höra hur högt den låter

Av V8Dragster
Skrivet av Wheezymoon:

För mig räckte det med 9st för att få det hela för 249,62

Gjorde samma sak själv, men av dem 9 pennorna så skickade dem endast 2 så tänkte se om du fick fler? nu var det förvisso bara utfyllnad för att få mer rabatt men av ren princip kommer jag att klaga

Av V8Dragster
Skrivet av MickeBoy:

På de två som jag testade på för mig själv blev det såhär med helförsäkring och 1000-1500 mil / år

WSJ029 (140): 368 / månad
WKE624 (170): 362 / månad

Jag har själv haft båda två och tycker helt klart bättre om 170 hk av de två jag hade.

Kollade precis på dem två bilarna på mig och det blir 360(140) och 373 per månad, är mindre skillnad än det var sist jag kollade(närmare 10år sedan) men vill minnas det var typ 50kr per månad som var skillnaden och visst det är inte mkt det heller men när det handlar om mer el mindre samma bil så är alla bäckar små alltid av värde, jo det är klart att ska man inte chippa så är ju 170hk piggare, men med BSR chippet som kostade ca 2500kr när jag kollade i samma veva så känns det mer "prisvärt" att gå från 140hk när man ändå får samma i slutändan men oavsett vilket så är skicket på bilen av högre prio.

Av V8Dragster
Skrivet av Returburk:

Varför är 140hk bäst? Motorn med 170hk är ju identisk

Det bästa med 140hk framför 170hk är billigare försäkring, samt om man är inne på att chippa så kostar det lika mkt samt man får lika mkt dvs 180-190hk med BSR

Av V8Dragster

Antar det är ett motorfäste som är problemet men samtidigt "borde" det kunna höras när gummit i dem är slut för då rör det sig väldigt mkt mer än vanligt och det klonkar o har sig, om den inte går på alla cylindrar eller misständer uppstår även vibrationer mest av det förstnämnda om det inte är rejäla misständningar men ngt sådant kan man omöjligt missa, om den inte går på alla cylindrar går den som skit och misständningar gör den förvisso det oxå men det beror på hur kraftigt det misständer samt man hör även det när sådant sker(förutom dem farligaste misständningarna dvs dem man inte hör), skulle förvåna mig väldigt mkt om det inte är en elektrisk fläkt, dels för där är inte plats samt motorn är tvärställd och därmed ännu mindre utrymme för en fläkt monterad på motorn.
Men som du säger det sker inte alltid samt det sker oavsett om du kör eller står stilla därmed kan drivlinan uteslutas, och fläkten kan inte skapa några nämnvärda vibrationer däremot höras om det är kasst lager i den, och därmed tror jag att det är med största sannolikheten ett motorfäste som är väldigt slitet som glappar och orsaken som du säger att det inte sker hela tiden kan vara så enkelt att det beror på vädret.

Av V8Dragster

Hade tidigare en VT60 som tyvärr gick ett tragiskt öde till mötes, när jag sedan letade ny tv blev valet oerhört enkelt då det enda som duger i mitt tycke när man kommer ifrån plasma är oled, det blev då en lg E6 som jag var och är minst lika nöjd med som jag var med plasman, har även erfarenhet av lg C1 som såklart är vassare än E6, men liksom VT60 så har E6 3D vilket jag gillar och när det är på bättre/likvärdig nivå som det är på bio så kan jag inte klaga, var väl i början när jag såg på sport som jag ansåg att det såg bättre ut på plasma pga teknikernas sätt att hantera snabba rörelser, är ju ingen dealbreaker och jag har vant mig men kan vara värt att nämna.
Men tyvärr var E6 generationen den sista med 3D men klarar man sig utan det så är årets upplaga alternativt förra årets(bl.a. C1) av oled en värdig ersättare till din VT50.

Av V8Dragster

Hej, Jag skaffade en Asus AX56U till min mor som inte har mer krav än att det ska fungera smärtfritt och i mitt tycke har den fungerat över förväntan, wifi på 5Ghz räcker till hela lägenheten(trea på 80kvadrat), hastigheten mätt med mobil över wifi 6 pendlar mellan 500-600Mbit förutom i köket där det kan gå ner mot 400Mbit, kör man istället med kabel får man ut runt 950Mbit.
Så för sitt pris och vad den levererar har jag inget att klaga över.

Gällande kablar så är detta kanske ett alternativ till ett överkomligt pris
https://www.biltema.se/kontor---teknik/datortillbehor/natverk...