Inlägg

Inlägg som WaltX har skrivit i forumet
Av WaltX

Kommande chassin?

Hej,

Är det någon som har koll eller har hört någonting om kommande chassin från CM, Corsair, Thermaltake, m.fl?

Tack på förhand,
/Walter

Av WaltX

Jag som hoppades på nya kort innan BF3. Man man vet ju aldrig, kan komma som en överraskning.

Av WaltX

Hur skapar jag en ikon (av Sweclockers) till startsidan med Opera Mobile i Android? Vet att det står hur man gör i nyheten men det ser inte ut så där för mig.

Av WaltX

Den ser också riktigt bra ut. Tack för tipset!

Är det någon som har koll på kommande chassin?

Av WaltX

Chassi med bäst kylning?

Hej Clockers!

Det är dags för mig att byta chassi snart tänkte jag. Jag är ute efter ett chassi med riktigt bra kylning men som också är lätt att arbeta med och har gott om utrymme. Just nu funderar jag mest på "Cooler Master HAF X". Finns det bättre? Eller kommer det nya chassin inom en snar framtid som jag bör vänta på?

Tack på förhand!
/Walter

Av WaltX

Tack för alla svar!
Så om vi ska sammanfatta det hela så är det alltså inte värt att byta upp sig. Då lyssnar jag på er och väntar på kommande grafikkort.

Av WaltX

Byta från GTX 480 till 580 - värt?

Hej,

Det är så här att jag har märkt av en ganska stor ökning av elräkningen numera och misstänker att det är mitt GTX 480 som är boven. Jag vet också att 480-kortet drar mest ström av alla(?) dagens grafikkort (förutom 6990 och 590). Så jag undrar om det lönar sig att byta till ett GTX 580, både prestanda- och strömförbrukningsmässigt?

Tack på förhand!
/Walter

Av WaltX

Detalj då man stänger av skärmen?

Hej,

Jag har en HTC Inc S och har precis laddat ner Android 2.3 Gingerbread. Min fråga är om den där snygga detaljen som ser ut som att man stänger av en gammal TV då man stänger av skärmen ingår i 2.3 eller om det är en exklusiv detalj i Nexus telefonerna (då jag bara har sett det i Nexus)?

Kolla 4:42 här om ni inte förstår vad jag menar: http://www.youtube.com/watch?v=XRaXL1L65Vg

Tack på förhand,
/Walter

Av WaltX

Ja det är Tele 2. Har startat om två gånger men problemet vill inte ge sig. Kan inte kryssa i "Mobilt nätverk" eftersom den är grå och går inte att klicka på ens...

Av WaltX

"Begränsad tjänst"

Hej,

Nätet lade bara av i min Inc S. Står "begränsad tjänst" och så är det ett kryss ovanför staplarna. Hur aktiverar man tillbaka 3G?

Tack på förhand,
/Walter

Av WaltX

Hur överför jag från SIM till SD-kortet?

Står ju inte vad klockorna heter eller hur man får tag i dem...

Av WaltX

Bild på kontakter och klockor

Hej,

Undrar hur man kan få profilbilder till sina kontakter? Jag har försökt att länka med Facebook men jag ser bara min profilbild. Alla mina kontakter har jag på SIM-kortet. Hur gör jag?

Jag skulle också vilja byta utseendet på standard klockan som finns på "startsidan" i Android. Vart kan jag ladda ner olika klockor? Har kollat på dem som går att hämta via HTC Sense men det måste väl finnas fler?

Mobil: HTC Incredible S
OS: Android 2.2.1

Tack på förhand,
/Walter

Av WaltX

Jag har nu bytt telefon och det är samma fel på den nya. Det är alltså ett fel som alla Incredible S lider av. Synd.

Av WaltX
Skrivet av Aka_The_Barf:

tror han menar att moderna mobiler är mer hand dator än mobil i dag, i vilket fall så fular han sig nog bara.

ont: har en galaxy s och lider av samma problem när det kommer till hög musik, man får ha i åtanke att det faktiskt är en telefon och ingen proffs kamera för tio tusentals kronor som är gjord för att spela in konserter mm där musik spelas väldigt högt.
vet inte hur vanligt detta fenomen är dock.

att det knastrar under samtal är helt fel, antar att det kanske är RMA som gäller.

www.swedroid.se kan du kika på för att se om det kanske går att fixa och vad andra gjort med liknande problem.

Tack, ska försöka med Swedroid.se

Är det någon annan som har Incredible S och lider av samma problem?

Av WaltX

Nix, finns inga inställningar som fixar problemet verkar det som. Jag kan leva med dålig ljud vid videoinspelning, men inte att det knastrar under samtal. Sjukt irriterande.

Av WaltX

HTC Incredible S knaster

Hej!

Jag är en ny och väldigt nöjd ägare av en HTC Incredible S, men det finns en sak som jag stör mig på. Då man spelar in ett videoklipp i tyst miljö så hör man en ständig brus i bakgrunden hela tiden. När man spelar in hög musik så knastrar ljudet istället. Även ljudet då man ringer/pratar med någon knastrar. Jag har testat att prata med en HTC Desire Z och samtalet låter hur bra som helst. Vad är problemet? Är det någon inställning som jag har missat?

Använder Tele 2.

Tack på förhand,
/Walter

Av WaltX

Källa?

Av WaltX

Ligger på 60-100 fps på Hardcore inställningar. Inte illa

Upplösning: 1680x1050
- Intel i7 930
- GTX 480
- 6GB RAM

Tycker som många andra att grafiken är alldeles för suddig (blur). Gillar inte heller att man inte kan ändra på specifika grafikinställningar. Känns verkligen att Crytek har prioriterat konsolerna vilket är riktigt synd

Av WaltX
Skrivet av Oldskool:

Oavsett vilket, undvik i alla fall iPhone4. Den ligger långt efter kurvan av teknisk utveckling nu, och priset är ju skrattretande. Dessutom alla inbyggda nackdelarna med att välja Apples produkter. Om du verkligen verkligen måste ha just en iPhone så vänta åtminstone på 5:an, som väl åtminstone kommer att ha hyfsade specs, dual core och NFC och sånt, när den släpps. Sen att den ligger långt över din budget går väl att lösa med nåt "Sälj av hälften av allt ditt lösöre varje månad"-abonnemang.

När kan man få veta vad Apple har att komma med i år?

Av WaltX
Skrivet av Oldskool:

Vänta en vecka. Då kommer två nya high-end android ut. Välj sedan bland dessa:
* Nexus S: Googles egna telefon. Den första med android 2.3. Bra egenskaper överlag. Innehåller en del intressanta nyheter, såsom inbyggt gyroskop, samt NFC. Den senare tekniken ger dig på sikt möjlighet att identifiera dig med din telefon, och sköta använda den som betalningsmedel. Dock måste butikerna ta NFC i bruk först för att det skall bli riktigt intressant.
* LG Optimus 2X: Världens första dual-core telefon. Superprestanda. Underbar för spel och annat krävande. Har dock android 2.2 vid lanseringen, inget gyro och ingen NFC.

Eller så väntar du till försommaren, då kommer:
* Sony-Ericsson Arc. En rikigt snygg och cool kvalitetstelefon. Dock inget dual-core, NFC och liknande så vitt jag vet.
* Samsung Galaxy S2. Har alllt och mer därtill. Världens bästa skärm. Du får dock vänta till maj eller nåt.

Kommer det ingen intressant telefon från HTC då?