Inlägg

Inlägg som [TBOC]Razor har skrivit i forumet
Av [TBOC]Razor
Skrivet av pimtim:

hur funkar de?

bara koppla in usb med ps4 kontrollen och köra bara?

Så har det funkat väldigt länge med DS4.... Jag har lirat Euro Truck länge med min DS4 Camo som jag köpte ENBART just för att lira ETS2 med den.

Äldre DS4:or ska visst inte ha native stöd i windows men min Camo funkade direkt man pluggade in kabeln på tre olika datorer. Så det steam har gjort är ju egentligen inte alls att "ta DS4:an till PC" som många verkar tro utan enbart gjort ett API som underlättar för utvecklare.

Av [TBOC]Razor
Skrivet av FlashTec:

Hmm så om jag förstår dig rätt nu, bromsar har inte varit min starka sida hittills

Om ABS används för handbromsen så aktiverar den det redan trasiga systemet så att istället för att man själv trampar bromspedalen i golvet utan inbromsning som resultat så gör ABS systemet det åt en och resultatet blir att det inte bromsar ändå? Förlåt om jag dumförklarar mig själv, har skruvat en hel del med annat med bromsarna har jag alltid överlåtit till folk med erfarenhet

Nu har jag ju inte läst det där inlägget om aktivering av handbromsknappen vid färd och sen är det med stor sannolikhet olika mellan olika tillverkare men ja, OM knappen vid färd endast används för att aktivera ABS-bromsning på dom bakre oken så är ju effekten av "handbromsen" exakt samma som om man bromsade själv med pedalen. Dvs noll broms om hydraulsystemet är sönder.

Fungerar hydraulsystemet men bromspedalen av någon anledning inte funkar så kommer ju aktiveringen av bakre oken via ABS faktiskt bromsa in bilen som det är tänkt men det är ju enbart OM det bara är fel på "pedalen" och övriga systemet är ok.

Av [TBOC]Razor
Skrivet av FlashTec:

Kanske tolkade det fel eller nåt då. Tolkade det som att bakbromsarna då inte låser sig utan jobbar med ABSen så att man kan styra undan från hindret och inte totalt låsa sig vilket antagligen skulle kunna generera en rejält skaplig sladd på halt underlag.

Görs bromsaktiveringen via handbromsens ställdon (motorer) så är det ju en bra grej eftersom man då använder ett mekaniskt system istället för det icke fungerande hydrauliska systemet. Använder man istället ABSen för att enbart styra bromskraft till dom bakre oken via hydraulsystemet är det ju idiotiskt eftersom enda anledningen att använda handbroms vid färd är ju om färdbromsen slutat fungera...

Av [TBOC]Razor
Skrivet av FlashTec:

Det låter ju som en bra idé då blir dom alltså som vanliga bromsar även om det bara bromsar i bak

Det låter ju som en totalt idiotiskt USEL idé!!

Om man tvingas använda handbromsen pga att bilens ordinarie hydrauliska bromssystem inte fungerar är det ju totalt idiotiskt om "handbromsen" bara försöker trycka ut kolvarna bak via ABSen som är det hydrauliska systemet som inte funkade till att börja med...

Elektrisk handbroms är bara ren skit på alla sätt och vis förutom att man slipper slösa muskelkraft på att dra i en riktig handbromsspak. Ja, sista delen av senaste meningen innehöll sarkasm...

Ur servicesynpunkt är elektrisk handbroms en ordentlig plåga eftersom bilen kanske måste tvingas att släppa handbromsen via diagnosmjukvara innan man kan börja dela bromsarna och i vissa fall måste även tändningen vara igång UNDER HELA JOBBET för annars aktiveras den elektriska handbromsen igen dvs försöker "dra handbromsen" och det är ju inte direkt ett tiominutersjobb om man gör det ordentligt vilket vi iaf gör på verkstaden där jag jobbar.

Efter att bytet av klossar är gjort så ska man såklart knappa dator igen och låta bilen kalibrera dom nya klossarna och efter det är det kanske klart om man har tur...

Av [TBOC]Razor

En månad ifrån 30-bomben och det jag ångrar mest i mitt liv när det gäller uppväxten är att jag var åt helvete för snäll när jag var liten, en snäll introvert kille är verkligen INGEN intresserad av...

