Inlägg

Inlägg som Waste har skrivit i forumet
Av Waste
Skrivet av clarko:

Jo, men åt andra sidan så pratar man om hårdvara på något sätt. Om man vill prata för så ska det va jämnlika. Jag kan ju inte jämnföra en Volvo 240 och en BMW M5 2012.. förstår du nu?

IOS är IOS men även där pratar vi om IO5 och inte IO6? rätt ska va rätt.. det är allt jag vill påpeka..

Inte det som efterfrågas i tråden. Finns ganska många trådar som tar upp det du skriver, behövs det verkligen här också? Man kan liksom inte berätta om en erfarenhet som inte ägt rum. Läs trådtiteln nästa gång.

Av Waste
Skrivet av clarko:

Känns ju ganska tradigt att du just jämnför en top modern telefon med en från historieböckerna. Du snackar lixom om 3GS. Du ska jämnföra Note 2 med iPhone5 eller i värsta fall 4S.

Nuff said!

Hur ska han jämföra med en telefon han inte har? Nu får du förklara dig. Han berättar om sitt byte och det är det som efterfrågas i tråden.

Av Waste
Skrivet av Uvania:

kan vara fel på fläkten och man tappar garantin om man monterar bort fläkten, inte värt det när kortet inte ska vara såhär från fabrik

Dagens största lögn. Ett fåtal tillverkare som håller på med sådana bestämmelser. Vet att Gainward bla. fick någon idé för något år sedan med "warranty void" stickers. Har monterat av och tillbaka och skickat kort på både RMA och garantiärenden. Har aldrig varit några problem. Jag hade då inte orkat skicka iväg kortet på RMA, men det är jag det.

Varför skicka in ett kort som fungerar? Bara idiotiskt i min mening.

Av Waste

Upp med processorn i 4ghz så ska du se att korten vill vara med och leka. I princip alla exemplar klarar 4ghz med relativt låg vcore. Det där med att moderkortet skulle ha gått tycker jag låter ytterst tveksamt. Hur mycket belastas CPUn i Bf3? Att du får lika låg fps på lägre grafikinställningar talar bara mer för att just CPUn flaskar.

Av Waste
Skrivet av Uvania:

sådär ska det aldrig vara, skicka tillbaka kortet direkt för det där kan bara bli värre!

Hur ska det kunna bli värre av för mycket smörjning? Inte direkt något som kan gå sönder. Ingen bil vi snackar om här. Nej montera bort kylare och torka bort överflödigt fett, så svårt kan det väl ändå inte vara?

Av Waste

IDDQD IDSPISPOPD godmode och noclip i doom. Något jag troligtvis aldrig kommer glömma

Av Waste

Kommer nog lösa sig med uppdareringar, sänk aa så länge. Hade jag gjort.

Av Waste

Ja, båda använder samma mottagare.

Av Waste
Skrivet av holin59:

Nexus 4 över S3 alla dagar i veckan.

Det är den bästa Android telefonen ute just nu, det är bara fakta.

Herregud, tala för dig själv.

Nexus 4 är inte den bästa telefonen för alla. Om du gillar att roota och installera custom rom är galaxy s3 det bättre alternativet. Finns betydligt större användbarbas och större rom utbud. Men om du inte är någon som sitter och gör om telefonen och gillar standard android så visst är Nexus 4 ett bra alternativ. Tanken att Nexus4 bara kan ha 16 gb medans största modellen av S3 klarar 128gb (med minneskort) gör telefonen oaktuell för mig.

Sen är jag en av dem som vill att man telefon håller batteritiden i över 48H (med "vanligt" bruk). Något som är helt omöjligt utan möjligheten att byta batteri.

Äger själv S2 med Jelly Bean

Av Waste
Skrivet av Överkill:

http://www.maxfps.se/product_view.aspx?productid=831

Absolut inte slut på IE 3.0.

Vet att fysiska teknikmagasinet butiker har bra pris på just den musen. Fick min för 290kr tror jag, och då var den grå.

