Inlägg

Inlägg som [TBOC]Razor har skrivit i forumet
Av [TBOC]Razor

Synd att du inte var på hugget under black friday när elgiganten sålde Logitech G710+ med bruna mx för 599kr.

Taktil feedback i brytarna och dom låter inte så mycket som blå gör, G710+ låter bara lite mer än mitt gamla tangentbord som hade gummi-brytare. Dels låter ju bruna brytare i sig mindre än blå men Logitech har dessutom satt dit o-ringar på alla tangenter redan från fabrik så G710+ är från fabrik tystare än andra tangentbord med bruna brytare.

Till ordinarie pris så ligger G710+ någon hundring under ditt max-pris så jag rekommenderar att du kollar på ett om du får chansen

Jag är iaf otroligt nöjd med mitt G710+ efter att ha använt ett gummi-tgb i typ tjugo år. Nu när jag tänker efter så är detta bara mitt tredje tangentbord på två decennier och jag har aldrig bytt pga att det gamla inte funkat, heja Logitech

EDIT: Enligt prisjakt ligger G710+ på cirka 1100kr, dvs 400kr under ditt max-pris.

Av [TBOC]Razor

Very hard är vägen att gå.

Med ett assault rifle (5.56 ammo) så köttar jag det mesta med ett par skott. En deathclaw går ner på typ 20 skott och har man ett mag på 80 skott så kan man skjuta rätt många fiender utan att behöva ladda om

Jag kan starkt rekommendera "Lone wanderer" perken för den ger så enormt mycket i starten av spelet när man bara har hunden med sig. Senare i spelet när man kan ha en annan companion så bör man ha hunnit biffa till sig själv såpass att man inte längre behöver oroa sig om vilken companion man har med sig.

Sen om man gör en build med låg till medium intelligence så kan jag även rekommendera "Idiot savant" som kan ge upp till fem gånger så mycket xp. Ju lägre int desto större chans att få tre eller fem gånger xp. Jag har 9 int men använder quicksave och quickload när jag lämnar in quests för att göra om det tills jag får mina fem gånger xp och jag får allt ifrån 900 till 3000+ xp per quest jag lämnar in

Av [TBOC]Razor
Skrivet av griid_83:

Jag har testa i 10 minuter och det går ju inte. Can not equipp this item, varken innen eller utanför armor suit

Hahaha jag tror inte att någon förstod ironin i "Du kan ju testa att sätta in de i suiten... ;)"*.

Nej, man kan inte sätta fusion cells i power armorn

* Eller så fattade du ironin och trollar bara oss nu....

Dold text
Av [TBOC]Razor
Skrivet av Paddanx:

Jag testade detta, genom att låta en 0/100 bränna ut, och hade då ingen FC i min inv när den brände ut, så PA gick i s.k. "out of power läge". Jag tog en från en kista och inget hände. Var själv tvungen hoppa ut och sätta i den innan den kicka igång normalt igen.

Alla du plocka upp hamnar ju i din inv, utom en som sitter i just PA. Har man extra FC i inv så byter den bara.

Ibland har jag mina cores på hundkräket som mest är i vägen och när jag har fört över mina tex 42 cores från han till mig så försvinner en direkt och jag har bara 41 i inventariet som jag direkt slänger tillbaka till hunden igen. Så antingen funkar det olika mellan kistor och hunden eller så har du hittat en ny bugg

Av [TBOC]Razor
Skrivet av Paddanx:

Låter som nån udda bugg, eller att du inte har några cores.

Testa släng ut alla cores från ditt lager, plocka upp dem. Sen hoppar du ut ur PA och sen väljer du "R" med PA och puttar in en core. Ev tom räcker det med att du försöker gå in i den igen så ska den sätta i en ny (om den är tom), men med R kan du byta befintlig, som du frågade om.

Normalt ska coren poppa ut och försvinna när den är slut, och du måste du ha extra i din char för att den ska automatiskt byta. Om du skaffar dem i efterhand måste du manuellt trycka in en ny, så ska det fungera.

@[TBOC]Razor bra tänkt, han kanske blandar ihop core och cell. 80 Cores är jävligt många och det låter mer troligt att det är vapen ammo.

Nope, har du ingen core och plockar upp en från världen eller från ett inventory så hamnar den direkt i armorn när du plockar upp den. Har varit så för mig sen jag hade dagen-innan piratversionen av fallout tom

Nu har jag en F4 PBE så ja, jag har betalt för det och piratversionen är borta sen länge så ingen behöver få trosorna i kläm över det

Av [TBOC]Razor
Skrivet av Crazy:

Varför vill du byta? Spelet byter per automatik åt dig när den du har equipad är slut.

Exakt så är det

MEN om du nu verkligen vill eller måste byta själv pga OCD eller att du sparar dom gamla kärnorna för att sälja så måste du hoppa ur armorn, öppna transferrutan och däri ta ur kärnan som är slut och sätta i en frisk. När du klickar över en ny kärna kommer gubben göra "sätta i fusion core animationen" och sen kan du hoppa i power armorn igen.

EDIT: Du säger att den inte byter själv, har du verkligen en ny fusion core då så det inte är 80 fusion CELLs du har ??

Av [TBOC]Razor

Haft mitt Logitech G15 sen typ 2005 eller däromkring och idag var jag inne på elgiganten och köpte mitt första mekaniska tgb, ett Logitech G710+ för 599kr.

Kan inte direkt säga att jag är missnöjd iaf

Ordinarie pris på det är runt 1200kr så vill man prova ett mekaniskt för första gången så kan man ju passa på att köpa ett ur premiumsegmentet direkt när det är så billigt.

