Tester och recensioner

Ska du köpa, bygga eller uppgradera dator? SweClockers testlabb ger hjälp i valet och kvalet med djupa tester, recensioner och lättlästa guider. Vi testar allt från de senaste bärbara datorerna till datorkomponenter, processorer, grafikkort, skärmar och tillbehör – allt för dig och din speldator!

Klicka för mer information

Här hittar du tester av hårdvara och mjukvara. Vi testar allt från TV och tangentbord till nätaggregat och processorer. Ofta kan du också se prestandasiffror från nyligen släppta spel här. Bra produkter belönas med utmärkelser som exempelvis Utmärkt, Toppklass, Rekommenderad.

Bland våra tester finner du också community-tester som vi kallar Testpilot, tester där våra mest insatta medlemmar utvärderar enskilda produkter.

Visa mer

Logitech MX310

Idag ska vi titta på en relativt nytillkommen produkt i mus-segmentet hos Logitech. Musen heter MX310 och är tänkt att ersätta den äldre MX300. Som namnet antyder innehåller den Logitech:s optiska motor MX.

Chenbro Genie

Idag skall vi titta närmare på Genie-serien, närmare bestämt SR10405, en modell som ännu inte finns i Sverige. Den är klassad som en så kallad "Entry Level Server"-låda och är gjord för att inhysa mindre servrar och kraftfulla arbetsstationer - perfekt för datorer med dubbla Athlon eller Pentium Xeon processorer. Kanske den även passar överklockare med extra krav på kylning?

9

3dfx Voodoo5 5500 AGP

I torsdags fick jag ett trevligt paket i min postlåda. Raka vägen från 3dfx, landade det nylanserade Voodoo5 5500 hos oss på Sweclockers.

29

Test: Celeron 400 @ 600 MHz

Det är dags för riktigt retromys på SweClockers! Vad sägs om när Edin testade att överklocka en Celeron 400 MHz till mäktiga 600 MHz?