Cooler Master har på senare tid förnyat sin uppställning av tangentbord, där nya modeller släpptes i samband med att tyska Cherry lanserade mekaniska lågprofilsbrytare. På årets Computex-mässa kör bolaget vidare på det inslagna spåret och visar upp tangentbordet SK851, den här gången med brytare från välkända Omron.

Cooler-Master-SK851-Omron-3.jpg
Cooler-Master-SK851-Omron-4.jpg

Det sistnämnda är paradnumret för tangentbordet som tar lågprofil på allvar. Traditionella brytare från Cherry mäter in på 18 mm för hela brytaren, medan nykomlingarna från Omron istället är 7,4 mm totalt. Trots sin storlek ska Omron-brytarna fortfarande ge en behaglig mekanisk känsla vid aktivering.

Cooler-Master-SK851-Omron-1.jpg

Utöver brytarna så är Cooler Master SK851 trådlöst och kommunicerar över Bluetooth 4.0. För att ladda tangentbordet används den medföljande USB Type-C-kabeln, med USB Type-A på andra sidan. Batteritiden sägs ligga runt 15 timmar med RGB-belysningen igång, och hela 5 månader med belysningen avstängd.

► Läs allt från #computex-2019

Cooler Master SK851 är inte helt klart för marknaden ännu och saknar därmed både pris och tillgänglighet. Även saker som formfaktor är inte helt spikat ännu.

Läs mer om kringutrustning på Computex 2019:

I butiken: C-kolon backslash spel

När operativsystemet stavades MS-DOS hade guldklimparna en särskild plats i hjärtat av hårddisken. Den som äger denna t-shirt kan bära världens bästa sökväg med stolthet. Endast i 100 exemplar!

Köp här!