Av [TBOC]Razor

Ingen som funderat över var dom andra fyra stickorna är om han bara har två av sex i datorn ??

Det är alltså detta kittet som han har: https://www.komplett.se/product/444159#

Av [TBOC]Razor
Skrivet av jhybner:

Vet du möjligtvis vilken switch det är?/
Hitta ingen info på elgiganten((:

Skickades från m.sweclockers.com

Provat googla kanske ?? *ansiktshandflata*

Det är bruna cherry mx.

Av [TBOC]Razor

http://tubby.scene7.com/is/image/tubby/LTG710PLUS?$fullsize$

Logitech Machanical blabla etc G710+

G710+ hos Elgiganten

Ord. pris på Elgiganten är 1290kr, lägsta enligt prisjakt lite under 1100kr.

BF2K15 pris = 599kr

Ser fram emot att testa mitt första mekaniska tangentbord nu, velat ha just denna bräda ganska länge

Av [TBOC]Razor

Allt sålt.

Av [TBOC]Razor

Om någon från malmö vill ha en pip-boy edition så har jag en bokning på webhallen som jag skänker bort GRATIS.

F**K scalpers...

Av [TBOC]Razor
Skrivet av evil penguin:

Det är bara de spel som har ett moln ("Steam Cloud") i Steam som har molnlagring. ETS2 har inte det, dvs det är ingenting som "inte fungerat" såvitt jag förstår.

Det kräver väl helt enkelt att spelet är lite mer anpassat för Steam, förmodar jag.

Och sen så är det ju en sån fundamental grej med cloud saves att man numera tar för givet att spel på steam har det...

Men nu när jag kollar så har inte ETS2 det nej. Udda att dom inte lagt till det på ett så pass stort/populärt spel...

Av [TBOC]Razor

Phenom II X6 1055T och ett GTX 670 FTW klarar iaf det utan problem så det borde du väl också klara att köra. Jag har dessutom 4GB minne mindre..

Av [TBOC]Razor

Jag kör på ett ännu äldre system och sålänge jag håller mig utanför centrum så funkar en mix av ultra/high bra

AMD Phenom II X6 1055T 2,8GHz (boost på 3,3GHz tror jag)
8GB ram
EVGA 670 FTW 2GB

Kör i 1920*1080

Spelet auto-detectar till detta:

Anti Aliasing TAA (best quality)
Anisotrblargh 16 samples

Texture Ultra
Shadow Q High
Shadow D High
Decal High
Lighting Ultra
Godrays Medium
DoF Bokeh (best quality)
Ambient occ SSAO (High)

Av [TBOC]Razor
Skrivet av backfeed:

Hehe. Det låter nästan lite ADHD-aktigt, jag har närstående med den diagnosen som har samma problem.

Hittade du nåt matnyttigt?

Min sambo upptäckte att man kan använda E istället för ENTER (utan att binda om alltså), vilket gjorde scrappande till en mycket enklare operation (R + E är ju aaaaningen närmare varandra än R + ENTER).

Har sett att man kan använda e i "tips videor" på tuben med men det är ju slöare än r+musknapp iaf.

Men som jag la in som edit i mitt inlägg så behöver man INTE scrappa manuellt längre. Anledningen till att jag scrappade grejor manuellt var ju att vissa material gick förlorade när dom scrappades i din workshop men folk har testat det utförligt och man får allting tillbaka när grejor scrappas via workshop. Det tar bara en semesterresa till uranus innan grejorna dyker upp i din workshop..

Ska se om jag kan hitta videon där han tipsar om det och fler grejor..

EDIT: Här är videon, den är 34 minuter lång och delen om junk är 19 minuter in i videon men jag rekommenderar att ni kollar HELA videon för där säger han en del grejor som inte ens jag visste om innan

https://www.youtube.com/watch?v=CiTh7mGG51o

Av [TBOC]Razor
Skrivet av FlashTec:

Vet inte om jag skitit i det blå skåpet här men var tvungen att installera om windows och nu när jag kör igång ETS2 genom Steam precis som jag gjorde innan så får jag skapa en ny profil. Jag trodde ju att i och med att Steam håller reda på ens framgångar att man även skulle kunnat sparat sin profil där.

Är det så eller får jag börja om från början?

Som dom säger i staterna: you're fucked. Steam har molnlagring men jag har märkt att för vissa spel så funkar det sällan tex ets2 och prison architect.

Skickades från m.sweclockers.com

Av [TBOC]Razor

Om ni verkligen vill ha skärmar så mycket så har jag nog iaf två till av andra modeller som jag skulle kunna göra av med om dessa tre ryker...

Kan kolla i gömmorna

Skickades från m.sweclockers.com

Av [TBOC]Razor
Skrivet av Rasse12345:

Tjena,
Är intresserad av skärmarna skulle kunna tänka mig betala 1500+frakt för alla tre

Har redan en affär på mer än så

Av [TBOC]Razor
Skrivet av Oliver91:

man kan ju alltid drömma! lycka till med försäljningen! köpt denna skärmen på marknaden här för 400kr som var 7 månader gammal 2013 så 1200kr 2015 låter ju rimligt

Har ni hört talas om prutmån någon gång ?

För att förtydliga: Det finns gott om utrymme för prisjustering och köper man mer än en skärm får man såklart extra prisavdrag!

Är någon intresserad av att köpa en eller flera av skärmarna så är ni välkomna att komma med motbud men jag anser att diskussionen om priset i övrigt är avklarad.