Inlägg

Inlägg som Waste har skrivit i forumet
Av Waste

Har du satt den som AHCI i bios så den inte står som IDE?

Av Waste

Gängtejp är ett bra verktyg med slitna gängor. Fungerar oftast väldigt bra :). Men som andra säger så brukar silvertejp fungera bra också.

Av Waste

Kört utan antivirus i många år utan problem. Kör dock test med hijackthis med jämna mellanrum. Dubbla brandväggar.

Av Waste

Som många andra skriver så är jag inte förvånad. HP tillverkar skräp i jämförelese med Lenovo.

Av Waste

Börjar likna sig vid Netburst frekvens hysterin för ett antal år sedan det här

Av Waste

Förstår fortfarande inte hur man helt kan byta infrastruktur utan valmöjlighet att anpassa installationen efter nuvarande infrastruktur man har i en koncern. Att då förvänta sig att företag ska hoppa på tåget är enligt mig ren idioti. Jag kan fortfarande inte rättfärdiga att Win8 släppts i skarp version. Detta är till och med värre än släppet av vista som dem flesta inte såg någon anledning att uppgradera till.

Kan inte förstå hur man inte kan lyssna på användarna som faktiskt ska använda en produkt. Istället gissar man vad marknaden vill ha utifrån den teknologiska utveckligen för privatkunder, inte efter arbetet som faktiskt ska utföras på en PC.

Av Waste
Skrivet av Aleshi:

Vilken utbildning har du? Har du lust att utbilda dig i 8 år för att sedan jobba för 18000:- innan skatt i månaden? Och sedan överge ditt liv i Sverige för att utveckla saker på andra sidan jorden, fortfarande för 18000:- i månaden innan skatt?

Jobbar som IT-Konsult om du känner att du vill veta det. Nej har absolut ingen lust att skuldsätta mig för att sedan utbilda mig i 8 år för att anställa mig på ett jobb som jag egentligen inte vill ha. Men jag har lite svårt att förstå vad detta har med patenfrågor att göra. Tävlar bara mot mig själv, och då finns inte pengar med i ekvationen.

Av Waste
Skrivet av Rikimaru:

Lätt att säga när det inte är dina egna miljarder på spel.

Ja miljarder har jag ju mycket användning av när det kommer till teknologisk utveckling, not. Teknologi borde framställas för att hjälpa människor istället för företag. Med den idéologin i hand så är idén om ett pengarstyrt samhälle förhoppningsvis förlegat. Patentverket är ett skämt och måste ses över.

Av Waste

Två företag som jobbar med samma teknik, sandlåda...

Av Waste

Vattenkylning köper man enligt mig av intresse för kylning. Om man inte har det ser jag lite mening med en custom loop. Svårt att förvänta sig seriösa svar när man inte är villig att göra arbetet själv.

Av Waste

Fint bygge, det enda jag kan kanske inte är helt överens med är valet av sleeve. Ser ut som något hämtat ur en leksaksbutik, men det är väl mer tycke och smak

Av Waste
Skrivet av tvelander:

Jo när du spelar i 5760x1080 + allt totalt max

Finns ingen CPU med vanlig kylning som orkar driva 3x 7970 / Titan etc fullt ut men vet inte vem som vill ha 200 FPS konstant, undantag 3x 120Hz då / 144Hz

Men spelar man 3x 60Hz 1920x1080 så behöver ju inte korten gå max om man inte spelar typ crysis 3.

Finns alltid extrema fall. Du förstår mycket väl vad jag menar.

Av Waste

Min Lynnfield från -09 begränsar sig inte i spel, men då är den klockad. Spel har inte varit begränsade av CPU på flera år.

Av Waste

Jag blir nästan lite rörd av att se sånt här. Kul att se att någon annan uppskattar bra ljud. Väldigt fint bygge 5/5p, keep it up!

Av Waste

Ja

Av Waste
Skrivet av Bideberg92:

Uppdate!

Datorna funkar nu igen, det visade sig att kraftföringskablen till ljudkortet skapade kortisar, så nu när den är bytt fungerar allt igen

Tack för all hjälp!

Ja det är ju det första man gör när man felsöker. Kopplar ut alla kablar förutom Cpu + minnessticka och utgå dårifrån så hittar man alltid felet till slut

Av Waste

Dom vita boxarna längst ner tror jag är är växlar för telefoni

Av Waste

De flesta "Coil-whine" som folk upplever kommer oftast från grafikkortet och inte nätagget. Har ett HX750 och AX1200 och båda låter mindre än grafikkorten i belastning. Båda två är tysta tycker jag.

Av Waste

Ska med största sannolikhet inte vara några problem. Kom saften på några komponenter? Gör rent med t-röd om så är fallet och sätt en fläkt som blåser mot burken under dagen så ska det nog inte vara några problem

Av Waste

Kan köra någon match någon kväll