#podcast

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

34

Podcast 7: "Taximannen" (Marcus Hultin, Asus)

Redaktionen inleder veckan med Marcus Hultin från Asus på besök i podcast-studion, där allt från kollektivtrafik till e-sport och överklockning hamnar på agendan.

77

Podcast 6: "Windows RaskTakt"

I veckans avsnitt har delar av redaktionen installerat Windows 8 och reflekterar över dess för- och nackdelar. Dessutom gästas programmet av SweClockers spelskribent Niko Häkkinen som berättar om helgens besök på Gamex-mässan.

88

Podcast 5: "Frankofilen" (Jonas Klar, MSI)

Med sedvanligt lena stämmor tar redaktionen upp AMD:s nya FX-processor samt fredagens lansering av Windows 8. Dessutom får programmet celebert besök av Jonas Klar, extremöverklockare och nordisk marknadsansvarig på MSI.

114

Podcast 4: "Professionell nörd"

I det senaste avsnittet av SweClockers Podcast strömmar redaktionen film med den nylanserade hyrtjänsten Netflix. Programmet får även sin första gäst i form av Olof Geelnard, produktchef på Komplett.se.

86

Podcast 3: "I rymden kan ingen höra dig skrika"

I det tredje avsnittet av SweClockers podcast diskuteras allt ifrån privata rymdfärder till blodiga medeltidsspel och överklockning av gamla processorer.

103

Podcast 2: "Tveksamma metoder, ljudteknik och kaffebryggare"

I ett nytt avsnitt av SweClockers podcast diskuterar Jonas Thörnqvist och Emil Björklund den senaste tidens omdebatterade marknadsföringsknep i samband med produkttester och tar dessutom upp flera högaktuella ämnen, däribland bytet av kaffebryggare på kontoret.

213

Podcast 1: "Testing... testing. Premiär!"

Jonas och Emil smörjer munlädret inför höstens satsning på radiosändningar via nätet. Nu är det dags att provköra tekniken och rulla ut premiäravsnittet av SweClockers Podcast.