Jag har provat alla dessa Razer thofräser som mina kompisar: "jag svär den är bäst!" osv. Men det finns ingen mus som ligger så bra som IE 3.0.

Finns någon Razer mus som är mer eller mindre en revamp på IE 3.0.

Jag skulle köra IE 3.0 tills den dagen det inte gick att få tag på fler. Hands down bästa datormusen som jag haft i min 15 åriga karriär av gibbande.

Zowie har någon klon av IE 3.0, tror den senaste reinkarnationen heter EC2 om jag inte minns fel. Men lär fortfarande gå att få tag i IE 3.0. Sitter och använder min nu som jag har haft sen -03. Har alltid en i backup

Av Waste

Hitta vilken prisklass du är ute efter. Sen väljer du någon kompatibel router ur denna listan http://dd-wrt.com/wiki/index.php/Supported_Devices

Av Waste

NHL 13 är det som spelas på konsol, nu kan tråden låsas

Av Waste

Kolla sata kablar, låter ganska otroligt att den ska gå sönder av en knuff. Även om det är en mekanisk disk det är tal om.

Av Waste

I princip helt omöjligt att svara på någonting när vi inte vet vilken tv du skriver om. Gör om, gör rätt

Av Waste
Skrivet av Lucce11:

Kan vara risk att man bryter av ett blad.

Sluta trolla....

Av Waste
Skrivet av scienta:

Blir definitivt en sådan för att ersätta min SGS2 Får sälja av luren, betala av abonnemanget och sedan teckna ett nytt. Halebop rubbet + denna mobil blir 345:- i månaden. Comviq har också bra erbjudande, men jag tror mer på Halebop efter Telia.

Har svårt att förstå hur man fortfarande inte kan vara nöjd med SGS2. Speciellt när officiell JB release ligger runt hörnet. Men håller man inte på och rootar sin telefon och lägger in custom rom kan jag förstå att man vill ha en Nexus4. Eller att man verkligen känner att man behöver det nyaste. Är den så pass mycket bättre än SGS2, troligtvis inte.

Av Waste
Skrivet av Subdubwise:

Väldigt ofta vill min Galaxy S3 (Jelly Bean) inte dyka upp när jag kopplar in den i datorn via USB. Mobilen laddas, men det går inte att bläddra bland den på datorn. Lika ofta händer det att jag faktiskt får kontakt, men att efter en stund så släpper den kontakten och så måste jag dra ur sladden och sedan sätta i den igen och hoppas på att det ska fungera.

Vad är det här för något jävla konstigt strul? Hemskt störande.

Har med Jelly Beans förbättrade säkerhet att göra. Viktigt att låsa upp telefonen innan du för över filer. När den låser sig släpps ofta anslutningen, dock inte när du börjat föra över en fil. Ska inte behöva dra i ur kontakten, låter mer som det skulle vara något problem med själva kabeln. Har själv Galaxy S2 med JB.

Av Waste

Ser ut som Linux blir framtiden för oss som tycker om att spela datorspel, känner mig bortglömd. Nä blir bara värre och värre denna soppanl.

Av Waste
Skrivet av zillio:

Kan jag få din autograf? Jag menade hackar och du fattade det så förstår inte gnället. Laggar för övrigt i Fifa 13 också. Antar att det är något man får leva med.

Absolut, bara skriv adress i pm

Av Waste
Skrivet av kim:

Ja hur kan man vara besviken..?
Nexus 4 är både snabbare och billigare än S3.. Dessutom snyggare.

Hur? Ja vi kan väl börja med att den har glasbaksida vilket är ett stort minus. Den har 16gb lagring utan möjlighet till att expandera, 16gb är på tok för lite 2012. Går inte att byta batteri om man skulle vilja göra det. Avsaknaden av 4G. Hade hellre sett en dual core i telefonen för längre batteritid.

Att den är snyggare är väldigt subjektivt och det får du bara tala för dig själv, du tycker den är snyggare ska det stå.