Kort och gott hade jag fått göra om allting från början så hade jag nog fan sett till att vara skolans värsta svin, dom verkar alltid få allt dom vill i skolan.

Sen önskar jag att jag haft mer stake när jag var yngre, vågat göra mer sociala grejor. Vem här har tex tackat nej till fyra-fem snygga brudar när dom frågar om man vill följa med dom ut på stan i paris och ha kul utan istället legat på ett hotellrum och glott på en dåligt franskdubbad version av någon rocky-film ??

<------ Dat guy did it......

Men men, nu har jag efter lång arbetslöshet äntligen hittat en arbetsplats som jag verkligen gillar och jag gör något jag tycker om med även om det är hyffsat kass lön att vara bilmek och även ganska tungt. Men hellre ett sämre betalt jobb man trivs med än ett välbetalt jobb man hatar!

Av [TBOC]Razor

Years of service 12
Member since 29 November 2003
404 spel på kontot

http://steamcommunity.com/id/saabaeroftw/

Skaffade såklart steam pga HL2 som jag var extremt hypead över efter att ha sett deras teknikdemo och lirat en av dom tidigaste beta-läckorna.

All in all kan jag ju helt klart säga att jag var nöjd med HL2, bra spel med mycket ny teknik under huven.

Fast jag väntar fortfarande på HL3....

Av [TBOC]Razor

Köpte bland annat ett moderkort där till ett datorbygge och jag fick hem någons begagnade returexemplar eller något då moderkortet låg i en omärkt vit innerkartong med fabriksklisterlapp på sig och när jag skulle sätta ihop datorn märkte jag att kylarfästet saknades på moderkortet.

Tog nog två eller tre veckor MINST innan jag hade lyckats få igenom att dom skulle byta det och fått det nya kortet. Så dom säljer returexemplar till fullpris, antagligen refurb också till fullpris och kundtjänsten är värdelös.

Hoppas att du får rätt grej direkt och i rätt skick annars kan du vara beredd på en rejäl väntan....

MAO om det inte framgick av resten av inlägget så är Proshop verkligen inget jag rekommenderar om det inte skulle vara halva priset eller bättre deal på något.

Av [TBOC]Razor
Skrivet av tcntad:

Köper man en iPhone för att ha full kontroll över sin enhet?

Man köper iphone för att dela sina privata bilder med världen lättare

Av [TBOC]Razor
Skrivet av Naga:

Hon kommer inte ha någon tillverkargaranti på gråimport, kanske kan ses som ett problem?

Tillverkargaranti på en begagnad telefon ??

TS: Mer specifikt, är det en beggad eller en "refurbad" telefon ?

Av [TBOC]Razor
Skrivet av SM-LoD:

Bra att du tog upp det. När jag googlade insåg jag att det troligen inte är ett komplett Riptide jag kommit över, då det inte innehåller någon staty tyvärr. Jag tar kort på innehållet när jag kommer hem och lägger upp här

Skrivet av SM-LoD:

hmmm. Yeah, well, I posted the maximum pics allowed and I assume that if u'll want pics on something i particular u'll let me know. What pis are u missing? :=)

Att statyn som är själva huvudnumret i zombie bait edition inte finns med är ju lite av en besvikelse om jag ska vara ärlig :/

Är FC4 helt komplett och är AItD oöppnat eller bara oanvänt ??

Av [TBOC]Razor
Skrivet av SM-LoD:

Haha, i normalfallet hade jag absolut hålla med, men då det bara är en statue kändes det inte lika relevant! Men men, då har alla koll på den biten 😌

Skickades från m.sweclockers.com

This thread is worthless without pics!

Av [TBOC]Razor
Skrivet av SM-LoD:

Tyvärr inte. Det är en ganska rejäl pjäs och kartongen var därför rejäl den med så den åkte i återvinningen :/

Ajjabajja!! äkta spelsamlare vet att två tredjedelar av värdet sitter i förpackningen och inte innehållet

Av [TBOC]Razor
Skrivet av setz:

Bytte ut headsetet till ett likadant, samma problem. Måste vara någonting med min dator, jag hör nästan bara ljudet i vänstra örat. När jag kör headsetet direkt in i datorn funkar det bra, men så fort jag sätter in headsetet i det lilla modemet så blir mitt ljud konstigt.
Vet verkligen inte vad jag ska göra.

