Inlägg

Inlägg som Grillcliff har skrivit i forumet
Av Grillcliff

Haha, kul tråd! Jag namndroppar Ilja och Alizee i vanlig ordning! Da Bear ska träffa en tjej, Thomas (?) fascination för Lene Marlin, x3mist som med handen på hjärtat kanske inte skulle hänga på nördforum, slampas utbrytarforum. Såg jag hade 2500 inlägg, men jag vet inte om jag vågar läsa igenom något som säkerligen kantas av otrolig präktighet och nonsens, haha. 10 år är lång tid...

Av Grillcliff
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ixion_
Oj, läste också på Aftonbladet idag om Bijan och mindes att det var en snubbe på SweC (det var några år sen jag var aktiv) som kalla sig Bijan så jag var tvungen att kolla och det var tydligen samma person.

Vila i frid.

Samma här. "Hoppades" in i det sista att det var tal om en dubbelgångare...

Av Grillcliff

Webbkonsulterna tar 45 kr + moms första året och har lägsta pris-garanti. Hur den fungerar vet jag dock inte, men jag har registrerat några domännamn genom dem och det har inte varit några problem.

Av Grillcliff

Trevligt test som gav lite mer inblick i hur apparaterna fungerar (eller inte fungerar). Är på G att införskaffa mig en Popcorn Hour och suget blev en smula större nu

Av Grillcliff

Vilken nostalgisk tråd! Och det faktum att man fortfarande känner igen och kan mima Alizee-låtar visar väl bara att vissa saker etsar sig fast mer än andra

Av Grillcliff

Efter att ha jobbat natt tre dagar i veckan i närmare två år var man rätt van, men det var först efteråt som man insåg att den mesta till ledig tid inte gick att planera något vidare. Det var grymt skönt att kunna gå och lägga sig på kvällen istället för på morgonen.

Av Grillcliff

"En bra dag ska helst bestå av 4,2% lackhet."

Så sant som det var skrivet.

Av Grillcliff

Vad jag vet vill Internetgirot att man anger kollinummer för paketet man som säljare skickar iväg, så det kommer finnas bevis för att något har skickats iväg i varje fall. Sen kan detta något förstås vara en sten, men då är det bara befängt av köparen att godkänna köpet

Av Grillcliff

Jo, det är klart det funkade. Stort tack, det ser betydligt mycket snyggare ut också

Av Grillcliff

Det verkar defenitivt smidigare med någon form av loop än att skriva ut allt, men jag tror inte problemet ligger där. Problemet var att om jag väljer det som namngetts till ex. id11 så visas först det som visas om man väljer id1, men sen även de för id11. Så är det även för resterande tvåsiffriga id som börjar på 1. Det är som att den matchar id11 med id11 och id11 (för att "id1" ingår i "id11").

Jag är inte hemma och kan testa, men det kanske avhjälps med din något kompaktare kod. Får kika på det sen imorgon, du ska hur som helst ha stort tack. Jag återkommer om det inte funkar

Av Grillcliff

Matchningsproblem med javascript

Hej!

Sidan det gäller är http://www.varukorg.se/butik/att.asp Fipplar så smått och får det nästan att fungera som jag vill, så när som på en punkt.

Om man som synes väljer ex. id10, id11, id12, id13 och så vidare matchar det även mot id1 och valen för detta visas således. I koden står att finna

if ( txt.match(id1) ) { document.getElementById(id1).style.display = 'block'; }

och jag har på känn att det är ordet match som spökar. Hur får man det att fungera som med de 9-10 första valen?

Hoppas problemet är överskådligt!

Av Grillcliff

Jag tycker det lät bra, som så många gånger förr, även om jag inte delger det så ofta

Läste inte inlägget så noga och skulle just påpeka att plinkandet i början påminde om en Robert Miles-låt (måhända att det var Children), men det visste du inte helt otippat redan om.

Av Grillcliff

Jag är barnsligt förtjust i Nordeas logotyp.

Av Grillcliff

Helt klart den snyggaste modifikationen av osCommerce jag sett, eller ska jag säga enda? Jag har väl inte letat överdrivet mycket, men tummen upp!

Av Grillcliff
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Miiix
Leta upp en WinXP Home skiva och formatera om med den.
Använd licensnyckeln du fick med Dellen.

Det kan väl eventullt funka eftersom installationsprogrammet inte känner av återställningsskivan som "Win XP Home"-skiva (fortsätter promta med att jag ska stoppa i "Win XP Home"-skiva), men jag vet inte ifall jag känner någon med sån skiva bara. Det får kollas upp.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av nidas
i värsta fall kan du väl köpa en 2.5" externlåda som du smäller in disken i och formaterar. men där snackar vi modern av alla nödlösningar som inte ens är kul att ha att göra med.

Jo, hade det rört sig om stationära datorer hade det varit som gjutet, men jag är inte så haj på att skruva i bärbara.

Har en korridorare som ska ta sig hit och kika på problemet. Annars säljer jag bort den för en femhundring mindre till någon bror som tycker det är kul att meka och tar den smällen. 3500 spänn för en Inspiron 1150 är iofs väldigt kompisprisaktigt om den bara har mjukvarufel

Av Grillcliff

Återställning, vill inte känna av Windows-skivan

Hallå!

Sitter i väldigt knivig sits. Har en bärbar Dell-dator (Inspiron 1150) och försökte igår göra full återställning. I Windows (XP Home) matade jag in återställningsskivan och valde att installera Windows. Den kopierade installationsfilerna till disken och det var nog fel alternativ.

Nu när jag startar upp kan jag välja på (1) Windows XP Home eller (2) installation av den samma. Väljer jag 1 klagar den på att system32/hal.dll saknas och väljer jag 2 kommer jag in i installationsprogrammet där jag kan välja att installera på nytt eller reparera en installation. Väljer jag att installera på nytt vill den att jag sätter i skivan, trots att den redan finns i. I reparera-läget känner den inte heller av skivan, utan klagar på att det inte går att hitta de filer den försöker anropa vid exempelvis formatering. Finns ingen diskettenhet till datorn heller!

Det är ju nån Dell-specialare till skiva, men hur får jag hårddisken helt ren så jag kan köra från scratch? Har sålt datorn och han är förstås ivrig att ta över den och jag har grymt ont om tid då jag åker utomlands en längre tid på tisdag morgon.

Nån som rent av bor i Jönköping och ställer upp och kollar på det snarast? Givetvis mot bra ersättning, är rätt desperat just nu.

Hjälp
Fredrik

Av Grillcliff

Där jag sorterar postpaket jobbades det sist fredag natt och återupptas sedan tisdag natt, så du ska väl inte hoppas för mycket. Det är som sagt trots allt julafton och röda dagar.

Av Grillcliff

Tror bestämt att du får specificera lite bättre vad du egentligen menar för att kunna få hjälp med problemet. Jag kan väl tänka mig att du kanske vill ta backup på det du har installerat i detta nu på datorn din. Om inte, kan det inflikas med att piratkopieringsdiskussioner inte är tillåtna. Har du tankat hem Windows och vill ha hjälp med att få ut det på skiva är det alltså ytterst olämpligt att diskutera det vidare här.

Av Grillcliff
Citat:

Kör på den

*Tråd låst*

Av Grillcliff

Har för mig att de hade med spelbart demo av Worms, två banor på ett ungefär, på en CD och det gick verkligen varmt, även om det hackade på 33Mhz:aren, eller vad man nu hade då. De hade väl även med ett demo på något snyggt äventyrsspel som innefattade "Bud" i namnet. Möjligt jag blandar ihop det med något, men tuffa spel