Inlägg

Inlägg som WaltX har skrivit i forumet
Av WaltX
Skrivet av KRQKAN:

inte för att vara sådan men ZSU-23-4 "Zeus" är coolare ;);)

är det imorrn "14 aug" de skulle släppa en ny trailer?

Vart har du hört det?

Av WaltX

Har beställt från http://www.game.se/. Det ingår allt som Webhallen erbjuder förutom "unika dogtags". 150 kr billigare än Webhallen också. Har alltid fått mina spel i tid därifrån och ibland dagen innan till och med.

Av WaltX

Riktigt snålt med 48 timmar. Väntade mig 2 veckor.

Av WaltX

Pågår ett krig mellan MW3 och BF3 genom en poll just nu. MW3 leder en aning just nu så rösta på BF3! http://www.t3.com/feature/poll-battlefield-3-or-cod-modern-wa...

Av WaltX
Skrivet av Hankyspanky:

Någon som har koll på när den stängda betan startar?

Skickades från m.sweclockers.com

Finns ingen information om det i nuläget, men under Gamescom som börjar den 17 augusti så lär det dyka upp info om betan.

Av WaltX
Skrivet av ErDraug:

Hmmm jag fick då poäng varje gång jag gjorde något av det du nämner, fick t.o.m ett ribbon vid några tillfällen för just detta..

Konstigt, fick inga poäng alls.

Av WaltX

Någon som märkte att man inte fick poäng för att ge ut ammo, medkits och reparera i alphan?

Av WaltX

KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR - Bluescreen

Hej,

Då jag ställer in datorn på "strömsparläge" och sedan klickar på musen för att sätta igång datorn igen så dyker det upp en bluescreen. Den säger "KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR". Datorn har jag byggt själv för några veckor sedan utan några som helst problem. Hur kan man lösa detta?

Bild: http://farm7.static.flickr.com/6137/5984575560_b048d6aa4f_b.j...

Datorn:
- Windows 7 Premium 64-bit
- Asus P8P67 B3
- Nvidia 560Ti
- Intel i5 2500
- Corsair 8GB (2x4096MB) CL8 1600Mhz VENGEANCE
- 1TB Western Digital Caviar Green

Alla drivrutiner är uppdaterade (vad jag vet). Jag misstänker att det är någonting fel med hårddisken och har testat "chkdsk /r" i cmd med problemet kvarstår.

Tack på förhand,
/Walter

Av WaltX

Någon som vet när alphan slutar? Har hört att den slutar den 31 juli.

Av WaltX

Om någon vänlig själ har en oanvänd alphanyckel att ge ut så är jag väldigt intresserad. Tack på förhand!

Av WaltX

Fick även svar av zh1nt0 angående MoH beta access. Det verkar inte spela någon roll om det är "Limited Edition" eller "Tier 1 Edition" eller om du har förbokat MoH eller ej. Så länge fodralet har den röda BF3 klistermärket så är man inne i den tidiga betan.

Av WaltX
Skrivet av Lofman:

Verkar dock inte hända så mycket med invites idag, har inte sett något någonstans och klockan börjar bli "mycket".

zh1nt0 skrev för 2 minuter sedan på Twitter att koderna inte har skickats ut än. Alltså finns det fortfarande chans att flera nycklar släpps senare idag.

Av WaltX
Skrivet av Maikel:

Sandy Bridge-E = Ersättare till Socket 1366 32nm

Ivy Bridge = Ersättare till Sandy Bridge, samma socket, 22nm istället för 32nm

Så Ivy Bridge lär vara den bättre av dem?

Av WaltX

Vad är skillnaden mellan "Sandy Bridge-E" och "Ivy Bridge"?

Av WaltX

Problem med Facebook Check In

Hej,

För några veckor sedan har jag börjat få problem att checka in med Facebook i mobilen. När jag går in på "platser" och sedan klickar på "check in" så laddar den i evigheter. Samma sak om jag försöker lägga till en ny plats. Annars fungerar Facebook som den skall.

Jag har en HTC Incredible S med Android 2.3.3. Facebook versionen är 1.5.0.

Någon som har någon lösning?

Tack på förhand,
/Walter

Av WaltX

Chassin handlar väl mer om smak på utseendet och prioriteringar. Fördelen med Arc är att den är byggt för lättare kabeldragning som jag ser det. Fördelen med CM är att den (kanske) har bättre kylning.

Av WaltX

Anslutningen bryts i några sekunder

Hej,

Det är såhär att min internetanslutning (ADSL) bryts då och då i kanske 5 sekunder innan den kommer tillbaka. Detta kan hända flera gånger på raken och ibland upphöra i någon dag/timme. Det är väldigt irriterande då jag lirar onlinespel och kastas ut till menyn hela tiden.

Modemet är kopplad i huvudjacket här hemma. I början trodde jag att det hade med telefonerna att göra då man svarar/ringer med dem, men det händer även då telefonerna inte används. Jag har sökt igenom datorn efter spyware som kan orsaka problem med anslutningen, men har inte hittat något. Så här har jag inte haft förut och jag har inte ändrat på några inställningar någonstans.

Så jag hoppas att ni kan hjälpa mig att identifiera problemet. Vad kan det vara?

Tack på förhand!
/Walter

Av WaltX
Skrivet av awesometrygg:

Hej alla!

Har nu lagt in min beställning, det blev en thermaltake!

Önskar er alla lycka till i chassivalet och tack för all hjälp!

MvH Awesometrygg!

Jag har också bestämt mig för Thermaltake tillslut.

Av WaltX
Skrivet av awesometrygg:

Hej!

Tack för svaren:)

@ WaltX
Stog också och valde mellan en massa chassin, bl.a. Thermaltake 10GT, Cooler Master HAF X och faktiskt numera Corsair 700d. Tycker att NZXT Phantom ser alldeles för plastig ut, tror inte den är snygg när man väl har den "i handen".

Om det är bra luftcirkulation du vill åt så är det väl Cooler Master HAF du ska ha, då haf står för "High Air Flow", men annars tror jag det nästan kvittar så länge du har bra/många fläktar och ett någorlunda bra chassi.

När jag väljer vilket chassi jag ska ha så väger jag tysthet, luftflöde och utseende mot varandra, där ingen är viktigare än en annan. Då kom jag fram till att Thermaltake 10GT var den jag skulle ha! Eftersom jag gillade designen på alla lådorna kunde jag kvitta dem mot varandra, så kvar var bara luftflöde och tysthet i min lilla ekvation. Där är ju HAF:en och 700D lite av varandras motsatser, där båda har bra värden inom områdena, men HAF:en lutar lite mer åt bättre luftflöde och sämre ljudisolering tack vare alla dess "hål", tvärtemot lutar 700D:n mer åt bättre ljudisolering och sämre luftflöde tack vare dess slutna form. Thermaltaken är väl lite av en mellangrund här, som både har bra luftflöde och ok ljudnivå (+den ser ju lite mer ut som ett monster än dess motståndare).

MvH Awesometrygg

Okej. Har också läst att HAF X har dåliga dammfilter. Därför lutar det mer åt Thermaktake just nu.

Av WaltX

Funderar också på att köpa detta chassit. Står mellan Thermaltake 10GT, Cooler Master HAF X eller NZXT Phantom. Kan inte bestämma mig. Vill ha ett chassi med riktigt bra luftkylning.