För min del så har jag exakt samma problem om jag BARA stoppar i sladden från lurarna rakt in i datorn, dvs tvärt om från dig

Den lilla grejen du får med lurarna är inget modem utan ett USB-ljudkort och det måste du använda för att använda lurarna till datorn såvida din dator inte har en TRRS-ljudkontakt, dvs ett ljuduttag med fyra poler.

Till min android-telefon så funkar lurarna klockrent och dom ska även funka att plugga in i PS4-kontroller för att få ljud där.

Tror att ditt problem med lurarna inte har med hårdvaran att göra utan är mjukvarubaserat. Eller så har du inte satt i kontakten ordentligt i usb-grejen men det borde du väl ha märkt hoppas jag

Av [TBOC]Razor
Skrivet av volfi2:

Logitech G35 / G930 ! <3

Jag har alltid varit lite av en Logitech-anhängare men efter att ha haft ett par G930 själv och en av ungarna har haft två par så kan jag säga att risken är stor att man får tag i ett måndags-ex. Logitech verkar ha tillverkat måndags-ex tre dagar i veckan när det gäller G930...

Mina hade kasst batteri eftersom jag köpte dom beggade men efter att ha bytt batteriet till ett helt nytt logitech original så blev det ändå inte bättre med mitt problem att lurarna tappade mottagningen hela tiden. Slutade med att jag slog sönder dom när jag spelade CS och dom dog var 30:e sekund hela matchen..

Första paret som sedan köptes nya hade samma problem redan när dom kom hem och nu efter kanske max ett år så har även utbytesparet börjat bete sig illa och tappa kontakten/dö/startas om hela tiden.

Så G930 har för mycket problem för att jag ska kunna rekommendera dom även om jag annars gillar logitechs grejor...

Om TS gillar sina Cloud II så köp ett par nya sådana, mina funkar skitbra

EDIT: Om lurarna gått sönder efter bara en månad så plocka bara ut ett par nya på garantin ??

Mina Cloud II har jag inte haft ett enda problem med alls, vad gick sönder på dina ??

Av [TBOC]Razor
Skrivet av SM-LoD:

PC.
Bra fråga, ser helst att det blir budgivning, men vi kan väl dra igång på 300 så får vi se vart det bär?

Vilket land kommer Riptide ifrån förresten ? kom på att "nationaliteten" på statyn beror på var spelet såldes...

Av [TBOC]Razor

Hur mycket för riptide, FC4 och Alone in the dark ?

Och till vilka plattformar är spelen ?

Av [TBOC]Razor

Touchremote!!

Fruktansvärt bra program

Av [TBOC]Razor
Skrivet av jocke92:

Du kan aktivera LAN-anslutning i teamviewer-servern. Sedan skriver du serverns IP-adress eller namn istället för teamviewer ID

Hade jag ingen aning om då jag inte hittat något om lan i teamviewer och jag har redan löst det med tightvnc.

Men tack iaf för infon

Skrivet av fermia:

Inbyggda i win10 är superbra

Som sagt måste man ha pro för att rdp ska vara ett alternativ. Alla win har klienten för rdp men enbart pro och server har själva rdp-servern för fjärrstyrning. Och som jag misstänkte hade datorn bara home edition så det funkade inte med rdp för min del.

Skickades från m.sweclockers.com

Av [TBOC]Razor
Skrivet av Dr.Mabuse:

Kräver inte RDP antingen professional eller server windows ?

Tror det bara är home på servern nämligen.

Skickades från m.sweclockers.com

Av [TBOC]Razor

Råd ang. fjärrstyrning av server

Har en windowsdator (W10) som agerar server och jag behöver ett bra gratisprogram (eller riktigt billigt) som jag kan använda för att fjärrstyra datorn via lan.

Programmet ska absolut INTE kräva internetuppkoppling för att fungera som tex teamviewer då det är det jag använder nu och det funkar bra sålänge inte internet strular men utan internet kan jag inte ansluta till en dator som står två rum bort...

Kraven är alltså :

Det ska funka via LAN utan internet men det får gärna funka över internet med.
Det ska kunna starta på servern som tex en tjänst innan man loggat in.
Det ska ge full åtkomst till servern inklusive filöverföringar osv.

Kort och gott så ska det vara teamviewer fast utan krav på anslutning till tredje part via internet för att funka.