Inlägg

Inlägg som Lord.Bonde har skrivit i forumet
Av Lord.Bonde

Hej Megamannen: Riktig belysning ska det vara

Som nämts så är jag i usa just nu och jag kommer hem om ca 2 veckor efter det så ska jag fixa riktiga biler, jag kan även orna så att våran projekt rapport kan komma upp om någon vill läsa den,, men folk får vänta et tag till på mer bilder osv,

återigen tack för alla goda om dömen

Av Lord.Bonde

Rouge of Darkness, kul att du uppmärksammer hjulen;
för det är nämligen det vi är minst nöjd med på hela bygget och dom kommer bytas ut så fort vi kan hitta hjul i rätt storlek och dom ska likna riktiga traktor däck, har vi har letat oss igenom svergie och just nu är jag i usa och jag letar även här efter riktiga däck som skulle passa bra.

och ja vi har funderingar på att ändra bygga en trailer som vi kan släpa runt den på eller bara bygga en vagn till traktorn.

återigen tack för alla goda om dömen

Av Lord.Bonde

Tack för alla alla komplimanger trodde aldrig på så bra röster.

om folk skulle vilja se den live så kan det ordnas så att den dycker upp på nästa dhw eller något annat stort lan, ge oss tips på var jag kan visa upp den så kan vi försöka göra det.

angående delar i den så hade vi min dator i den när vi visade upp den i skolan och just nu står chassit utan dator delar, men det ska införskaffas och göras i ordning riktigt.

Av Lord.Bonde

tackar, mer bilder kommer har lite brist på bilder just nu men det kommer mera.

och John Deere modellen (7710) vi försökt följa är kantig i formen också men jag kan hålla med om att det kan bli bättre.

Av Lord.Bonde

när du snurrar den stolen så lindas alla kablar upp och drar tillslut sönder datoan om du har otur, du kanske lär dig det men omdu har någon kompis som hälsar på???

grattis till veckan dummaste ide

Av Lord.Bonde

du då ändå lagt pengar på datorn, varför inte lägga pengar på ett bättre chassit då också?

Av Lord.Bonde

(^_^) kul att någon delar min åsikt om den fina tv

Av Lord.Bonde
Citat:

Ursprungligen inskrivet av zoddan
bara synd att DiBoss är värsta skitmärket som finns.. Förutom det så verkade det ok.

är upp till dig att tycka det, då ekonomin inte till lät en tv som jag verkligen ville ha så landade valet på tv n som man fick mest för pengarna. och gällande bild kvalitet och kvalitets tjänsla av tv n så tycker jag det är över förväntan.
jag är ialla fall riktigt nöjd, om du nu anser diboss vara skit så skulle jag vilja fråga om du haft en diboss själv?

det är itne det bästa märket och itne det sämsta, men tv n är helt klart värd pengarna tycker jag, den fungerar hur bra som helst.

Av Lord.Bonde
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Moomin
Använde också min 32" LCD som datorskärm förut men kör nu med till dubbla 19, mycket skönare. Eller det kanske bara är jag som får huvudvärk av att sitta så nära en stor skärm?

ja, hur det är för synes har jag ingen aning om, men jag trivs bra och det är det som räknas, dessutom är jag redigt när synt så jag kan nästan sitta utan glasögon det tycker jag är skönt

Av Lord.Bonde
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Gego
humm... varför har du en bild på tux som BG när du kör windows?

ja du, tycker bilden var roligt bara den är inte kvar nu. men jag hade den då jag knäppte kortena varför vet jag inte.

panGA, gällande data-bord så har jag beställt ett glas bord som kommer snart, men jag ville lägga upp bilden på TV ändå, men borde kanske väntat.

Av Lord.Bonde
Citat:

Ursprungligen inskrivet av X2-Legend
är TherMaxTech XtFlux-GA bättre än AS5? jag har tillgång till båda men orkar inte ta reda på vilken som funkar bäst, någon som vet?

http://www.datorbutiken.com/se/default.php?artId=TMTXTFLGA-1

AS5

Av Lord.Bonde

synd att man int ekan fara på dh, skulle vilja se den live.. läcker som tusan..

Av Lord.Bonde

till hösten kommer beg marknaden svämma över med s939 saker, bara att välja och vraka då, tror många kommer sälja sina riggar och köpa conroe istället..

Av Lord.Bonde

haha med detta tanka sätt så borde ju atmorna eldas upp om man inte har någon fläkt als, blir ju ganska varmt efter ett tag , är nog lika stor rikst att de ska hända som att luften skulle ta slu (^_^) hehe

Av Lord.Bonde

Venice 3800+ ? så vit jag förstått det så är vel 3500+ det högsta sen går det över till sandiego

3800+ är vel till am2?
rätta mig om ja har fel kan mycek väl vara så.
men för 2000kr är helt klart San diego 3700+ bästa köpet om du inte ska clocka annars så är opteron 144/146 prisvärda om man ska över clocka kostar också kring 2000..

Av Lord.Bonde

när han säjjer instabilitet i systemet så börhöver det inte vara cpu n som är för varm, då han skrev att bilden inte uppdeteras mer så kan det vara gpu som går överhetttat, har sett att då man clockar för mycket med för dålig kylning så slutar bilden uppdateras till slut, så varför inte kolla hur grafkortet mår?

Av Lord.Bonde

är också intreserad av denna fråga, så som många andra ser jag men vore trevligt om någon ville svara och inte bara skriva att man också undrar (^__^)

Av Lord.Bonde

Bios uppdatering MSI K7T Pro2?

hej jag har en T-Bird 850 mhz som jag vill testa att clocka har försökt att låsa upp den genom att rita mellan L1 punkterna men vet itne om det fungerar,
kör jag fsb i 102 så gör cpu i 867 mhz, höjjer jag fsb mer så kommer en blå skärm och om start efter ett tag. (vcoren liger oginal i 1.75v spelar igen rol om jag höjjer mer det går ändå inte) om jag ändrar mulipliern så srtartar datorn inte alls, så antagligen har jaginte lyckats med upplåsningen, ska fixa en bättre pena och göra det rikigt sedan.

men nu vill jag göra en BIOS uppdatering på moderkortet så att jag kan slippa köra minnena i 1:1 och så att jag kan låsa APG/PCI vilket ja ginte kan nu.

hur gör man en bios uppdatering och var hittar man ett nytt bios?
är det värt att göra det?

tack så länge// Bonden

Av Lord.Bonde

Spelenheter och bf2 fungerar inte???

jag kan inte komma in i spelenheter kan clicka hur mycke som helst det startar bara inte,
och när jag uppmärksammat det felet efter att jag anslutit min joystick (Cyborg EVO) då när jag ska starta bf2 så startar det inte heller det kommer bara upp en svart skärm som blinkar till och seedan hannar man i windows igen.

har haft samma problem förut då formaterade jag datorn ett antal gånger och tillslut fungerade det, men har ingen lust at göra det nu!

är det någon som vet vad detta beror på och vad man kan göra åt felet?

tack på förhand// Lord.Bonde

Av Lord.Bonde

när kommer patchen så att man kan lada ner den?
eller har den redan kommit?