#podcast

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

187

Podcast 22: "Battlefield 4"

Svenska DICE presenterade under gårdagen Battlefield 4 med buller och bång under ett evenemang i centrala Stockholm. SweClockers var på plats och levererar några snabba första intryck.

34

Podcast 21: "Schnitzel och Cebit 2013"

Redaktionen packar väskorna och avrundar rapporteringen efter Cebit 2013. I ett nytt avsnitt av SweClockers Podcast sammanfattas veckans lanseringar och intryck.

30

Podcast 20: "Geforce GTX Titan och Playstation 4"

Redaktionen fattar mikrofonerna och sammanfattar lanseringen av Nvidias monstergrafikkort Geforce GTX Titan. Playstation 4, Anna Book och Google Chromebook Pixel får också vara med på ett hörn.

83

Frågelådan: Nätdelar, internminne, grafikkort och NDA-avtal

Redaktionen återupplivar Frågelådan och behandlar läsarnas funderingar. På agendan står nätdelar, NDA-avtal samt hur internminnet påverkar prestandan.

57

Podcast 18: "Fokus på forumet" (Joakim Pekkari, moderator)

Redaktionen bjuder in Joakim "vargeEEEEn" Pekkari till studion för att diskutera allt från moderering i forumet till fördelarna med västkusten. På vägen avhandlas ämnen som IKEA, wankelmotorer och fotografering.

34

Podcast 17: "Jan-å"

Med förstärkning av Jacob Hugosson tacklar redaktionen kommande spelkonsoler och surdegshotell i ett nytt avsnitt av SweClockers Podcast. Dessutom utforskas svåruttalade produktnamn och den senaste kvartalsrapporten från AMD.

44

Podcast 16: "Baconrehab"

Redaktionen slickar såren efter en intensiv vecka i Las Vegas. Ett nytt avsnitt av SweClockers Podcast sammanfattar både väntade och oväntade händelser från årets CES-mässa.

18

Podcast 15: "Viva Las Vegas"

Med John Blund lurandes runt hörnet greppar redaktionen mikrofonen för sändning från andra sidan Atlanten. På schemat står CES 2013, där framför allt Nvidias presskonferens hamnar i fokus.

40

Podcast 14: "Nyårsspecial"

I väntan på klassiska "Ring, klocka ring" sammanfattar SweClockers det gångna året genom att plocka ut tolv intressanta teknikhändelser. Redaktionen får hjälp av en uppsjö gäster, både välbekanta besökare och nya röster.

38

Podcast 13: "God Teknikjul!"

Julafton är här, med tomtar, paket och allt som hör till. Redaktionen firar med ett specialavsnitt av SweClockers Podcast, där både bästa teknikklapparna och mobiltelefoner vid julbordet dyker upp i diskussionen.

61

Podcast 12: "Panelpod"

I veckans avsnitt av SweClockers Podcast diskuterar redaktionen de senaste tekniknyheterna för att kompensera en utebliven Fredagspanel: Renderingstider med Radeon, elektriska lungor och Valves satsning på vardagsrummet.

96

Podcast 11: "He's dead, Jim"

Snön faller tät utanför, och redaktionen analyserar tågläget tillsammans med veckans gäst Ida Lindkvist. Även Star Trek, Apple, gamla Nintendo-spel och våfflor avhandlas i veckans avsnitt av SweClockers Podcast.

76

Podcast 10: "Grafikkort och lussebullar"

Med termometern långt under nollan fattar redaktionen mikrofonerna och värmer själen med en podcast i grafikkortens tecken. På agendan hamnar också lussebullar, pepparkakor och Dune i webbläsaren.

41

Podcast 9: "Dresscode mjukisbrallor"

Dreamhack Winter är över och det är dags för redaktionen att sammanfatta äventyren i Jönköping. Dessutom pratas det nya datorer och Årets datorbutik i det senaste avsnittet av SweClockers Podcast.

48

Podcast 8: "LOL HON DOTA" (Tomas Hermansson, Dreamhack)

Årets upplaga av Dreamhack Winter är i antågande, och redaktionen förbereder med Tomas "greykarn" Hermansson i studion. På dagordningen står allt ifrån e-sport till Sala silvergruva.